alvishalvis

Imorgon kommer denna busunge, hennes mamma (dvs: min syster), hennes pappa och hennes minisyster, aka min andra systerdotter vid namn Olivia, 3 månader liten. Kommer bli MEGAmys!
 

5 dagar i sträck

Har nu avverkat 5 långa dagar med mycket glass och popcorn i rad på Gröniz. 
 
DENNA kändiz köpte glass av mig i helgen. Starstrucken var enorm. Swenglishen också!
 
Och även fast vi har haft svinmkt att göra så skall varje glass vara lika fin. Precis som denna ovan! Service i världsklass! Varje gång! Osv! Utropstecken!
 
 

jobbeljobb

Det här med att jobba lördagar i allmänhet låter ju inte speciellt lockande, men på mitt jobb har jag turen att få lyssna till Sommarkrysset - och det är ju inte fy skam! Dock blir man ledsen i ögat när jobbet, oavsett dag och tid, krockar med något kuligt. Speciellt idag, då Julia styr fiesta och jag måste infinna mig på jobbet för popcornpoppning/sockervaddstillverkning/glass-skapande. 
 
När Julia fyllde 20 barre och styrde gårdsfest var hon såhäääär glad!

Och inte undra på, hon fick sånt här fint firande!

20 juli

Mitt i prick á la Gröna Lund. Hehe.
 
Och kvinnan i sjukstugan hade inget plåster till min lilla brännskada utan lindade in halva armen -> såg mkt tuffare ut än vad som faktiskt var fallet. Ops.

8,5 vecka kvar till 22 år, men vadå, drömmer ju lite bara

 

FEMKAMP

Då kära Julia fyllde år i förra veckan fick hon ett kort med texten "den 17 juli ska vi på äventyr!" utan vidare ledtrådar. Och igår var det dags! Vi skulle nämligen spela femkamp på Grönan - kanonkul! Vi bankade på trädstubbar och kastade bollar till höger och vänster för glatta livet. Åkte en massa karuseller och bergochdalbanor, åt langos och hann även med en öl samt spökhuset(!). En mycket lyckad kväll!
 

ISEP i hela mitt huvud #2

Nu har jag skrivit ner kurser till alla de ställen jag ska söka. Tog måååånga flera h än vad jag tänkte mig, sjukt vad besvärliga hemsidor utländska universitet har. Nu håller vi alla tummar och tår och så får framtiden utvisa var jag kommer spendera vårterminen 2014!
 
 
 

ge mig lön!

 

14 juli

Okej, en liten sammanfattning av läget just nu:
 
* Det är förjävligt svettigt i Rålis när det väl är blå himmel och sol. Blåser cirka noll meter i sekunden, jag lovar! Julia och jag testade igår och rann nästan bort tillsammans med svetten. En bra grej dock som fick oss på bättre humör var salladsbaren på Ica och även Brämhults lemonad - namnam!
 
* SC vid skiftbytet igår på Grönan: "Det är inte Sommarkrysset idag så det är ganska lugnt i parken" Ok vad skönt, tänker jag som jobbar fjärde dagen i rad till stängning. Kommer till Glasskammaren -> möts av 5 meter kö till respektive kassa. Där fick man, typ. Tack Emil :-)))))))))
 
* Jobbar idag och imorgon och sen är jag ledig i 3 dagar - heaven on earth. För att fira blir det AW med systrarna Persson imorgon, blir som min fredag typ fastän det är måndag -> tokigt.
 
Ja, det var väl det. Tackåhej!
 
 

JULIA

Idag är det ingen vanlig dag, och med en enkel tulipan och alla andra födelsedagssånger finaste tjejen till ära, Julia fyller nämligen 22 år idaaaaag! Hurra hurra hurraaaa!
 
Julia á la 90-tal:
 
Julia á la nutid:
 
 
Galenskapen fortsätter!

11 juli

Pjuh, dagarna liksom springer iväg. I måndags var det 9,5 timmar vid sockervadden, resultat: tokmycket socker i skorna/under tröjan/alla andra vråer man har inkl näsan typ. Men ändå kul när man fått lite bättre kläm på det hela! I tisdags var vi på Allsång på Skansen -> HÅKAN skulle ju spelaaa! Det där med att köa i tusen år för att få kungliga platser orkade vi icke riktigt, så det blev till att stå med en öl och dansa - icke fy skam det heller. 
Igår lagade jag tusen matlådor till kommande period av jobb. 6 dagar på raken denna gång med - vem lägger dessa scheman?! Nåväl. Kbk yolo osv. Hoppas det regnar.................... 
 
Peppad chey på g till Skansen.
 
Snodde bilden från @allsang på instagram -> Håkan levererade som vanligt. Kul ps: vi kände oss som 18 igen men smög dock fram efteråt när Simon stod och pratade med några småbrudz och sökte ögonkontakt och han ba "nämen hej är ni här!". Heh, ops, nåt intryck hade vi väl gjort back in da days.

andypandy

I lördags träffade jag min finis Andrea!
En flaska vin och en gräsplätt (en ganska stor, Rålis) så sprang timmarna iväg. Fin tjej det där!
 

en dag efter sockervadd och en glad nyhet

Såhär ser man ut efter ett pass i pop3! Om någon undrade. Det är någon kombination av att just denna maskin är jävligt snabb på att mata ut socker och att det blåser lite, så det åker högre upp än vanligt, typ. Resultat, se ovan. 
 
Tänka sig, att man skulle få se lite Håkan live detta år ändå! Kunde ej åka till Slottsskogsvallen, och heller ej på den hemliga zpelning (läs: e cool och blev inbjuden till "musikvideoinspelning"=hemlig spelning=hade slutinlämning på fett arbete=stannade i Växjö), och p&l blev ju som bekant inställt, OCH så är jag antagligen i Växjö när popaganda är. Sjukt dålig tajming med allt, men idag minsann, idag blir det allsång! 

RSS 2.0