jag förstår dom som talar i tungor nu, och jag förstår dom som ber till kors i dårhus.

Jag vet inte riktigt varför det känns som om detta skolår är mer påfrestande. Förra året hade man ingenting att oroa sig för alls, det var ändå ett år kvar efter det. Men nu då? Efter två terminer av en himla massa jobb och stress med antingen projektarbetet, skivan, flaket, eller det fjärde. Missförstå mig inte, det kommer bli the time of my time. Men ångesten bor innuti mig och väger några kilo. Jag vet inte var jag ska göra av den. Allt ansvar. Det bara kokar i huvet på mig.



Rubriken: Florence Valentin – Jag Är Hellre Blind Än Ser Mitt Liv Utan Dej

popaganda dag 2/bilder








Vis-sjön-mys, Anna Ternheim, muffins, finaste Ella, sen tog batteriet på kameran slut så: vi såg Florence Valentin (bästa nånsin, sjukt jävla bra spelning) och Markus Krunegård (också grym!) samt tillsist letade vi upp Ille som hade försvunnit på villovägar. En halsduk fattigare men 2 stycken rikare samt... en hel del annat rikare. Förlåt den riktiga ägaren! Men tappa inte bort dina saker då.

popaganda dag 1/bilder














Parken, brygghäng, flaskpost, fin Ella, fin Lovisa, jag ska måla hela världen lilla mamma, Deportees, Lykke li, Steve Aoki, Management, leta efter hemligheter i bråten i regnet (observera taggbollen på ärmen, här fick man verkligen kriga för sina grejer).

Helbra första dag! Idag spelar Anna Ternheim, Markus Krunegård, Florence Valentin och några till. Kommer bli TIPTOP!

på en regning busshållsplats, skulle bli någon i stan över en natt.




Idag köpte jag mig en bok för 72 enkronor som heter Sommarboken skriven av Tove Jansson. Jag har inte riktigt kunnat läsa den noggrannt ännu men här är ett fint utdrag iallafall. Den handlar om Sophia som bor på en ö i den finska skärgården med sin pappa och farmor. Och ett sommarlov med oändliga äventyr. Det riktigt kliar i fingrarna på mig, ska nog minsann börja läsa den ikväll faktiskt.

Rubriken: Håkan Hellström - Långa vägar (klicka klicka, den är live och jättefin)

men jag föll för dig, du förtjänade nominering för rollen du spelade.


Hej alla. Det har varit mycket de senaste dagarna. Därav knappt någon dator alls, faktiskt. I måndags var det big big breakfast som ni ser här ovan. Riktigt gott var det faktiskt. Önskar bara man hade ork varje morgon. Då skulle nog dagen inte bli så seg som den annars lätt blir. Måndagskvällen spenderades i scoutlokalen då vi planerade och åt mumsig middag samt städade lite i den rättså äckliga lokalen (hittade bland annat en död och platt råtta full av tusen miljoner gula kryllande larver, jätteJÄTTEäckligt).
Tisdagen förgylldes med en fika med Fredrik och innan dess ett besök på Myrornas i Ropsten som kommer bli välbesökt utav mig hädanefter. Stor var den och fanns mycket fina saker men dessvärre fick ingenting följa med hem. Det ska det minsann bli ändring på nu när mitt konto är mer proppfyllt än nånsin. (Det känns förresten fint att jag skattar fastän jag inte kommer tjäna över typ 17000 eller var det är, så då får jag tillbaks pengar nästa år. Jag gillart.)
Igår jobbade jag på Lidingö Golfklubb i en sisådär 5h. Det gick både långsamt och fort och jag pluggade samtidigt.
Idag slutade jag klockan fyra och besökte Andrea lite grann och sen åkte jag hem och dog lite, har inte varit hemma på hela veckan ungefär.

En annan bra grej är att vi bokat tågbiljetter hem från gbg där vi ska se denna fina man här nere. Kommer bli himlans vackert.



Rubriken: Håkan Hellström - Jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig (pust det där var långt)

when you lose something you can't replace. when you love someone but it goes to waste.


Det måste varit fantastiskt igår på stadion. Och det lät ungefär såhär tror jag. Jag ryser när jag lyssnar på den där videon alltså. Nästa gång Coldplay kommer till Stockholm... Melker ringde mig under Fix you men den filen vill inte laddas upp nånstans så ni får överleva utan den.

Igår var vi hemma hos Lovisa innan vi drog och skulle sänka långholmen. Operationen var ju dömd att misslyckas från början, men efter 1h tyckte vi att vi hade gjort vårat och eftersom alla vi mötte sa att de skulle gå till vitabergsparken så gjorde vi också det.
Fail fail fail. Där var det typ 8 personer max. Men coldplay peeps joinade och Olivia skänkte mig en coldplayfjäril så jag kan ju låtsas att jag var där iallafall.
Liten långlång promenad och en till visit på långholmen och sen tog kvällen slut i all ära med 40 minuters tunnelbaneåkande mellan slussen och thorildsplan då ett tåg hade gått sönder på t-centralen. Alltid kul att komma hem halv tre istället för kvart i två!
(Så bortsett från allt flängande var det en kväll med mycket skratt, och det är nog det som är det viktigaste)

Idag ska vi ha lagmöte minsann. Jag ska leta reda på pappa och han ska få ge mig lite pengar för det tycker jag behövs. Nu: religion.

Rubriken: Coldplay - Fix you

purple red yellow.




hon är en ovanlig art, så förbjudet att såra, sätt henne tillbaks där hon stod.

Hej hopp. Jag har sovit tolv timmar. En tredagars skolvecka var tydligen för mycket för mig.
Igår kom Filip till staden och vi (Joanna, Marianne, Micke, jag, och Filip då) gick till Oliver Twist och åt mucho mucho mat för att fira den nyblivne Stockholmaren. Gott och jag är typ mätt fortfarande, så mycket mat var det!
Vi gick en promenad genom staden och tittade på Filips kommande lägenhet det närmaste året, tog en promenad på skånegatan där det var livat som aldrig förr och tillochmed en sväng på nattöppna myrornas.
Jag begav mig hemåt och dog i sängen på dirren.

Idag ska långholmen sänkas ner i mälaren, tjoho. (Jag har liksom inte tagit några bilder på sistone. Eller jovisst men dom är himla tråkiga. Så det blev ett bildfattigt inlägg. Men ni kan ju roa er med detta, detta, detta och detta medans jag tar lite bilder då. Okej?)

Rubriken: Säkert! – Ditt Kvarter

jag är ert allra sist hopp, ryggen mot repen trycks upp. jag vet jag är den, bästa i världen.

Idag varade skoldagen mellan 8.20 och 11.50. Det är inte helt fel. Med nya ämnen som Samhälle B (kommer bli skitabra, han verkar bäst), Psykologi (bara hon pratar lite fortare.. annars kommer jag somna) samt Naturkunskap.
När Joanna ridit klart Murre så ska vi ses. Och sen besöker Filip Estocolmo och jag vet inte riktigt vad vi ska göra. Men det blir nog brabra.
Imorgon ska vi sänka långholmen.

Rubriken: Montt Mardié - Den bästa i världen (R Kelly - The worlds greatest)

please respect my disrespect, if you give me shit i'll give you shit.

Jag har upptäckt en fin man vid namn Alan Pownall. Det finns typ en låt på youtube. Men det är så himlans bra och hejåhå. En cover, iochförsig men vad gör väl det när han sjunger som en annan gud.
Det är en användere på youtube som lägger upp helt underbara videos där kända och mindre kända personer gjort egna tolkningar på mer kända låtar. Tillexempel M.I.As Paper Planes, Beyonces Single Ladies och Kelis Milkshake. Och en finaste kanske är Kate Nash som gör Hollaback girl.

Här är dom iallafall.



Rubriken: Deportees – Arrest Me Til It Hurts

they call me little love child with a thorn in my side, you shouldn't be talking to me.




Idag började jag mitt sista år på Kärrtorps Gymnasium. Jag har skåpnummer 204. Jag har ett helt okej schema med en dödardag (8.30 till 17.00). Allt rullar. Åkte till Andrea där Josefine också befann sig efter skolan, via slussen.






Vi tittade på filmer med Edwards i. Alltså Twilight och Edward Scissorhands. Fina filmer båda två. Tim Burton måste vara ett geni, alltså. Intog en kladdkaka samt mjölk och gick för att bada på kära smedsuddsbadet. Det var kallt och fullt av småglin. Men skojigt, lite barnsligt sådär.
Sen knatade jag hemåt och intog pannkakor. Jag ska bara lata mig idag. Kanske jämföra kostnaden för olika banker. Men det är ju tråkigt. Jag tittar hellre på tv och äter mintchokladglass (bästa nånsin, ni måste prova).

Rubriken: Fibes, Oh Fibes! – Love Child

cause you're a cool cat, toppin on the toe with a new hat.





Vi har en himla fin katt som springer omkring i buskarna runt mitt röda tegelhus. Den jamar och spinner och är tjock som en mindre gris. Men den är så himla fin iallafall. Undra vad den heter?
När jag blir stor ska jag ha en katt hemma. Det blir så ensamt annars, liksom.

Rubriken: Queen – Cool Cat

wait, we swear we'll love you more and wholly jezebel, it's we, we that you are for only.




Idag har jag haft gbg-möte med mina fellows Joanna, Jonatan och Andrea. Vi har planerat och varit duktiga. Dessutom har jag tömt(!) mitt konto på pengar i form av kläder. Jag kände att det var okej då jag kommer använda allt mycket ofta och då det var tidlöst skit.
En jeansskjorta och en rutig skjorta från Beyond Retro, 279kr styck. Ett par svarta jeansleggings för 199kr och tillslut ett svart långt linne med en flott ficka på från H&M, 99kr. Och lite fika på det med Lovisa såklart. Där rök typ 950kr. Tjoho. (Men det är ju den 25e på tisdag nästa vecka och då får man PENGAR! Om man har jobbat i juli. Och det har jag minsann! Tre dagar. Det blir caaaash till mig det. Sånivet.)

Rubriken: Iron & Wine - Jezebel

20/11 09

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD

it all started on the schoolbus, i was nine and you were ten.


Tänk va, imorgon börjar jag mitt tredje och sista(!) år på gymnasiet. SM3a, nu kör vi! (Och jag tänker INTE klaga på schemat. Det finns mycket värre. Fastän ångestdagen heter torsdag så är det inte några jobbiga lektioner, inte som förra årets torsdagar: historia, matte, engelska, bla bla.

Rubriken: The Wombats – School Uniforms

skyll dig själv, inget händer här. men det gör ingenting, om dina händer är här.





Såhär såg det ut utanför mitt fönster idag när det kom en skur som hette duga.

Imorgon ska jag, Andrea, Joanna och Jonatan ha göteborgsrese-möte. Ni vet väl vad som händer och sker på Liseberg den 18e? Jo, detta, detta och detta. Det var för längesen sedan sist. Ungefär 50 dagar i skrivande stund. Det vill säga på Peace & love. Bästa bästa Håkan.



Rubriken: Håkan Hellström – Vi två, 17 år

i used to roll the dice, feel the fear in my enemies eyes.



Min söndag i bilder ungefär. Efter solnedgången över lidingöbron så besökte jag högbergsgatan 15 a while. Det var najs. Och så bevittnade vi Bolts världsrekord i 100m herrar.

Rubriken: Coldplay – Viva la Vida

sometimes i get nervous when i see an open door. close your eyes, clear your heart.







1. Mitt öga. 2. Ungefär sådär fördriver jag dagarna. Lite bilar, massa vitamindryck (sorry det är det enda som finns utan kolsyra förutom vanligt kranvatten och det är ju tråkigt typ). 3. Här befinner jag mig iallafall. 4. Lite flowerz. 5. Skor.
Använde mig av det här piffiga programmet.

På tre dagar har jag jobbat nästan 30 timmar. Det är inte illa pinkat för att vara jag. Den 15e var det dessutom storstor jubileums och invigningstävling så då vare fullt ös hela dagen. Då menar jag verkligen hela dagen, från klockan 7.20 till 19.00 var jag där. Tjoflöjt.

Igår var jag hemma hos Joanna där Jonatan befann sig för att spela guitar hero och titta på världsrekordet i 100m herrar. Nu har jag sovit ut också. Jag gillart. Idag: svullnad under ögat, elak pormask (hatarhatar ordet) men nu ser det ju ut som jag har fått en smocka typ. Om jag kollar nedåt så ser jag svullnaden. Så jobbig ären. Och det gör sketaont. Tänk om jag fått RABIES!!!?

Rubriken: The Killers – Human

en flaska mot skallen blir droppen nån gång, det var droppen för dom.




Hej. Jag har fyllt dagarna med vila och sömn, samt en heldag på lidingö golfklubb. Jag är nog lite anställd där nu tror jag. Jag kan noll om golf men jag jobbar i kiosken mellan 9e och 10e hålet på banan, alltså i mitten. Så De flesta stannar i 5 minuter på en kaffe och en bulle eller en korv, typ. Sen fortsätter de, och efter 20 minuter kommer nästa gäng på fyra personer som då har gjort klart hål nummer 9. Så det är knappast stressigt liksom. Men det är najs.
Efter den långa dagen som innehåll 10h 45min jobb så åkte jag och hälsade på Joanna, hon är fin hon. Vi klämde i oss en hel brownielängd, tittade på Pride and prejudice samt spelade lite guitar hero. Finfin värd kväll.

Rubriken: Florence Valentin – Spring Ricco

walk on over yeah, to this bit of shade. i will wrap you in my arms.



Så himla fin. När han sjunger biten "I will wrap you in my arms" ställer sig håren på armarna spikrakt uppåt. Mums.

Rubriken (som jag hoppas ni förstår?): Robert Pattinson - Let me sign

gravitationen har glömt mig och jag kommer aldrig mer att landa.


where were you when we called the police, where you ready to go home and hard to please?












Helgen har vart wonderful. Spenderades på Lovön med Joanna, lite Fanny och såklart Siggehunden. Hästbajs, blåbärspaj, bad, tjejen från kosseraaakosseraaa-reklamen, sockerkaka, mumsig mat och sånt där. Helbra!



Avslutade söndagen med en fika i nån timme med Lovisa och Julia. Muy bien!

Rubriken: Shout Out Louds – You Are Dreaming

allt har gått helt åt skogen, med mina stora drömmar. dom flög som satelliter.


Igår var det världens konstigaste väder. Det var strålande sol och typ klarblå himmel förrutom just där jag gick. Tur då att jag hade ett rött paraply med mig.


Idag har jag jobbat igen.
Och eventuellt fått nån slags anställning på Liiiiidingö Golfklubbs kiosk (lol). Men pengar är gött. Och de i princip suckade över att jag skulle börja skolan den 19e och tyckte jag kunde jobba helg och eftermiddag. Hehehe. Pengarpengarpengar.
Ja bild ett ja, sådär ser det ut. Långbord med kaffe, te, muggar, mackor och sånt. Så väntar man bara på att portarna slås upp och kabooooom så väller folket in och man säger "no the toilet is downstairs" och "yes this is coffee" typ. I en timme. Sen är det snabba puckar och bort med fikat och fram med lunchen, förhälla vatten och fixa två tag och ta bort alla tallrikar från granarna.
Och så väntar man igen. Så väller folket in, äter, ställer tallrikar lite överallt, har sönder några glas. Man går omkring och bär tallrikar (min vänsterarm kommer var krallig som en annan pippi långstrump, nån som vill bryta arm?) och brickor knökfulla med muggar och vinglas. För vem orkar gå flera gånger, det är lika bra att lassa på liksom.
Kan också med handen på hjärtat säga att jag inte tappat en endaste smula i golvet idag. Annat var det på Birger Jarl för två somrar sen, hoho. Där flög besticken som fjädrar åt höger och vänster. Men man får väl nån slags snits på det hela. Vad annars liksom. 7 tallrikar plus bestick på vänster hand samt en/två i höger. Tjohej.

Imorgon är det jobbajobba igen. Lördag jobbajobba på förmiddagen. Sen ska jag dö lite va.

Rubriken: Parken – Jag Har Varit Vilsen, Lisa

don't tell me you agree with me, when i saw you kickin' dirt in my eye.



Jobbade idag, himla jobbigt var det. Nä nu ljög jag lite kanske. Men det är så proppat med grejer man ska göra hela tiden så jag har inte tid att tänka och vänta och ha mig, så tiden går ju fort iallafall. Tyskar kan svepa vin vill jag meddela!
Det är praktiskt att jobba på en restaurang när det blir kakor över. Då blir det till efterrätt hemma istället. Det gillar vi!

Även två andra bra grejer är att 1) biljetter till teatern Bröderna Lejonhjärta är bokade, och 2) en helg på Julias land är också inbokad. Kommer bli en fin höst minsann!

Och sak nummer tre skulle kunna vara popaganda då. Himla bra det också.
Nummer fyra är nog sömn. Som nu tillexempel. Jobbar 7-16 imorgon. Dödens dag.

Rubriken: Michael Jackson – The Way You Make Me Feel

we're talkin' about the wasted years, and how we pretend that the changes would come.






En snabbrunda på stan, en soppa och en blåbärspaj. Allsång på skansen med Markus Krunegård, fina bästa Lovisa, lite guitar hero (jag sög på wii-grejen) och såntdär. Bra kväll!

Jag köpte en klänning som ser ut såhär:



Rubriken: Deportees – Under The Pavement- The Beach

you should know you should know that i am not searching for some first time high

(Ursäkta det långa inlägget. Det är bara bilderna som tar plats. Jag vet att ni gillar mig ändå.)

15.30. En promenad över västerbron med finaste Zoë. (När hon läser här så är det ctrl+f "zoe" som gäller så jag får väl skriva Zoë några gånger.) Innan dess hade hon varit lite vuxen och flyttat över fonder på swedbank. Bankmannen trodde förresten hon var helt rookie när det gällde pengar eller typ överhuvudtaget. Han skrattade lite. Men det var najs.





16.30. Vi vandrade faktiskt hela Hornsgatan till röda korsets café vid namn Blooms, himla gott vare. Jag fikade en chokladboll och Zoë åt lunch eller nånting liknande. Gottigott och billigt, gå dit vetja.



17.30. Vi promenerade vidare till slussen och satte och och jäste i solen. Zoë hade inga hemmanycklar så ett försök att få tag på Filippa var ju givet. Även efter ett snabbt besök på emmaus. Jag blir alltid lite sugen på tjocka mysiga stickade saker när hösten börjar närma sig.



18.30. Vi vandrade till kajplats 20 och hämtade nyckel samt åt glas på tillbakavägen, jag gillart. Mjukglass äger.


18.15. Vi besökte T-Jarlen och inhandlade en flaska olja och ett blomkålshuvud. Det friterades på telefonvägen igår vill jag lova, dock inte kondenserad mjölk men den tycktes förfölja mig, vi var inne på två affärer och jag hittade den direkt även fast jag inte letade efter den. Mer troligt att man blir hittad av pasta eller nånting som folk köper ofta. Men detta? Ja, ni.


19-23. Här skulle det kunna vara bilder på fritysmet, hummus, jasminris och soja. Eller två matdöda tjejer i en apskön soffa. Lite dexter, lipstick jungle och såntdär. Men jag var för orkeslös för att gå ut i hallen och hämta kameran, jaja. En tekanna kan det också vara bild på för de har sånt i överflöd där så jag fick låna en på obestämd tid tillochmed! Himla fin är den.

00.30. Efter en resa hem och ett fint telefonsamtal så möttes jag av fyra filmjölkspaket och INGEN mjölk. Fatta den. Jag som dricker typ 1 liter per dag och som hade vart så himla sugen på oboy eller te eller nånting. (Och alla vet ju att man inte kan dricka te utan mjölk) Så jag svalde besvikelsen med ett glas juice och lite glass till Cold case. Därefter: djup sömn i 10 timmar.



Rubriken: Of Montreal – First Time High

jag skulle springa efter men trampa snett, ibland gör man fel ibland gör man rätt.

Igår gjorde jag en rolig sak. Jag tvättade mina skor i tvättmaskinen. Det var lite sioså om det skulle fungera så mamma tyckte jag skulle lägga den i en såndär tvättpåse man tvättar bh:ar i, men då hamnade ju allt grus och gegg där inne. Så jag har tvättat dom två gånger tillochmed. Och sen sydde jag igen ett hål som hade revats upp halva hälen med såndär björntråd nivet, jättestark. Såhär såg min promenad till tvättstugan ut:










Rubriken: Markus Krunegård – Ibland gör man rätt, ibland gör man fel

i think i'm a little bit, a little bit, a little bit in love with you.

Det är en grej med smycken och sånt, jag har tänkt på. Jag tycker det är himla fint men jag äger inga. Hur vet man vad man passar i? Och allt såntdär? Jag stå och vela i 15min och sen säga att nej den här behövs nog inte, eller nej den ser nog konstig ut på mig. Men man kanske skulle chansa iallafall.
Nånting jag faktiskt tycker om är armband. (Nu vet jag inte om det kommer sig av det faktum att det sitter 3 festival och 1 läger-band på mina armar) Men har jag några armband då? Nä. Men nu menar jag inte silverblingbling-armband utan läderremmar och såntdär. Alltid när jag var utomlands så köpte jag flera sånna där av alla gubbar på marknaderna. Undrans var de har tagit vägen... hursomhaver fick man ett i senaste numret av VeckoRevyn och det passade mig utmärkt. När orken innfinner sig ska jag släpa ner mig på stan och hitta några fräsiga armband.

Annars är detta ungefär det jag har och använder:

Armbandet från VR, pärlemoörhängen från åhléns (såg nu att de där var i olika storlekar men har såklart flera storlekarx2), ett kortare halsband med pärlor från en marknad i dalarna på sytråd. Det sista skall jag nog göra om så jag kan ha det antingen runt halsen eller armen för just nu funktar det inte med nånting då den är för liten/stor.

Rubriken: Lykke Li – Little Bit

come on skinny love just like the last year, pour a little salt we were never here.



Jag tänkte att det kunde passa fint med ett litet tips, såhär en söndagseftermiddag. Och sen tar jag för givet att ni alla har skaffat spotify nu.
Den fantastiska människa vid namn Justin Vernon och hans projekt Bon Iver är värd att nämnas hundra gånger om för sina fantastiska toner och sin förtrollande röst. Bon Iver (uttalas "bån ivär") är namnet på singer-songwriter Justin Vernons nuvarande band och även hans viktigaste musikprojekt hittills. Bandet består även av Mikae Noce och Sean Carey. Namnet, Bon Iver, är en anglisering av franska "bon hiver" (bra vinter). Vernon släppte själv Bon Ivers debutalbum For Emma, Forever Ago under 2007. Majoriteten av albumet spelades in under tre månader i en avlägsen stuga i Wisconsin - wikipedia.
Det är så lätt att bli förtrollad av musiken. Och det passar så bra till allt. Man kan vara glad, arg, besviken, ledsen, men samma låt kan passa till alla humör kan jag tycka ibland.
Bon Iver - för er som har spotify, lyssna här.

För er andra.



Rubriken: Bon Iver – Skinny Love

rock n' roll is here to stay.

10.38. Frukosten var stor idag, orkade inte båda mackorna men däremot allt annat förtuom bananen som fick följa med till stan som färdkost.


13.19. Såklart var inte skärpan med mig utan bakom Mark och Jonas här. Men hursomhelst. Jag och Caroline beslöt oss för att titta lite på tåget tills Nicklas skulle gå förbi och då skulle vi hoppa in hos honom. Jag blir helt lycklig i hjärtat av denna dag, alla är så himlans fina och alla är glada och det är som en enda lång partyparad bara. Jag gillart!


14.12. Vi hade hittat honom tillslut, fina Nicklas med rosaglittriga hängslen samt blåglittriga byxor. Han hade blivit en vän fattigare (bortsprungen pga alkohol eller nåt) men en mobil och en kamera rikare. Vi väntade med stackarn ett tag.


14.32. Vi åt lite glass i väntan på borttappad person. Men vi gav upp och tog vårt pick och pack, gick till östermalms torgs tunnelbanestation och åkte till slussen. Passande att vi råkade komma i tåget på samma ställe där vi hoppat av fast då i Kungsan.


15.00. Såhär såg det ut på Hornsgatan. En himla fest hela paraden, det var fint tycker jag minsann! Väldans glad att jag pallrade mig ut idag. Efter en promenix till Hornstull och en titt på Åhléns sa vi adjöken och jag tog min skivade limpa under armen och gick hem och åt mat.


Rubriken: Elliott Smith – Thirteen

She knows, that if she ever breaks free, that she will never see the light of day




Om prick 12 timmar avgår prideparaden från humlegården och tanken är att jag ska befinna mig nånstans där i vimlet. Lite sömn sitter alltså på sin plats alldeles strax. Till middag bjöds det på microsoppa, rätt underskattat faktiskt. Kvällen har bjudit på dåliga långfilmer och csi, två fina samtal från skogarna i småland där jag önskar jag befann mig (som nog förstått vid det här laget).
Halsmandlarna växer och idag har mina bästa kompisar hetat Strepsils Jordgubb och Otrivin Mentol.

Nu: sängen ser extra sovig ut. Det är nog för att jag aldrig bäddar.

Rubriken: Mando Diao – Never Seen the Light of Day

RSS 2.0