26 februari

Ännu en dag spenderad i soffan framför Lost. Alltså, kan inte riktigt bestämma mig om den är fantastisk eller inte. JJ Abrams som är med som producent har gjort en del andra serier jag gillar, men det är inte riktigt min grej ännu. Spännande tidvis och ändå en bra handling så man kollar ju vidare, men inget riktigt TJOHO vad bra, som man kan känna med typ... andra serier. Nåväl, tidsfördriv iallafall! 
Har lyckats pallra mig iväg till Amår-utbildningen, var mer en informationsträff men nödvändig och nyttig info förmedlades, 7 mars smäller det och då står vi i KomMedia bland annat i infodisken på själva dagen. Ska bli toppenkul! 
Imorgon blir det ett telefonsamtal till vårdcentralen, börjar misstänka en härlig halsfluss eller nåt annat mördarjobbigt, det försvinner ju inte det här... 

leverans a la sophia

HUR FIN ÄR INTE KVINNAN? Jag har mördarförkyldning med alla typer av biverkningar, snor, hosta, taggtråd i halsen, huvudvärk, osv osv osv. Struntade i föreläsnigen idag och däckade i soffan istället. Så plingar fröken Sophia på dörren med detta! Små saker man blir glad av liksom. Gott te också, namnam!

jag tänker aldrig mer ha fötterna på jorden, hur dom än försöker ta oss ner

En vacker kväll för någon vecka sedan bjöd bästa Lajna på middag. Gottigottgott!
 
Tröstshoppade lite tulpaner till mig själv, tjoho.
 
Jajjemen, tentan skriven - harlem shake på det!

uppåner

Ingen direkt höjdare att börja veckan med en dunderförkyldning, buu. Har pinats i förra veckan med halsont och sånt där, trodde inte det skulle bli något riktigt. I lördags när vi jobbade på Sivans (kanonkult!) så kändes det bra, sen när man slappnade av efteråt när vi hade städat och allt så sjönk allt till botten, nös 20 gånger på raken och kände mig som 74 år gammal. Nåväl, vi har bara introduktion idag på schemat så projektet för idag blir att ta sig till Willys och bunkra upp med mat nu när CSN äntligen kommit in på kontot, och dricka så mycket te jag bara orkar! Ganska bra plan ändå.

GIRLS

Okej. Alla som har missat GIRLS laddar ner säsong 1 och säsong 2 nu bums. Världens bästa serie. Oh herre. Finns inget mer att säga om den mer än att den äger och alla problem är så verkliga och det känns som vi alla har en Jessa/Shoshanna/Marnie/Hanna omkring oss/i oss. Mmmmmm BÄST serie.
 

v3+4

 
En grötfrulle med ägg och kaffe i vanlig ordning.
 
 
Var på en förträfflig förfest med denna shot som de kallade för Vasaloppet, eller något Mora-tjosan typ. Likör 43, blåbärssoppa och ovispad grädde, mums filibabba säger jag iallafall!
 
 
Moa var soeeeet i trapphuset till la fiesta.
 
 
Jag bakade bröd och åt med ägg, mums!
 
 
En dag testade jag bananpannkaka (en banan+ett ägg+stavmixer=stek) med kvarg och hallon. Supergottigt! Målat och slipat samt klätt om kökssoffan har jag minsann också gjort, finfint är det nu!
 
 
Och dra mig baklänges men en dag här i veckan var det faktiskt blå himmel och sol (i kanske en timme) men ändå, det tackar vi för. Tack tack!

RSS 2.0