god julis

 
Har hängt med den här lillfisen i en vecka, woo.
 

Baka peppisar med världens gladaste, tjoho!

Största presenthögen jag sett på länge...

Finfin gran, tummen upp!

Irish coffee, namnam
Lurigaste ungen i stan
Minidammsugare till minimänniskan!
Förmiddagsgos med mini och hunden, jaaa!
 
Spenderade alltså en gosig vecka med julafton och mellandagar hos min syster och hennes family. Ätit mig proppmätt x antal gånger, träffat massa lånad släkt och haft det så himla trevligt! Japp. Nu är jag i Stockholm och laddar inför nyår ikväll, PEPPEN! :)

december i växjö

 
Moule frite på Kafé de Luxe med mammi och Thomas, namnam. 
 
 
Slingande av Limpans hår, åh sicken snygging!
 
 
Hotellfrulle = bästa som fiiiinns
 
 
Söndagsnöje, hur många popcorn får det plats i Linas mun?
 
 
Bästa grabbsen!
 
 
Haha, pluggkompis en lördag. En sånhär smiley ska han föreställa: xD
 
 
Pumptömning innan julen, tjohooo!
 
 
Haha. COOL-Lina är inne och slipper frysa i den sjukt långa kön, woop woop!
 

7 december

I slutet på november styrde Malin julfika, massa gottigt bak och en söndag fylld med glögg, julmust, allt gott ovan samt Tomten är far till alla barnen. Så himla härlig söndag! Speciellt eftersom man var sådär mysbakis efter en härj-lördag full med firande för Victoria och utgång på Sivans. Vi beställde pizza och tittade på Solsidan som vanligt på kvällen, helbra! 5 av 5 toasters!
 
 
Jag och Lina skrev ett arbete om en medieorganisation (hittills tråkigaste uppgiften i världshistorien) och en annan kväll åt vi massa mat och rullade tydligen på golvet hemma hos mig, weeeheey!
 
 
Mamma skickade en julkalender lagom till 1 december och den dagen firades även in med pannkaksfrulle och julkalender, innan vi begav oss till Smålands museums julmarknad (lite fattigt utbud men man gillar ju julmarknader så jag mös på ändå). 

 
Den här coolingen har flyttat till egen lägis nu! Finfin planlösning och så har det blivit nymålat och allt. Bilen är på besök så vi har hunnit med både Willys och ett par vändor mellan Malins crib där Lina bott och hennes nya.
 
 
Vintern kom även till Växjö på det mest brutala sätt av de alla: tokig snöstorm i några dagar och ett ihärdigt plogande utanför mitt fönster, gärna runt 03 på natten (tack så hjärtligt). De har även julpyntat i träden här, fint!
 
Jaaaaaaa. Det va la det. 

RSS 2.0