S & S

Saturday
Berwald, 7h. Hem och duscha, förbi affär, till Svedmyra för förande och knasiga ölspel a la Fanny för att inta Lisens residens där det skulle festas adjö för Lisen herself och Kappelin som tar pick och pack till London om drygt två veckor. För mycket alkohol att inta och Justin Bieber på högsta volym. Helkul och en extra timme gjorde sig fint när vi slängde i oss pommes på Medborgarplatsen klockan halv 4 (fast egentligen halv 3 i vintertid-mode).

Sunday
Bakfyllan från mordor. Bättrade sig mot eftermiddagen, åkte och träffade Joanna för en fika på Moda café. Köpte ett body butter från The Body Shop med Shea. Även en engångskamera för resan till Köpenhamn! Oja. Mysigt värre, och köpte med mig en påse polly, en och en halv liter mjölk och snabbmakaroner; en lyckad söndagskväll framför Gossip Girl.


Helgen vecka 43 var alltså en hemskt bra helg!
Nu; redo för vecka 44, höstlov för 92or men ännu en arbetsvecka för mig. The life as a hard working woman. Oja!

H.H.



Det skär i ögonen och sticks i öronen, men den första spelningen någonsin, Emmaboda 2000 är ju ändå en historisk startpunkt för unge herr Hellströms karriär mot toppen.
Intervjun från inspelningen är ju också klockren. Så bortkommen och med mundiarré även då. Men fan vad fint det är ändå.

hard work work

Inget höstlov för oss arbetande iallafall. 55 timmar denna vecka och det är inte slut ännuuuuu. 7-8 timmar till idag, så det blir la 60+ timmar denna vecka. Pust och stånk. Igår hämtade vi (jag) kortet på NU! iallafall. Alltid något!

Ikväll firar vi Sofia och Lisen som flyttar till London om två veckor nånting. Kommer bli kuuul då jag är ledig imorgon PLUS att man får en extra timme eftersom det blir vintertid. HALLELULJA!


bebisbesök


En onsdagkväll, jag, T och namnlös bebis (nickname: Algot).

2010 10 24

Jag sket fullständigt i högskoleprovet igår och valde en natts sömn istället. Det var skönt såhär i efterhand, helt klart val. Det blev en tidig frukost med mami och T som var i stockholm och inte dalarna, sen mötte jag upp Julia och Johanna för en promme till Söder och ett fik med maaaat. Gott och efterlängtat var det! Vi lyxade till det med en tröja, lite smirre och så för de sista slantarna innan lönen kommer imorgon.

På kvällen samlades duktigt många och drack öl tills klockan slog halv 2(?) och det bar av hemåt. MYSIGT!

Idag städar jag, äter glass, tittar på alla dåliga repriser på tv och taggar inför datorköp imorgon plus en vecka F U L L av jobb verkligen, pjuh. Nåja, ska tvätta alldeles strax och sen försöka njuta av mina lediga timmar tills veckan börjar. Klockan till imorgon står på 05.45. FEST!


Bild från google

100 %

100% anställning på Universitetet i November. Känns fint!

kkkkkkareoke

Jobbar som en tok som vanligt. Halv åtta-halv fyra och igår blev det även Berwald! Efteråt hade vi bokat ett rum på K-Kareoke vilket var snorkul, ett rum och öl, massssssor med låtar att välja bland. Aldrig sviker jag Berwald, när Anne viskar mitt namn!!!!!!


2 steg från paradise

När låtarna blandas i ipoden, ena sekunden är det uppsnärjd i det blå, nästa långa vägar och till sist det dom aldrig nämner- då hör man klart och tydligt hur Han (med stort H, ni vet.. Håkan) har utvecklats (läs mognat åt rätt håll) sedan den där oktoberdagen för 10 år sen.

Att varje konsert känns som ett äventyr, en liten resa i sig är ju helt förståeligt. Tänk då när jag och två vänner tar vårat pick och pack för att åka till Köpenhamn och Lund två dagar i rad, för att titta på Honom och gubbarna.

Igår köpte jag som sagt boken med barndomsbilder och fanbilder, jag skickade själv in ett par stycken som aldrig kom med men det visade sig när man öppnade boken vilka bilder de sökte. En Gilbert hållandes en skylt med texten "LABBE ♥" mitt i natten efter spelningen i Örebro var minsann inte intressant- segt tycker jag, och Albert Herbert Gilbert höll med (samt hade bilden sparad på sin dator), och tyckte det var kul att vi skulle komma förbi Kobenhavn och Lund. (Här är den bilden)

Melodierna, texterna och soundet på den nya skivan är klockrena. Passar mig som handen i handsken. Det är ingen idé att vara nervös över hur Hans skivor ska låta, Han lyckas ju om och om igen och igen, igen och ännu en gång...




impuls


Ja, får man lön så får man. Ett besök på elektronikaffären och Akademibokhandeln så blev jag en ipod och Håkans bok rikare. Även ett par nya varma vinterkängor från skopunkten fick följa med hem!
Efter det gick jag hem och klappade på min nya bebis (ipoden...) och åkte hem till Julia där även Jossan befann sig, för att stoppa in musik i den då min dator är trasig (lånar mamis nu). Familjen Torsten bjussade på mumsig paj och vin till maten och så skrev vi ett födelsedagskort, och begav oss till Hammarbysjöstad. Haha, å en sån resa det var då. Vi åkte för långt med bussen och tog taxi tillbaka, haha. Fantastiskt.
Vi lämnade födelsedagsmyset efter tårta och sång, begav oss mot stan och tog en öl med Johanna. Och det blev verkligen _en_ öl, ögonlocken rasade neråt rättså fort.

Nu har jag varit vaken sedan halv tio och har ätit scones. Vaknade även typ halv sex av att mina grannar hade extremt högljutt sex "åååhåhhhhhhhhh vad skönt!!!!!!!!!!!!!!!" då jag bankade i väggen och satte i öronproppar, herregud, HALV SEX EN SÖNDAGMORGON??? Åkej.

Idag: städa, handla, tvätta(?) och möjligtvis en liten tur på fridhemsplan för inköp av tråkigheter som typ strumpbyxor och tjocka stickade koftor. Ciao!

16h

Efter att ha börjat jobba kl 6 så var jag och Malin ungefär lika fresh. Dock var det rättså lugnt på översta planet och vi chillade galet, scratchade på mixerbordet till lugna favoriter och åt toscarullar. Efter att ha raceat med kartonger och glas så stashade vi upp oss och drack öl på Clubberwald. I LOVE BERWALD! Garderobiärerna är fan roliga också; speciellt en som verkligen har en käääär plats in my heart. Hahaha, underbart.

Har sovit 11 timmar och är redo för nya äventyr denna dag. Först ska jag införskaffa kängor, vinterjacka och sånt skoj.


(och den nya skivan, håkan, det bådar gott! stockholm, köpenhamn, lund, FINT)

shelley



Vi går ut och brinner upp i natten, och skyller allting på våra fyllehuvuden

10 11 14

Idag gick jag upp noll fyra noll noll. Gick hemifrån noll fyra femton. Och började alltså jobba noll fem noll noll. Herregud vilken lång dag detta har varit. Och ibland blir man allt trött på inhyrda inkompetenta människor. Men livet är ändå fint, det är kul på jobbet och jag har bestämt mig för att inte plugga nästa termin - SKÖNT!

Nu går ögonlocken igen så det är bara att bege sig mot sängen då... pensionären tackar för sig.
(PS bra grej - Joanna var på signeringen och köpte Håkans skiva till mig och fick den förmodligen signerad också. Wihu!)




sunday sunday sunday









Två timmar på Blå Lotus, två koppar te och två framtidstörstande tjejer. Mysig söndag som avslutades med en trasig sko och turkisk yoghurt. Spännandeeeeee!

komik på folkungagatans elskåp


Haha.

nick hornby


Man vill ju bara läsa hans böcker.

SATURDAY




Igår fikade jag med Bella innan hon skulle jobba. Kaffe, prat och såntdär. Kyligt som satan var det! Men mysigt såklart. Sen åkte jag hem och åt lite mat, för att åka och möta upp Fanny och Nicolina och titta på I rymden finns inga känslor. Faaantastisk film! Jag älskar Cecilia Forss, galet duktig skådespelare.

http://www.ka.se/contentImages/93834_1.jpg



norén

http://inkepinke.blogg.se/images/2009/carl-norn_55823104.jpg
Förjävla snygga, de där Norén bröderna/släktet. Påminner mig själv lite om när jag och Fanny såg Gustaf på Odenplan någon vecka sen, han var rättså Svensson-aktig med fruga och 2 barnvagnar. Men annars så!
Carl har iallafall börjat på egen väg nu. Låter BRA!

Carl Norén – The Anger
Carl Norén – Going Out Tonight

I BLAME COCO

http://static.nme.com/images/blog/coco_17_resize.jpg

http://4.bp.blogspot.com/_RfJNKEldNSg/TFsCnxp7GkI/AAAAAAAAAnk/sqi2MCLsFvo/s1600/I%2BBlame%2BCoco%2BCoco.jpg

http://www.esau.se/wp-content/uploads/2rom3q9.jpg.png

I Blame Coco – Selfmachine

jag gräver min grav för dig, jag är en soldat för dig

J o b b a r h e l a d a g a r n a l å n g a.
I måndags var jag och Julia samt två tjejer till på Kaffeböna #1, Löfbergs lilas kurs som de kallar Uno. Vi lärde oss en massa saker i 2 timmar varav det var typ 20 minuter teori och resten bestod av att ta slut på 2 paket bönor typ medans vi lärde oss att göra espresso och cappuchino på rätt sätt. Fina fisken!

Nu färgas mitt hår mörkare, jag har fått 75% anställning, idag har jag köpt en finfin congacsbrun väska samt en svart basker (och strumpor för den som undrade). Livet är fint!



& förresten... nu är det bara 1 vecka tills Håkan släpper sin skiva! LIKIELIKIEEEEE!

för dig ska jag göra det tusen gånger om



Man vill ju bara att albumet ska komma ungefär nu.

RSS 2.0