moda




Guld värt.

sunday bloody sunday

"Vattna blommorna och glöm inte att städa på söndag!
Tack på förhand,
lägenhetsinnehavarna.
PUSS PUSS"

Haha, javisst vattnar man blommor när lappen ser ut som ovan. Ska titta klart på Idol-repriserna (perfekt när man jobbar på vardagar och liksom missar avsnitten!) och sen kommer Andrea hit. Ska klappa på den inte så klada hesten och sen ska vi planera CPH-trippen i november då vi ska se Håkan Hellström spela 2 dagar i rad, Köööbenhavn och Lund. Kommer bli kalas! Dessutom tänkte jag att vi gör guacamole - då blir iallafall jag klad hest gå på fest dricka lesk dansa mest!

Gårdagen var förresten hur mysig som helst, Fannsan och hennes mami hade fixat hur fint som helst med mat och dukning och gott vare! Alla åt tills vi nästan knäppte upp byxorna. Får våldgästa någon dag i veckan och hoppas på att det finns lite mat kvar, hehe. Eller jag menar, vill ju såklart träffa Fanny! Hehehe.


love


saturday


HAPPY BDAY ♥


ingen vann igår, alla förlorade

Men hallå, jag undrar hur 6 % av Sveriges befolkning mår när de röstar på SD? Ett rasistiskt parti sitter nu i riksdagen, men- hallå?! Det var en aktion på Sergels torg mot detta, för sorgen och för att visa stödet för alla som SD pekar finger åt ikväll och jag lånade bilderna från en länk via eventet på facebook.

Fan vad fint att folk bryr sig. Jag älskar Sverige lite ändå.




håkans musik > film

OJ! Klicka här och läs. Håkans musik ska ligga till grund för en film som har beräknad ankomst 2012. Hur fint är inte det?! Och den gör han i samarbete med Peter Birro som även regisserat filmer tillsammans med Lukas Moodysson som är helgrym. Detta ser vi fram emot!


18:21






young boy by the traffic light, what your daddy never told you-

is love hurts when you do it right, you can cry when you get older.

Två kvällar i rad på Trädgården- vilket ställe! Stämpeln på handleden från igår överlappar den från i fredags. Jag och Fanny fann en ny lycka i att välja Di Leva på jukeboxen på Treat och vi svepte 2 glas vin på 40 minuter, gick till Kings och mötte upp resten för att rulla in på Trädgården och dansa sönder benen och spilla rödvin på vita tygpåsar. Vi vinglade hemåt (läs: via Mc på götgatan) vid 3, och jag hamnade i säng halv 5- det var hemskt värt! Man mår som man förtjänar dock... Har svettats nere på stan med stressade stockholmare bara för att köpa mig ett par kängor för 350kr (höst/vinterskor, check), äta kladdis med Joanna och därefter RÖSTAT! Juste, första gången och det kändes nice.

Såhär såg det ut igår ungefär:











///

om du älskar mig kommer jag lämna dig

(Förlåt att jag citerar Håkan 24/7 men den går liksom på repeat på spottan.)

Sådärja, nu är jag på benen igen. Vill köpa ett par svarta byxor bara, sen är jag redo för en till kväll på trädgården. Igår jobbade jag 5,5 timme på Universitetet (JAG KAN GÖRA EN LATTE OCH ESPRESSO NU, det är ett stort framsteg för mig hehe) därefter mötte jag upp Sofia och vi åkte till Berwald där Martini och Malin och le gang jobbade denna trevliga kväll; folk spydde på sig och jag stressade som en liten studsboll typ. Haha, en kul grej till var att de sjöng ja må hon leva för mig, då jag fyllde 19 barre i torsdags. Var som att gå i femman igen typ. Men det va fint!

Efter 7 timmar där så satte vi oss på bussen mot Kings town och senare Trädgården (tack Johanna för listan, var helskönt att kunna glida förbi snorlånga kön). Hade aaaaaaproligt! Like like like. Hemma halv fyra.

Här är lite bilder från trädgården som jag snodde av Victor som visserligen är från öppningshelgen men jaja, samma ställe.



magi


flytt från william it was really nothing


Jag vill knyta på mig svarta tunna kängor, dra åt den tjocka halsduken ett varv runt det nyklippta håret och rätta till strumpbyxorna, trava ut bland gula orangea blodröda löv, lyssna på Håkans nya låt.
16e september och om 3 timmar och 30 minuter, för 19 år sedan föddes jag på söder. Hösten kommer bli fin, jag vet det. Så den kan gärna komma nu.

Vi inviger den med bartömning på Trädgården på fre & lör. Ledighet, jatack.

when the rain is blowing in your face, and the whole world is on your case

Linns vän Freja blåste mig från soffkudden och in i väggen när hon sjöng på Idol. Herregudars vilken tjej. Programmet är så himla värt att se, mest underhållande men ibland är folk riktigt duktiga, helkul att de får hamna i strålkastarljuset istället för balladalidila-gänget, någon som förtjänar det helt enkelt.


and counting

3 dagar tills jag fyller nitton år.
40 dagar tills Håkan släpper sitt sprillans nya studioalbum.
54 dagar tills Håkan spelar på arenan i Stockholm.
60 dagar tills Håkan spelar i Köpenhamn.
61 dagar tills Håkan spelar i Lund.
(och jag ska se allihopa!)
Blir det en Håkanhöst kanske? Joråsatte.


Hade tänkt att bli allmänbildad och intellektuell tills HP 23 oktober (den får inte va med i nedräkningen här ovan för SÅ roligt är det inte, mest nödvändigt) så jag ska förbi bibblan idag, låna massa böcker som brott och straff, dr glas osv och plöja igenom dom där, slå upp knasiga ord och skriva mig en liten ordlista typ. Tänkte höja mig iaf! Inte så svårt med tanke på den skrattretande siffran jag hamnade på sist (vilket bara var en testomgång för att se hur provet gick till men huhujaja tänkte väl komma över det jag fick ändå!).

Jaja nog babblat. Adios amigos, I'm off to work!


När jag fyllde 18 år fick jag denna av bästa J. Sen dess har vi sett dem två gånger till; 18 september på Liseberg 2009 och 14 augusti på way out west i år. Och i höst/vinter blir det som sagt ännu fler!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥




du läser mig som en öppen bok

Idag sov jag 10 timmar. Gick upp, åt en massa cheerios (godaste frukosten, I tell ya) och åkte till le work, dvs Bistron numera eftersom konferensen är slut för denna gång. Efter 2 timmar får jag migrän. HEJJA!!! Precis innan ruschen, ursäktar mig med urdåligt samvete att lämna dom i sticket, famlar/vinglar mig till tunnelbanan, trycker i mig två magnecyl och 2 panodil väl hemma och somnar som en stenad. BRA ANNA!

En bra grej är iallafall Håkans nya singel, Saknade te havs; http://www.fileden.com/files/2010/8/17/2944926/h%C3%A5kan.mp3 (lånade länken från prickbloggen).

Har anmält mig till högskoleprovet och har ätit lite pasta med pesto för att piggna till. Nu är det grått utanför och jag planerar spendera kvällen tillsammans med Idol och Pirates of the Caribbean (fyran, då kan man titta på mami och T's tv i sängen, wiho).


av mig, Way out west

enemy at the gates

Vecka 35. 50 timmars jobb. Tack gode gud för helgen! Nästa vecka blir det 44 timmar på HÖRS, sen en kväll på Berwald så det blir nog 50 timmar nästa vecka också. TJOHOOOOOOOOOOOOOOOOO oooo osv. (Parantes: Jag vill se I rymden finns inga känslor. Kan man ladda ner eller?)

Ikväll firar vi Stormarna och besöker kanske Trädgårdens gratishelg. Humm humm!

http://thefifthe.files.wordpress.com/2010/07/enemy-at-the-gates.jpg
http://lokalhoszt.hu/pics/keptarto/Fido_20081108_enemy_at_the_gates_jude_law.jpg
http://bluraymedia.ign.com/bluray/image/article/985/985629/enemy-at-the-gates-20090521031748059-000.jpg

Jobbigt när man inte kan sova för det går krigsfilmer med Jude Law på tv4. Man kan ju inte stänga av då.

inception

http://images2.fanpop.com/image/photos/12200000/Inception-inception-2010-12210808-1920-800.jpg

älskling, vi var alla en gång små

En bänkrad i en rastlös sen april, jag tittar över axeln och ser dig blinka till. Jag kan få dig när du vill. En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång, och du & jag håller andan och håller händer i språnget. Det är inte så långt hem.

Än fanns det tusentals tårar kvar, och de var dina att ge vem som helst. Äntligen. De är de dyrbaraste smycken du har, så be aldrig om ursäkt igen. Äntligen passerar vi deras gränser.

Minns du vår blodsed, våran lag, vårt dumma korståg mot en lika korkad stad. Jag minns allt som naglarna mot glas. Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt. Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagade blick att det känns,att det är långt hem. Snart finns det inga tårar kvar, de var våra att ge vem som helst. Äntligen. De är de dyrbaraste smycken vi har, så be aldrig om ursäkt igen. Äntligen sätter du själv dina gränser.

Den där pojken jag aldrig kände som gick på gator jag aldrig såg, och tänkte tankar jag aldrig tänkte, under ett tunt och flygigt hår. Och alla känslor slog och sprängde. Hela vardagen full med hål i en tid då inget hände, i en stad som alltid sov. Men älskling, vi var alla en gång små, ja, vi var alla en gång små, ja, vi var alla en gång små.

Jag kastar stenar i mitt glashus, jag kastar pil i min kuvös. Och så odlar jag min rädsla. Ja, jag sår ständigt nya frön. Och i mitt växthus är jag säker, där växer avund klar och grön. Jag är livrädd för att leva, och jag är dödsrädd för att dö. Men älskling, vi ska alla en gång dö, ja, vi ska alla en gång dö, ja, vi ska alla en gång dö.

Vi ska alla en gång dö, vi ska alla en gång dö, vi ska alla en gång dö.

if you're for real and not pretend

Tumblr_l82t4qyrsx1qaxf8ko1_500_large

Tumblr_l80ve0bqq31qd6wm6o1_500_large

Ad703f70604c42e296996cbbd37e2eefcfdd791e_m_large

Åh herregud. Livet består av att ställa klockan på 04.40 (om man börjar klockan 06.00), 06.10 (om man börjar 07.30) och den ljuvliga tiden som morgondagens klocka står på: 08.20. SOVMORGON!!!! Fatta den. Jobbar dock på Berwald imorgon också men det är kul med ett späckat schema, man får liksom känna av att man lever. Men fan så okul att lukta dagens lunch resten av dagen, hehe. Jaja.

Klockan står på 21.30 och det börjar redan klia i ögonen av trötthet. Vad ska man göra..... jomen sängen ser ju skön ut..... jamen okejrå.
Kan förresten tillägga att det är dimma på SU:s gräsmatta klockan 05.50, spännande info, plus att tjocktröja+höstjacka+tjock halsduk är snarare precis lagom än alldeles för mycket vid den tidpunkten.

H Ö S T, mina vänner, och jag gillar det.

RSS 2.0