vill ha typ alla?!?!

Fantastiska?! Allra bäst är nog rävarna eller rådjuret. Och vargen. Eller alltså, fan så himla svårt. Här hittar man alla fina fina skal! 35 dollar styck(!) men det är det fanimig värt. Ska unna mig ett!!!!!! (eller två... tre stycken typ)

saknar den här lillfisen


friday & saturday

Igår hängde jag, Frida, Kristina och Linda hos Kristina i Bromma och åt tacos samt drack öl och drinkar för att sörja Fridas flytt och 80dagars resa. Kommer bli himla tomt! Hade gjort en finfin tårta iallafall, mumz. Blev proppmätt av tacosen och tröttfull av ölen, rullade hemåt och somnade i godan ro. 

Sov utan ställt alarm för första gången på år och dar kändes det som, sen mötte jag upp Fanny för första gången detta år (!!!! sjukt att vi aldrig har tid att ses) vilket var himla mysigt och hon är bäst i alla lägen. Säger det för sällan, dumt nog. Laddar ner filmer och förbereder mig på en slö lördag för att sen ha en produktiv söndag! Peppen på go-middag också, räkröra och potatis. MUMZ.

saknar den här tjejen, hon är fin


Måste ba berätta


Världens fulaste firre bor på Svea Vaccin. Så, nu vet ni!

FRI SAT SUN

Ställer ölen på soffan hemma hos chefen och man får sparken :(((((( Haha ne skoja ba. Men jobbigt att hon ser allt! Höken.

Friday och jag hängde i Brommis och så åkte vi in till Fasching, hade så himla skoj i kön med dessa grappar, Benjamin och Fredrik. Gick aldrig in för tiden flög iväg och Julia & co kom ut så vi åt på BK och åkte hem, haha. Älskart! 


Hängde hos Lehman/Torsten efter att jag tvättat på söndagen och åt sushi samt tittade på KYSS MIG (knasig film för övrigt) och tog fula MacBookbilder. Julia har ett helt bibliotek på sin dator med mig i min finaste skepnad, hehe. Lehman där uppe har vitkålständer..... Inget konstigt alls.

Vardagsbestyr v.3

Världens roligaste uppslag i tidningen.

Jag och Frida delade ut kaffe här i förra veckan, haha. Då kände man sig vacker och sådär.

Älskar som alltid insändarna i metro. Bittra som fyndiga.

Åt världens bästa soppa med Julle förra onsdagen. Sopprepris nu på onsdag, denna gång blir det grön ärtsoppa! vi åt iallafall sötpotatissoppa med ingefära, fetaostcreme och zucchini. Nomonomonoomomn. Sen hajkbanan till efterrätt haha.

Åt gottig räkmacka till frukost i fredags. LYX. Har börjat göra korsordet i metro, SUPERnajs och alldeles lagom för en frukostrast! Alldeles lycklig att jag hittat detta att sysselsätta mig med. Smått beroende ba men ingen fara....... Ännu.......





Fröken Forni

Om något är dåligt i ditt liv, gör någonting åt det. Om det inte hjälper, ta bort det. Om något tynger ditt hjärta, lätta det. Om något känns jobbigt, lös det. Vänta inte på att saker ska hända. Se till att de händer. Låt de hända. Välkomna misstag och äventyr. Lita på att de som älskar dig alltid vill dig väl. Lita på att du alltid vill väl till de du älskar. Våga göra hellre än att ångra. Skratta åt dina misstag och lär dig att vara stark. Våga visa svaghet. Älska högt och mycket hellre än försiktigt. Håll aldrig tillbaka. Stanna upp och tänk efter, är jag där jag vill vara? Gör något åt det annars. Njut när det är fint och håll ut när det är fult. Var tacksam.

Hon är så smart hon. Läs allt här.

HELGEN v. 2

Nytt år, nya tag, ny blorre. Har lyssnat konstant på This is the year i två veckor och det ska fan bli mitt år! Vore kul för en gångs skull. Bitter? Närå. Hursom, två veckor sedan en fantastisk och mindre fantastisk nyårsmiddag med raketer, tequila och drama. Om man bortser från vad som antagligen legat och bubblat under ytan och som bara kom upp och ut just den dagen var det en helt undebar kväll, tjejerna hade fixat så himla fint och maten var supergottig.
Jobbat i 2v, och denna helg var det utgång som gällde, x2! I fredags besökte vi Julia & Lisas boende för massor av vin samt sushi, plattade håret och dansade till youtube-videos och koreografi, drömde om lite taktkänsla men låtsades rättså bra ändå. Skulle besöka Vardagsrummet men det var smockfullt så vi begav oss till Strand som kvällen till ära hade gratis inträde. Så det var lite fler än bara vi där kan man väl säga, vi kom in efter ett tag och lite tjatande för de stackars 19åringarna. Dansade ett tag men tröttheten tog över ganska snart (alltid helt död på fredagar efter jobbveckan) och tryckte falafelrulle samt åkte hemåt.
Lördagen bestod av huvudvärk och frukost på Vurma med Frida och Julia. Åkte hem och chillade hos Julia medan hon åkte till sin mor & far för att få skjuts över med lite grejer. Fler folk trillar in och vi handlar samt lagar tacos (mumz), sveper rödvin och springer till Gamla Stan och Stampen för att titta på ett jazzband, inte alls min stil egentligen men det var grymt skön stämning och jag hade riktigt skoj.
Vid 02 så var vi på Fridhemsplan och åt mat samt tappade helt orken och åkte hem istället, några andra festade vidare då de skulle fortsätta spela på ett annat ställe.
Denna söndag har spenderats i sängen/soffan med One Day samt Friends with benefits på datorskärmen. Mamma & T kom hem för ett tag sen och vi har ätit mumsig söndagsmiddag med bland annat stekt rökt lax, världens höjdare!
Lyfter på hatten för den här helgen och hoppas året går i helgen v.2s stil.
Har lyssnat konstant på This is the year i två veckor och det ska fan bli mitt år! Vore kul för en gångs skull. Bitter? Närå. Hursom, två veckor sedan en fantastisk och mindre fantastisk nyårsmiddag med raketer, tequila och drama. Om man bortser från vad som antagligen legat och bubblat under ytan och som bara kom upp och ut just den dagen var det en helt undebar kväll, tjejerna hade fixat så himla fint och maten var supergottig.

Förra helgen var det utgång som gällde, x2! På fredagen besökte vi Julia & Lisas boende för massor av vin samt sushi, plattade håret och dansade till youtube-videos och koreografi, drömde om lite taktkänsla men låtsades rättså bra ändå. Skulle besöka Vardagsrummet men det var smockfullt så vi begav oss till Strand som kvällen till ära hade gratis inträde. Så det var lite fler än bara vi där kan man väl säga, vi kom in efter ett tag och lite tjatande för de stackars 19åringarna. Dansade ett tag men tröttheten tog över ganska snart (alltid helt död på fredagar efter jobbveckan) och tryckte falafelrulle samt åkte hemåt.

Lördagen bestod av huvudvärk och frukost på Vurma med Frida och Julia. Åkte hem och chillade hos Julia medan hon åkte till sin mor & far för att få skjuts över med lite grejer. Fler folk trillar in och vi handlar samt lagar tacos (mumz), sveper rödvin och springer till Gamla Stan och Stampen för att titta på ett jazzband, inte alls min stil egentligen men det var grymt skön stämning och jag hade riktigt skoj.
Vid 02 så var vi på Fridhemsplan och åt mat samt tappade helt orken och åkte hem istället, några andra festade vidare då de skulle fortsätta spela på ett annat ställe.

Söndagen spenderades i sängen/soffan med One Day samt Friends with benefits på datorskärmen. Mamma & T kom hem på eftermiddagen och vi har ätit mumsig söndagsmiddag med bland annat stekt rökt lax, världens höjdare!

Helbra helg, hoppas att resten av året blir likadan!


Möts av en packåsna...


Köper sushi mmmmm nomnom

Det börjar spåra......... Julia gick för övrigt ut i dessa spexiga tights, haha jag gillart.


Anthony... Ja men typ här började det väl gå rätt duktigt utför.... Vi gick till Strand iaf, det var skojsigt!

Vurmafrukost. Bästa!!!!!!!!!!

Tacomiddag. Japp, Julia har ett par strumpbyxor på skallen.

Stampen och jazz.

RSS 2.0