ERATO

AWSOME:



AWSOME #2:


kappelini tortellini

Säger det inte nog ofta till den här bästa tjejen, hur bäst hon är! På alla sätt och vis. Tre tummar upp! ♥

NOBEL NIGHT CAP

Den 10e december är det Nobeldagen. I år är det SU som får vara värd för "efterfesten" eller, Nobel Night Cap som det heter. Kommer bli asfett! Ska alltså jobba då och de tyckte vi skulle jobba i balkläder?........ Nej tack. Men ändå! Hur ballt som helst! Läs mer här.



WE FOUND LOVE

Rihannas musikvideos är ju bara fantastiska. Helt sinnes.
Drack öl med jobbet igår och jag och Julia tog en falafel i farten för att sedan hänga med Jossan och dansa lite i mitt vardagsrum. Tog därefter tunnelbanan till Lovisas födelsedagsfirande där vi dansade massa mera och blev tillslut trötta i benen och huvudet och tog bussen(?) till fridhemsplan...... Har jag för mig, hehe. Nåja. Mår som jag förtjänar och tittar på Idol reprisen från igår på tv tillsammans med en tallrik mat, mums.

5 veckor

Om 5 veckor är jag nere i Smålands skogar och gosar med den här godingen! Åh can't wait.

Är hemma i Stockholm nu hursomhelst, rullade in med tåget tack vare SJ en halvtimme sent (ingen är förvånad direkt, det är ju SJ vi talar om...) vid 22:45, har snöat in på boken Paganinikontraktet så läste nästan halva (och den är tJoCk!) på tåget, fortsatte hemma med en nattmacka vid sidan av. Somnade som en stock, det är något med att sova i sin egen säng. Underbaaaaaart! Nu ska jag tvätta två veckors tvätt, det blir..... kul.

HALKBANAN



Imorse ringde klockan 06.40 och jag skulle 50 minuter senare sätta mig i bilen mot Grängesberg. Låter inte så fett men där sker det mycket må ni veta, Spendrups första och största fabrik tillexempel! Det var (tyvärr) inte dagens mål utan på schemat stod halkbana. EH?! Skitnervös var jag men anmälde mig frivillig till att börja, bättre det än att sitta och bli nervös tänkte jag. Fick gasa och bromsa för en låtsasälg på "dåligt vinterväglag med bra däck" och sladda runt och blev godkänd!!!! Whoopi!

Bäst när vi hade sladdat någon gång och läraren som satt bredvid frågade vad det var han hade gjort, jag ba eh, skrek vänster? Men han hade tydligen puttat på mig och skrikit vänster, haha. Hade inte märkt. Ville ju väja för älgen!

faaaaantastiskt


30 timmar i Stockholm

Tillbringade 30 timmar i Stockholm över helgen då som sagt. På lördagen promenerade jag runt med fina Sofia och på kvällen var det öl och dans hos fröken Ingesson, fin fint! 

Söndagen spenderades med Fanny & Joanna. Planen var frukost på Vurma men då det snopet nog var stängt så var det smartaste att besöka Ica och göra en copy på kalaset på hemmaplan istället. Hemmagjord müsli och hallon i yoghurten och te, juice och mackor. Finemangen! Därefter 3 timmar på en buss och sen 20 minuter iskall promme till lägenheten då päronen var i Stockholm..... Dålig tajming! Hursom: värd helg!

Melissa Horn

Klicka här klicka här klicka häääääär! Fastän det drar så himla mycket gb på min lilla internetpinne så lyssnar jag nu på Musikguiden från i onsdags när Melissa Horn var med. Soft att man hade kunnat vara där :( Vann två biljetter men gav bort dem till mina två chefer, hehe. Obs ej smör utan endast ren och skär snällhet + att de hade sämst veckor på jobbet och ja, de förtjände dem mest helt enkelt. Dock svårt att avgöra sånt såklart. Ah, det kändes bra så bara!



i'm alive


Har bosatt mig i Ludvika för två veckor framöver. Tar körkort och pillar mig i naveln typ. Har bråkat med The Phone House så nu har jag en internetpinne i en vecka iaf, alltid något! Lite läskigt med lägenheten här att det är lyhört typ bara i hallen så ibland låter det som det är någon här inne? Knas. Det är iaf fruktansvärt nära till körskolan, ser dörren från balkongen så det tar > 1 min att gå dit. Både bra och dåligt, behöver ju typ inte lämna Högberget liksom.

Nåja, var iaf ner på bygden (hehe) två gånger idag (och JA vi bor alltså på ett BERG, pust och stånk, sorry mammsen men tror inte jag cyklar uppför detta Mount Everest) för att handla mjölk (speeennande) och bråka med TPH som sagt. Har även kört 2 lektioner och pluggat teori i 4h. Slut i lilla rutan. Ska titta på House strax och har lektion imorgon bitti kl 9 igen. Full rulle!!!! Ska tvätta därefter, och sen lektion igen vid 14. Teori vid 16.30.
På torsdag ska jag äntligen träffa några familiar faces då jag ska hem till my fake aunt så att säga, klappa på barnen och fika lite typ. Soft. Hoppas jag hittar dit, hehe. Den dagen jag går vilse i Ludvika kommer jag önska att jag hade en iPhone som kunde visa mig vägen, men nä...

Nog med ordbajs för idag. HEIDO.

kanelbullens dag

Kanelbullens dag idag, 4e oktober. Kul att jag antagligen inte kommer få äta en endaste liten bulle. Tänker att jag får äta en imorgon i efterskott eller någonting i den stilen. Kul också att vi antagligen har ett fetingbra offer på caféerna > massa kanelbullar bakas > nybakta finns hela tiden. Dör lite inombords. Hur som heeeelst. Får äta yoghurt med kanel på så får man lite kanelbullekänsla iallafall. 

Idag ska jag utföra great things förresten, har rollat min jacka där halva halsduken alltid luddar av sig på. Då den är svart och i ull så fastnar och syns allt! Sämst. Gick åt en halv såndär roller, hehe. Såg ut som kriget hade svept förbi här...... ett projekt är alltså att köpa en halsduk som inte luddar av sig något så förbannat mycket! Typ en orange eller röd tänker jag mig. 

Ska även slå en signal till körskolan för att höra när mina körtider är, så jag kan boka bussbiljetter dit och hem igen. Kanoners ska det bli!

HÖST

Vet inte riktigt vad jag tycker om att det har blivit höst under tiden jag varit sjuk. Jag gillar ju hösten men det här med att det har varit 20 grader, sol och blå himmel samt lite krispig luft OCH JAG LEGAT I SÄNGEN OCH HOSTAT SOM EN GALEN PERSON vet jag itne riktigt om jag gillar. Blö. Imorgon får jag jobba iallafall!!!!!!! WOHO!

Bara kärlek kan krossa ditt hjärta



s. 83: Morris sätter sig på sätet, stoppar in hörluren i örat och stänger ögonen. "Min kära enda vän. Jag vill ha allting. Du älskar mig. Och jag vill ha dig. Jag tror jag ska kasta mig igenom ett fönster. Rusa rakt in i ditt liv." Öppnar ögonen ibland för att kontrollera vilken station han är på. "Du har lämnat mig på den jävligaste av platser. Och jag vill ha dig."

s. 86: Han drar med fingrarna över skåpen. Smuts, hårda tuggumin och gammalt snus. Fingertopparna svartnar. Han stoppar in hörluren. "Kunde du älska mig om jag föll i tusen bitar?" Han står bara stilla en stund. Känner hur tiden rinner baklänges. Går iväg mot lunchen.

s. 88: De har gemensamt att de en gång befann sig på samma plats vid samma oändligt utsträckta tidpunkt. "Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta... och jag skäms för att säga du är kvar i mig, skratta åt det för då kommer jag kanske över det."

Enda sedan vi åkte ner till Göteborg har jag varit så himlans nyfiken på den här boken, Bara kärlek kan krossa ditt hjärta, en fristående fortsättning på Gunnar Ardelius första bok, Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket. Då läste någon av oss högt ur den just de här tre styckena och dels för att det är en av Håkans finaste låtar och för att den första boken var så genialisk så ville jag verkligen läsa den. Gick och köpte den men har inte haft tid förrän nu i veckan när jag varit sjuk. Läste den och dog inombords lite grann. Den är en lite skatt i regnet, typ.

Några andra fina meningar utan Håkan-citat är dessa som jag fastnade för: De finns överallt. I Kulturhusets schackhörna, på sportbarernas plastiga soffor, på bänkarna utanför kassorna på Konsum. De tysta männen. Småhånade av alla. Att de inte skulle ha känslor. När vartenda litet skäggstrå dryper av en vilja till närhet.

Dvs, läs boken. Nu!

PILLERILL

Jahopp. Så har man en tid på närakuten ikväll rå. Måste kolla så allt står rätt till, att jag verkligen kan jobba imorgon. VILL verkligen jobba imorgon. Går mig själv på nerverna verkligen. Ovan är vad jag precis smällt i mig. Mumz. Multivitaminer, selen, zink, mot rethosta, mot slemhosta. Vet liksom inte om jag har antingen eller, ringde läkemedelsverket och det går finemang att kombinera. Så då gör jag väl det då. Har nu 3 avsnitt kvar på första säsongen av Hawaii Five-0. Kul då att det är 24 avsnitt och jag började kolla i typ tisdags. Känns som en effektiv vecka.

Gjorde iaf något effektivt igår, eller något annat än att sitta hemma. Mötte upp Joanna och Fanny för att bjuda på dagen-efter-inflyttningsfest-frukost på Vurma på Birger Jarlsgatan. Det var gott och så gick vi en sväng på stan tills vi behövde en fika till, hehe. Saturnus denna gång. Så himla fint, dock dyrt som attans. Men ibland får man väl unna sig en te för... 47kr? Haha, nåja. Ska plöja de där 3 sista avsnitten nu. Läsa en bok också, typ.

RSS 2.0