SHE & HIM

Helt fantastiskt fin video. Idag springer jag förövrigt med fyra dagars bakishuvud och tvättar samt packar för att bege mig mot Småland i en vecka och perhaps några dagar i dalarna efter det. Nu är klockan 13:37, måste betyda att tvätten är klar, he.

go now, you are forgiven

1.09 JAG DÖR och armhåren bara ställer sig i givakt. Nej men, herre vad fint det är! Nu ska jag snart sätta på mig strumpor och skor, ta kameran under armen och sätta mig på bussen (med sushi i en påse) till Fanny där vi är några som ska äta och föra lite innan vi ska dansa loss hemma hos Lisen. Kommer bli en fet kväll!

ONSDAG

Ett gäng tjejor plus Nico som fotar bilden samlades i onsdags på Andreas mormors flotta takterass vid Mosebacke. Hej och välkommen på semester för Linns del och sen br det av till f12. Efter typ en och en halv timme fick jag en glasbit i foten (mums) och haltade hemåt för mig själv, haha. Fin kul kväll iallafall!

GUNSHOT

Tisdagen avslutades med 4h prat och fikande med min finFanny, mycket bra! En promenad och så skiljs vi åt - för att 15 sek senare höra två skarpa smällar/skott inklusive rök och ljusblixtar, que????????????? Alltså; ringer 112, 4 polisbilar kommer och poliserna säger åt oss inklusive grannar som kommit ut att stå stilla och vänta, de drar och osäkrar vapnena sina och smyger iväg inåt gården. OKEJ? Ah, chocken la sig efter 30-40 min typ. Jisssseeesssss!

KAFFEx2

Mötte upp Julia för en fika på söder, en vända på stan och svettandes i några provrum. Nöjda och belåtna mötte vi upp Fanny för dagens andra kaffe och en sjukt god börek för min del, ligger nu i något slags kaffe/matkoma och är helt yr, hehe. Gott var det iallafall! Mysig dag.

FRUKOST ♥


BALKONGHÄNG

Lördagen, pizza och rose hos Mickaela, dögott! Frågelekar och arga ryska kvinnor. Kommer fram och bankar på balkongräcket med en sopkvast eller liknande, klockan är strax efter elva och vi sitter och spelar musik på datorn. Kvinnan säger nånting i stil med "ni måste vara tysta, klockan är tjugitre!" med grov rysk brytning (tjugo i tre lät det som); varpå Mickaela ställer sig upp och säger "men hallå, klockan är bara elva?!" ........ några långa sekunder går och det går upp för alla att hon menar tjugotre=23=elva på kvällen, haha. Åh lovely. Dansa lite på Sommar! och hjälpa en stackars tjej hem också. OCH, pommes, mums!

F12

Äta sockerkaka och spela gitarr hemma hos Sofia > hänga i trädgården hos Anton > dansa oss svettiga till Black and Yellow på F12, fin fredag! Fina cheyer också, haha. Måste poängteras att vi hann med 3 taxiresor på 30 minuter, det var ändå bra jobbat.

8 veckor, 56 dagar, 1344h

Håkan Hellström på Liseberg, 16 september. Jag, 20 år!

FRUKOST

Har man tid och ork så är frukosten definitivt det bästa målet på dagen. Såhär ser drömfrukosten ut för mig ungefär, och det var vad jag åt för en stund sen. Tröttnade på att det inte fanns någon frukostmat hemma och köpte massor med gott igår. Hallon på yoghurten tillexempel! Lyxen i det. Proppmätt nu, och ska titta på ett avsnitt av Fringe och sen gå en promenix i det svettiga vädret. Vad var grejen med att det skulle åska och blixtra idag? Ser knappt ett moln ju! Wihoooo!

kan dö lycklig nu.

Har fortfarande gåshud. Vill definitivt se den igen!!!!! Åh gudars alltså. Sen att det typ blixtrade långt bort på himlen när jag och Fanny promenerade lite efter bion fick oss att tro att det var Voldemort som skulle invardera Stockholm eller nånting... Men vi hade väl för bra beskyddande besvärjelser!!! Nej men det var så himla många roliga grejer de hade fått med. McGonagall är ju störtskön. Och jag visste väl att Snape var god innerst inne! Han har ju lärt Harry en massa under alla år, typ hur han ska motstå när Voldemort försöker ta sig in i hans tankar och så. Sen var mrs Weasley asball när hon ba "NOT MY DAUGHTER YOU BITCH!" och dödade Bellatrix, haha. Fint och fult när man fick se dem 19 år senare, haha. Bäst var typ Malfoy, att han var ful då. Men allra bäst var fan Neville! I hela filmen alltså, han har 1. växt till sig och 2. blivit ROLIG! Inte bara lite obekväm utan rolig!!!! Det var kul. He. Mest gåshud ändå när Harry hoppade ur Hagrids famn och började fajtas med Voldie. Mmm-mm-MMM! Nu ska jag drömma att jag också fick vara med och skrika STUPEFY!!!!!

############

Har släpat hem två kassar fulla med mat. Storhandling är askul men när man slipper bära = när nan åker bil dit eller när nån annan bär, hehe. Inte lika kul att bära själv, nåja. Nu är kyl, frys och skafferi fullt med räkor, pesto, grönsaker, mjölk, bröd, müsli, yoghurt, olivolja, fetaost, färsk basilika... ja, los todos! Sjukt skönt med ett fullt kylskåp, älskar synen. Nåja, taggar till HP ikväll!!



HP 7 #2


Ååååååååhhhhh äntligen. Ska se Harry P 7 del 2 ikväll med Fanny. Ska bli så himla fett att äntligen få se den men samtidigt så himla jobbigt för att barndomen som sagt slutar nu. Första svenska boken kom när man precis fyllt 9 och sista filmen kommer alltså nu när man är about to be 20. Herregud. Men, fan vad fett det ska bli!

BOOKS

Igår impulsköpte jag tre böcker på Pocketshop. Kunde inte motstå att börja smygläsa 2 av dem, några sidor bara, men nu vill jag helst av allt bara läsa allt på en gång. Håller även på med 3 andra böcker, haha. Hopplöst. Revolutionary Road, Extremely loud and incredibly close samt TWA flight 800 störtad. Vill lägga mig i gräset vid stugan, bli biten av en broms, svära lite men ändå sträckläsa alla de här böckerna för de verkar så brrrraa! Okej.

HH

Verkar som ett riktigt roligt gäng det här, Håkan och company. Fest backstage osv. Nä, sitta på en jävla ärtsäck och titta på tv(?)????? Festliga typer. Å andra sidan...

Ibland går det ju rätt vilt till!!!!!! (Bästa bilden på länge)

fringe

Jag har laddat ner första säsongen av Fringe, en helt lysnade serie om lite övernaturliga saker och sånt, skapad av JJ Abrams. Han gjorde även filmen Super 8, och en himla massa annat spännande, massor med bra effekter, äckliga scener och lite kriminaltänkande på det. Lite som CSI fat med en övernaturlig touch??? Vet inte hur jag ska förklara. Vet bara att jag såg det allra första avsnittet när det sändes på tv för något år sen och sen dess var jag fast! Så nu ska det bli kul att kolla igenom allt igen. Älskar sånthär pussel!

JULIA > 20

I fredags skulle vi fira lilla (stora) Julia som fyllt 20år! Peppen i det. Samtliga hade dansat soldansen så regnet och molnen försvunnit och vi kunde som planerat grilla på gården. Grillgallret var lite kletigt, ja...

MAT! Så himla gott.

Alla var fina och hungriga.

Lite hemligheter utbyttes. Eller så blev Pontus slickad i örat av födelsedagsbarnet, men det är väl smällar man får ta.

Johanna valde att leka Karlsson på taket, hejsan hoppsan lillebror, här kommer världens bästa kamel!

Det var världens finaste uppvisning till födelsedagsbarnets ära. Såhär såg det ut:



Hänga på balkongen tills det började droppa lite regn, prata med alla australiensare och dansa till BB och Westlife i vardagsrummet, så himla fint!

Avslutar med en bild på grillgänget (minus uppvisningspeople som var uppe och bytte om). Finfin kväll & natt. BIG LIKE!

murasaki > melanders > lilla hotellbaren > hjälpa hemlösa med några samtal och fyra cheeseburgare, en kopp kaffe och en coca cola. taxi hem. en tisdag.


den bästa sommaren.

Efter att läst om filmen hos Linn så blev jag så himla sugen att se den igen. Och fan, blir den inte bättre för varje gång? Helt sjukt. Så himla fint fint fint allting. Gråtfilmen #1 för att de är så små och så kära och Johansson är så hopplös precis som Svanström och Harald är typ snygga men jobbiga rövhålet som finns i varje liten stad. Han är iof sjukt ful nu var jag tvungen att kolla upp.... hursom, sjukt fin film. Skulle kunna se den igen om jag inte var tvungen att kolla ikapp HP innan jag ser den åttonde och sista filmen </3 RIP efter det alltså, känns som the end of an era.

queen.




Såg en dokumentär om Queen när vi var i dalarna, herre vilken resa och vilken röst han har, Freddie. Leta upp den, se den! Blev imponerad av honom, sjuk röst!!!!!

där går mitt hjärta, mitt hjärta, där går den jag älskar.

Mötte upp min fina Sofia på hennes lunchrast för en kaffe på Nytorget. Så himla mycket kvalité på den timmen att det var helt sjukt. Mår så himla bra av den här tjejen! Nu har jag tvättid, och imorgon har jag körlektion, pepp pepp, weeeho!

en helg i dalarna.

Kom upp till dalarna vid 18 i fredags, m&t sprang runt och akutvattnade blommor. Jag tittade på.

I oskärpan ser man viken och om man kisar, även bryggan nere i slänten.

Åt världens godaste frukost, fil med banan och nyplockade smultron, kokt ägg, juice och två grova mackor med västerbottenost och gurka. Nomnomnom!

Vi hann med en hel del trots allt, var iväg och övningskörde samt åt våfflor i en liten by, sen fiskade vi. Detta är min fina abborrefångst! Men ja, han fick hoppa i sjön igen i väntan på att bli lite större.

Här är däremot t's fångst. Herregud??????? Vägde 5,6 kilo. Ehhhh. Kommentar överflödig. Jag har storlek 37 i de där tofflorna.

Vi började sätta igång grillen och drack rödvin.

Maten klar! Och ja, jag gillar tzatsiki.......... det var ju jag som gjort den = vet hur mycket vitlök det är i = massor = MUMS! Hehe.

Hade jobbig utsikt, usch, verkligen, blö....... 

Söndagen sa goddag med världens spöregn så man tror att taket ska blåsa av. Då lyfte vi på hatten, tog bilen och hämtade Emil och susade hemåt till Stockholm igen. Ja, det var väl den helgen. Läst ut 2,5 böcker och inte haft med mig datorn, hälsosamt tror jag om inte annat!

Over n' out

smedjebacken.

Närsomhelst nu åker jag till Dalarna och Smedjebacken, där jag ska äta en sånhär god frukost, bada från våran brygga, cykla till affären, plocka smultron, övningsköra, baka rabarberpaj och läsa ut bok efter bok i solstolen på soldäcket. Ska även lämna mitt tunga hjärta här i stan och försöka att inte tänka på allt. Har gått omkring med en fet klump i magen och världens mest ledsna hjärta i några dagar men jag tror lite dalaluft gör mig gott. Myggor, här kommer jag!

och dom säger bla bla bla bla, du fattar ingenting.

Ska göra mig en mumsig macka med fetaost och tomat till frukost, packa sista grejerna i väskan och sen springa iväg till Pocket Shop och köpa lite böcker. det här med att läsa om sina favvosar - all ära till det - men såsmåningom måste man ju läsa nånting annat... 26 grader och sol på lördagen väntar oss iallafall. Pepp!

fortsätt.

Mötte upp Andy för en promenad inklusive glass från Gelaterian, hur gott är det egentligen med citronsorbet (stavas???? sorbé eller sorbet?) egentligen?! Sjukt. Pillade oss i naveln på Norr Mälarstrand och grattade hennes föräldrar på 21a bröllopsdagen där de satt och åt middag på Mälarpaviljongen. Andrea kom på att hennes pendeltåg mot Gotlandsfärjan gick visst om typ 1,5h så hem och packa, erbjöd mig att sköta packningen så kunde hon köpa biljett och sådär, javisst sa hon, öppna garderoben bara. Ja...................
Tänkte hon jag skulle hitta nånting där eller? Nåja, bra gick det, packade sjukt snabbt och bara fina kläder och en och annan deodorant, inte lukta usch liksom. Därefter hade päronen kommit hem och vi skålade i bubbel för deras lyckliga år och allt det där, vi hurtade till pendeltåget och jag vinkade av samt tog bussen hem. Fint!

café au lait.

Vill bara bort ibland. Lyssnar på den här listan och tittar på gamla bilder när allt var lite enklare. Åh, suck på livet. Måste ta tag i mig själv snart.

BACK 2 SCHOOL (typ)

Jag ska läsa upp Matte C i höst och fick hem kallelsen igår, så det var bara att ge sig ut på stan och köpa linjal och ett rutigt block samt lite krafs som man säkert inte har någon användning för men som är kul att köpa. Måste liksom ha roliga pennor och typ en randig mapp för att ens bli motiverad, fint ska det vara! Näe men det ska nog gå bra. Lite såhär: 



SIMPLY BREAKFAST.

Frukostbloggar är bland det bästa jag vet. Den här och den här, speciellt. Jag vill bara koka ägg och göra egen müsli, plocka hallon och baka bröd hela dagen lång.

så baby, du kan ta av dig ditt regnställ


we don't waste no precious time


här är det risigt och förvuxet, fult och snårigt, och lika hopplöst, trist och grått som i ditt bröst.

Allsång på Skansen, Håkan Hellström. Fina Hanna fick sjunga i direktsändning och Håkan tackade så himla mycket för det, och sa hur fint det var! Åh. En promenad in till stan och sen en öl på Viking fick avsluta kvällen. Även stirrande i taket innan jag kunde somna... Kul.

PEACE AND LOVE '11

Peace and love i korthet, stekheta dagar och svalare nätter, öl, cider och vin i mängder, langos varje dag och även snabbmakaroner. Bada i älven och börja dagen med ett glas vin. Sova på en badmadrass och lära känna nya människor. Gå på konserter och skaffa sig blåsor under fötterna (hej hej sjukan!), bränna sönder ansiktet så man blir helt fläckig, gå på Håkan och dansa bort den sista lilla energin man har i sig... gå upp på söndagen och packa rullväskan, åka till landet och äta riktig mat, duscha och leka med kusinerna. Finfin vecka!

RSS 2.0