27/12

En dag i december åt jag yoghurt och blåbär till frukost. En oslagbar kombo! Allt gott på en gång. Bäst är såklart färska blåbär, men den lyxen har man ju tyvärr inte. Dock tur att cafét har frysta blåbär och hallon till sina smoothiesar. Varma hallon är inte heller så tokigt... åh nu blev jag himla sugen jueeeee.
Och samma dag som blåbärsyoghurten fick jag världens bästa uppmuntrings-nyckelring av min ena chef! Den är helt fantastiskt bra att titta på ibland när man undrar hur andra människor är funtade. Älskar den!

oj

Det här med att komma ihåg den här satans bloggen. Hinna med emellan jobb sömn mat. Jobbar konstiga tider och glömmer av allt som inte heter tunnelbanetider, rena svarta byxor och caffe latte. Lever på kaffe och Jelly Beans mest hela tiden. 

Sådär lagom kul när man två dagar innan Nobel night cap, får reda på att T har vinterkräksjukan. Mums. Flydde fältet och våldgästade min chef (and friend) och Frida ett dygn ungefär. Mysigt var det!

Nobel night cap var typ allt man föreställt sig. Ändå inte. Sjukt oerfarna volontärer - jag menar, skulle jag anmäla mig frivillig till något skulle jag väl se till att vara någorlunda haj på allt? Eller? Inte? Okej. Annars var det en himlans fin tillställning och vi jobbade mellan 21-06.00. FIESTA!

Igår var jag och Frida på Stockholms Luciakonsert 2011 i Globen, så himla julmysigt och fint! Älskar körsång och önskar att jag själv hade blivit placerad i kör när jag var liten. Hade varit häftigt såhär i efterhand. Sjukt duktiga var de iallafall och oerhört mäktigt med alla ljus i en kolsvart arena. Var vaken exakt 7 timmar igår, slocknade som en stock vid 21 igen. Stressig dag!!!!!



RSS 2.0