greetings från ludvika bibliotek

Skolan tar ej jullov = bänkat mig på biblioteket i Ludvika för att skriva lite på uppgiften samt läsa i vår extremt intressanta (obs ej ironi) (lovar!) men extremt tjocka (sanning) bok, extremt opeppigt pga sol och blå himmel ute för första gången på vad som känns som år och dar. Och nix, dalarna levererade ej en vit jul detta år, skäms! Nu: dyka in i boken, heido!

VAL 2014




hola la fiesta


Var uppenbarligen dålig på att ta bilder igår, men detta är en fin förklaring på hur peppade vi var inför la fiesta! Började äventyret hemma hos Lina och hivade i oss vin och försökte lära oss Single Ladies-dansen, rullade sedan till längsta Sivans-kön i historien men kom in efter kanske en timmes väntande (pluspoäng för att de delade ut nyponsoppa i kön!) och spenderade kvällen svettandes på dansgolvet och öldrickandes. Avslutade enligt traditionen med en falafelrulle och ramlade sedan i säng vid 02.30 snåret, somnade innan huvudet landade på kudden. Bra kväll!

v.50






Veckan har bestått främst av hemtenta-skrivande. Måndagen var en berg-och-dalbana i kul och okul, inleddes med tandläkarbesök för att limma tillbaka en plupp som lossnat bakom framtanden, 720kr fattigare (</3) och lite ledsen på att det kostar så sjukt mycket att gå till tandläkaren. MEN, direkt därefter styrde vi kosan mot Växjö Ishall och snörade på oss skridskor och blev 11 år igen. Underbart!
Fredagen den 13e blev även den en höjdpunkt då jag dels sov över hos Malin (varför sover man inte över hos varandra oftare?!) för att kunna mysa tillsammans till den tidiga Lucian som visas kl 07, så en lussebulle på det och risgrynsgröt så var man på g, skickade in hemtentan och tränade, så åkte vi in till stan en sväng också för att sluta upp med the Bäckmans, mamma Bäckman var på besök och vi köade i evigheter till Lucian i Växjö Domkyrka, helt fantastiskt värt var det iallafall! Sjukt kul. Rullade därefter hem till Lina och kollade på World War Z, snaskade choklad och drack te. Lagom trött efter den dagen och sov i 10 timmar! Ett fantastiskt fint julkort väntade på mig i brevlådan när jag kom hem också, bästa tjejerna!

till jultomten

 

2a advent




Vaknade upp på fredagsmorgonen efter att Svenpan (dvs stormen Sven) varit på besök, allt var vitt och det var typ en halvmeter höga drivor med snö utanför porten. MYS. Nja. Men julstämningen blev genast lite mer påtaglig! Fredagskvällen bestod av Catching fire med Malin och Bäckman, SUCCÉ! Fy fasen vilken bra film alltså. Och lördagen bestod av en solig promenix och fikapaus med Persson, och sedan film på kvällen, riktigt skönt med en lugn helg. Söndag och advent idag, gymmet fick sig ett (kort) besök (noll motti), och nu snurrar tvättmaskinerna med mina kläder (minus motti på den stapeln) men får väl pälsa på mig och kriga mig genom snöstormen för att hänga upp det där ändå så småningom. 

Okej men glaaaad advent, häj!

SYDAFRIKA




Efter nästan ett år av väntan och åter lite väntan damp äntligen det där jädra mailet ner i brevlådan -> You are accepted to study at University of Johannesburg in 2014. TACKAR, Sydafrika här kommer jag! Fick även sätta igång med visumansökan i turbofart -> röntgade lungorna här i veckan, spännande spännande.

1,5 veckas snabbspolning


Dagarna innan första advents-helgen dök det upp ett stooort paket på posten i mitt namn -> världens bästa mamma hade varit i farten igen, julklappskalendern var ett faktum och jag blev lika glad som en tolvåring! 


Efter en alldeles för alkoholfylld lördag åt jag tacksamt från denna faaaantastiska buffé som kära Persson hade styrt upp, 1a advent ska ju firas hallao!


Pga bakisheten var påträngade och vi var extremt hungriga så var pizzan även välkommen. Söndagen avslutades med Solsidan och det var en DRÖM att få komma hem, byta sängkläder, och duscha. DRÖM.


Vardagslyx när den är som bäst; en helt vanlig tisdag blev extremt mycket bättre med lite sushi!


Mina ena adventsljusstake fick fnatt och lös starkare än solen själv, eeeh okej!


Hittade DRÖMMIG bok, dagboksmaterial jajjamen.


Fick värdefulla tips på mjölkpaketet.

Och jag och Persson bestämde hur vår (kommande) snögubbe ska se ut!

RSS 2.0