18:40

Bra saker som hänt:
* 25e idag!
* Jag har numera massor med mat i mitt kylskåp tack vare ovan.
* Det har varit amazing pre-höst väder idag, soligt och lite kyligt.
* Plöjde massor av artiklar idag = effektivitet är gött.
 
Annat som hänt:
* Härom dagen råkade jag hälla hallon i stekpannan och nästan juice i kaffet.
* ... samma dag råkade jag lämna mjölkpaketet på bordet och gick iväg på föreläsning...
* Satt supernöjd imorse med csn på kontot och skulle beställa en bok till nästa kurs = råkar på något vis beställa på faktura. Såatte... kunde ju ha gjort det närsomhelst.
 
 
MEN... nästa helg åker jag till Estocolmo! Jarrå!
 
Mkt fin bild från i lördags

En kunglig helg

 

Helgen som nyss tog slut kan ha vart en av top 3 detta år! 1. Andrea var på besök, mkt bra! 2. Fick en mantel + trollstav i present. 3. Vi hade världens bästa kräftskive-fiesta på Sophias bakgård, där 3 flaskor snaps på 15 pers tog slut på 1,5 timme typ. Bra fart! Borden gick sönder pga dans och söndagen belönade mig med pizza efter att ha pusslat ner tältet och släpat tillbaka det till förrådet. TOPPENhelg!

veckan bestod av:

Fick en förbannat taskig uppgift i tisdags så spenderade de kommande 36 timmarna med att försöka lösa detta. Wääää!
 
Och en dag efter helvetesuppgiften där man hade tid för ordentlig frukost, ÄNTLIGEN.

FÖR JAG HAR FYLLT ÅÅÅÅR

Förra måndagen fyllde jag 22, kanonkul! Gav mig själv pannkakor i frulle. Sophia kom och plingade på med en fin muggi och muffin, mkt fint!
 
Ganska glaaaad var man ju, fyllde ju år!

lördagx2

Ätit en grym lördagsfrulli, NAMNAM
 
Avslutade kvällen med skräckfilm, Sophia var ej pepp men det var kul ändå!

HÖST '13

För mig är hösten en nystart likt ingen annan. Nyårsafton, pft - man är ju råbakis 1 januari, hur ska man kunna ta tag i livet då, och så skjuter man på det till måndagen, till man börjar skolan/jobbet igen, sen ännu längre och så glöms det bort. Hösten däremot! Jag kör fortfarande på skolkalender, praktiskt i.o.m att jag faktiskt pluggar men gjorde även det när jag jobbade just för nystartskänslan. Man har hunnit vara ledig och har chillaxat under sommaren, kommit underfund med livet kanske eller vad vet jag, men iallafall hinner man ju tänka en del där i brassestolen. Gör upp planer och så vidare. Här kommer mina brassestols-tankar!
 
> Träning
Det här med träning är inget som gått hand i hand med mig, den har kommit och gått. Ibland stannar motivationen länge men oftast lägger jag av efter någon månad. Så fort jag blivit frisk från denna evighetsförkyldning/bihåleinflammation ska jag snöra på mig dessa skönheter och springa runt sjöarna här bäst jag kan! I mitten på oktober beger jag mig in på gymmet istället pga hata kyla osv.
 
> MAT
För det första är ju mat så jäkla gött så jag skall minsann inte svälta mig till döds pga träning, dock ska jag börja laga lite andra rätter, experimentera mer, prova nya saker, nyttiga saker! Är så taggad på detta. Skall investera i en fet vegetarisk kokbok för att det är gött att ha en faktiskt bok, även fast mycket finns på internet. Jobba mig igenom den från pärm till pärm, typ. Finns inte supermycket veggo-grejer att laga, men det ska jag bli bättre på att variera mig från typ spenatsoppa/sojafärssås-landet.
 
> Pluggeliplugg
Låter väldigt nerdy att säga detta men: är så pepp på höstens plugg! Peace and Development studies I. Det är ju sånt här jag är intresserad av, och de första 2 veckorna har varit ungefär som förväntat, och mycket läsning och en klurig uppgift+seminarium, allt på engelska. Och det bästa är att jag får icke ångest över att det är mycket pga det är så KUUUUUL! 
 
Ja, utöver detta ska jag ba leva livet i Växjö va. Nu: Dyka med huvudet före in i The Origins of the Modern World. Tackåhej!

veckan bestod av:

Lagade god fisksoppa med saffran, DRÖM!
 
Fick ett mkt fint klistermärke på min banana!
 
KomMedia var på välkomstmässan, och Lina lekte Karim i comviq-båset!
 
Inventerade min skol-låda, detta är hälsningar från mamma...

söndagen i en bild


sittningen

Igår tog världens bästa nollning slut och det på ett storslaget sätt - sittning på Stallarna! Det var en perfekt avslutning på en galen vecka, och allt har verkligen rullat på som planerat vilket gör att det känns ännu bättre när det nu är ett avklarat kapitel. Mycket fint minne sparat! Nu ska jag ta tag i den här jävla förkyldningen som blommade ut till fullo inatt inklusive placebo-astma och snor i hela hjärnan (vassego för infon). Nu ska jag ta tag i livet också osv i.o.m. en fritid, träning och plugg står på schemat kommande vecka (det förstnämnda ifall förkyldningen vill dö först bara). Nu, höstterminen - hej!

TORSDAG

Gjorde en god gärning i torsdags, mkt fint armband i min ägo nu!
 
I väntan på att nollorna skulle se komma så blev Amanda 12 år igen, David också för den delen!

Vi skulle tvinga dom att kolla på en skräckis för att sen gå tipsrunda runt slottet inkl spök-inslag. Malin hade lätt bästa outfiten, high five på den!

måndag tisdag onsdag

I måndags var det dags för vinbrännboll! Dessutom skulle nollorna få prova overaller och det slutade med att jag fick ha en finfin sopsäckskjol ett tag så de kunde testa den storleken. Vad gör man inte!
 
På tisdagen bakade jag även en finfin kärleksmums, namnam!
 
Tisdagskväll efter crawlet, och Olle hittade Fiddes fina peruk. Och sen onsdag, då Fidde efter en kväll på Stallarna fick sina väl förtjänta straff, mohaha.
 
Innan Fidde fick sina straff så hade vi beerpongturnering. Min gamla kartongbit från fjärilsaffischen kom väl till användning! 
 
Och så pumpöppning på Sivans och mängden ljusstavar var enorm! 

MÅNDAG

Måndag och september, vilket innebär att man måste skapa lite ordning på livet. Fortfarande en vecka kvar på nollningen men nu kommer föreläsningarna dra igång lite smått vilket innebär att man är tvungen att få lite rutin på livet till skillnad från de här första dagarna. Idag ska vi iallafall ha vinbrännboll när det väl slutat regna, och ikväll ska jag baka kärleksmums wiho! Imorgon drar min kurs igång - Peace and Development studies l, hur fett?! Är megapepp. Nu ska jag fortsätta äta på frukosten ovan, nomnom!

NOLLNING

Malin är kungen och syr på mina märken, untz! I väntan på att nollorna ska dyka upp...
 
Fint tält + nervöst gäng m nollor!
 
På torsdagskvällen var vi och kalasade på Stenladan, jag låtsades att jag kunde ratta de där knapparna.
 
Fredagen bjöd på poängjakt inkl klädsträck och bada i dammen, mmm. Kul att kolla på istället för att stå där halvnaken och simma genom dammen som förra året. På kvällen lekte vi massor av lekar och förfestade vid ängen, här är det korvkull!
 
Senare på kvällen så besökte vi Champsarna och deras tält där det fanns både rakapparater för frisörsalongen och bengaler. 
 
Det blev lördag och vi hade tipspromenad på dagen - för att ladda upp inför kvällen och ATO, lite såhär kände jag när man kom på hur mycket folk som skulle trängas och svettas och drägga runt. 
 
Det var onödigt att oroa sig pga var sjukligt fett! Untz untz hela kvällen och justja, vi förfestade hemma hos Fidde+utanför med beerpong. Mkt kult! På Vida Arena fick jag även en gratis kaffe + en gratis korv till Malin, lyckan var total. Övertalningsförmågan när man är på lyset = top notch.
 
Söndagen kom och detta var min bästa vän. Vi gjorde ett musikquiz inomhus istället för kubbturnering utomhus pga trasigt lås in till förrådet.
 
Och såhär spenderades söndagskvällen inkl lite tacos, mums. Somnade som en stock kl 22. Over n out.

2 september

Okey, del två á la Växjö:

På söndagen var det utbildning hela dagen så vi lyssnade på alkoholens effekter och hur man lägger förband osv. Mycket självklara saker men det var ändå bra! På måndagen hade vi först nollningsmöte, sen var det crawl planerat för att vi skulle peppa oss själva! Mycket lyckat, untz untz.
 
Sophia visar sin biffiga arm vs Davids biffiga arm........

Och på tisdagen satte vi oss i bilen och rullade hela vägen ner till Puttgarden och Bordershop - billig alkohol skulle inhandlas! 
 
Detta kom jag hem med - för typ 550:- svenska kronor. BINGO!
 
På onsdagen laddade jag upp med matlådor inför nollningen, så jag gjorde en långpanna med lasagne med en massa gottigt i, spenat, lax, namnam.
 
Japp, och det var förberedelserna inför nollningen! Ska sätta igång med bilderna från själva nollningen, woopwoop!

RSS 2.0