25mars


Lördagen inleddes med några timma ri Olympen, för våra kära vänner skulle nämligen vara med i en innebandyturnering! Fräsiga outfits och bra matcher, var döhungrig när man gick därifrån då man glömt bort att tiden visst blev både två och nästan halv tre...
På kvällen hade fröken Svanberg sin minikopia på besök så vi styrde kalas och dansade loss på Sivans, tjoho! Frida och Micki styrde även förfest innan Sivans, kanonkult.
 
 
På söndagen var jag bakis och tyckte synd om mig själv och lagade märklig mat sådär dagen innan CSN, kylskåpet var inte jättefullt om man säger så...
 
 
BÄSTA SOM FINNS. Första saken jag sprang och köpte på Willys imorse när pengarna hade rullat in på kontot. Namnam!

på senaste tiiiiiiiiiiiiideeeeeeen

 
En smaskig frulle efter ett träningspass, namnam! Har fått dille på äggröra istället för de hederliga kokta äggen, lite variation iallafall... Annars standard-gröten och kaffet!
 
 
En dag i förra veckan bestämde sig torktumlaren i tvättstugan för att lägga sig ner och dö. Okej, tack vad kul, sa jag och hängde upp varenda strumpa i torkskåpet istället. Som om jag inte hade nåt bättre för mig liksom...
 
 
Samma dag som tvättstuge-kriget med torktumlaren var det även såhäääääär bra väder! SÅ GLAD. Hade ej gått ut lördagen innan så jag kunde ta mitt pigga huvud och gå en sväng runt sjön här i närheten. 
 
 
Haha oj vilken kass kvalla det blev här på datorn men, kontentan är iallafall att Dannemannen var och föreläste tillsammans med Filippa Knutsson (Filippa K) och Johan Skarborg (Academic Work) här i förra veckan, superinspirerande!
 
 
Vi kickade igång temadagshäng med en superfin tårta som Mallanbrallan styrt upp, i enighet med vår logga, hehe. Superduper!

3 maträtter jag saknar en dag som denna

En dag som denna, dagarna innan CSN och med ett rättså tomt konto (finns pengar till 1 flarra vin samt till Sivans inträde på lördag, hehe, man har ju prioriterat rätt så att säga), längtar jag efter scampi-spenat-pastan på Vapiano plus ett glas rött. SÅ GOTT.
 
Dessutom när man för 29e dagen i rad äter havregrynsgröt till frukost, drömmer jag mig bort till Vurmas fantastiska lyxfrulle! Hemmagjord müsli, filmjölksbröd, CAPPUCINO, herre vad gott.
 
Mangosorbét i kön till Junibacken skulle icke sitta fel, förutsatt att vädret är inkluderat. I detta nu snöar det utanför mitt fönster samt termometern står på +1 grad. Buhu.

styrelseonsdag

Idag har det varit en himla produktiv dag tycker jag minsann! I morse rullade jag till bibblan och läste typ härliga 40 sidor i en assvår engelsk bok vi har till denna kurs. Därefter hjälpte supersnälla Micke oss att installera ett program som behövs för att kunna ändra på hemsidan för KomMedia, och så genomförde vi ett styrelsemöte. Därefter cyklade jag och Lina i motvind och snöstorm till Willys för att inhandla gos-snacks och läsk till vårt lilla styrelsehäng vi hade här hemma nyss. Mysigt å hänga utanför styrelsemötena och tyckte det blev riktigt trevligt! Ett gäng gick ut, resten rullade hemåt och jag kollar Grey's Anatomy i brist på annat. Bra onsdag!
Imorgon är planen träning och bibblan återigen, sen ska vi hänga med Temadagsgruppen på kvällen för lite sammanhållningsfeeling där också, kommer bli toppen! 

Det kommer aldrig va över för mig

 
Detta rullar i högtalarna idag. Woho! Nu är vi glada igen. Vårig låt. Håkan har gjort det igen!

infodag

 
Haha, en väldigt märklig bild, ser ut som en bredaxlad man med dålig hållning. Nåväl, idag var det öppet hus på universitetet för blivande studenter och KomMedia var givetvis där och svarade på frågor och gödde de kommande studenterna med dumle till höger och vänster. 
Därefter följde en otroligt icke givande föreläsning med vår kära Palm (bara för att han är som han är så är han förlåten) samt en telefonintervju med David Baas från Expressen (google him, mannen som avslöjade SD-filmerna på Erik Almqvist m.fl + the beloved järnrören) inför grupparbetet som ska in om en vecka. Imorgon sätter vi oss och köttar rapporten på det efter föreläsningen och jag känner mig rätt peppad på det! Har en stycke bok kvar att läsa av kurslitteraturen så känns bra att vara lite i fas, även om det är en engelsk bok hehe men det är tanken som räknas! 
Nu ska jag kolla ikapp lite top model (heh ops) och dricka pepparmintste. Adjööööken!

söndag

Styrde lite förfest här hemma igår och så gick vi ut och svängde vår lurviga på Sivans, sjukt kul med massa folk! En kul grej när jag sen kom hem var att sovrumsdörren hängde bara på en av sina två gångjärn, mycket oklart hur det hände. Men man är väl handyman och hänger tillbaka kalaset, woho! Nåja. En annan kul grej som jag verkar lyckas med varenda gång är att halka på den förbannade isen på gångvägarna här och denna kväll var det mitt ena knä som fick ta smällen. Det är som att ha fått en extra knäskål, en blå/grön/gul/röd variant. 
Spenderar dagen i soffan med Lost och maaaaaaaat. Veckan som kommer tänkte jag skulle bestå av pluggiplugg och träning. Har inte tränat på 2 veckor pga sjukdom så nu ska jag komma tillbaka igen. Pepp på en hälsosam och produktiv vecka, tjoho!
 

tiden som gått

 
Mamma snappade upp att jag i förbifarten sa att jag var sjuk, så vips dök det upp ett paket i postfacket med ovanstående innehåll. Mammor är bra att ha ibland alltså!
 
 
 
Lagom till att förkyldningen sa tack och hej så besökte jag min bästa syster och finaste lilla Alva. Den 22 mars är det beräknat att dyka upp en till liten bebbson så jag går och väntar på ett samtal mest hela tiden. 
 
 
I torsdags var det dags för Amår-dagen! Arbetsmarknadsdagen även kallat, ett 70-tal företag som ställde ut och ett ypperligt tillfälle för studenter att söka kontakt med näringslivet. En inspirerande föreläsning med Kristian Luuk hanns även med! Vi i KomMedia ställde upp med 9 arbetare och som tack för detta fick ordföranden i föreningen gå på Amårbanketten senare på kvällen (läs: JAG hihi). Mycket gott och kuligt! 

RSS 2.0