på sista tiden











Jobbade på BWH första gången förra tisdagen - 9,5 timme blev det och jag och Sofia blev klara 01.00, hejdå sömnen- hello hosta! Jobbade alltså inte popaganda-dagen och blev utan biljett.
Jobbade mycket själv på UNI torsdag och fredag med vanlig hjälp från the boss. Bra gick det och första dagen var det 12 timmar plus låsa och larma första gången (det gick bra!) och på fredagen var det 6 timmar. Fredag kväll spenderades först på Kungsg. 37 och bowlandes med Julia och jobbet- fri bar slutar illa. Vi rullade Kungsgatan neråt och landade på Sommar! och dansade skorna av oss till "maaaa milkshake brings all da boys to daaa yaarrd" och sånt. BRA KVÄLL!
Lördagen. Sjukare än på hela veckan, men jag ger mig inte. Efter 5 tröttsamma och långtråkiga timmar smyger sig en tanke in i mitt huvud- kanske kan jag planka in ändå? Jadå. Fast ännu bättre! Möter upp Joanna, Fanny och Moa och Fannys bror hade kommit över några band som jag då fick köpa till det förmånliga priset av en hunka istället för 5,5 hunkor. Shout out louds, Hurts, Magical Numbers, Hot Chip. WOOOOP WOOOOOOP! Brabra kväll.

i ett desperat försök att bli lite frisk(are)




krääääftan i mitt hjärta













Kräftskiva, fan vad fint!

onsdag och fredag v.33


Onsdag: Vajking, Söders hjärta i 10 minuter, smita in i kön på Baba, dansa hela natten, gunga i gungorna på Mariatorget, rulla sig i gräset... ehm, ja ni förstår. På torsdagen tröstade vi våra dunkande tequilahuvuden med film och te hemma hos Joanna.


Fredagen: Snel hest Sofia hade passat platser åt oss på Parkteatern, både Moneybrother och Theo Jensen skulle gästa. 90 mysiga minuter och en pannkaka senare var vi påväg hem till Joanna för lite mer mat, därefter till...


... Vajking, där bla Julia och Nicolas ovan befann sig, men även Finfancyfanny som jag inte sett på evigheter samt ytterligare en handfull med folk. Två öl senare begav vi oss mot...


... Vårberg! Syskonen Storm och en hel drös annat pack fanns på plats och efter ett tag började ögonlocken röra sig neråt så vi rörde oss mot tunnelbanan.

Och det var de två dagarna!

hur skulle nån förstå, dom vet ingenting om oss

http://lplive.blogg.se/images/2009/moneybrother_57979705.jpg
Parkteatern, 19.00

om du älskar mig kommer jag lämna dig



Försöker reparera huvudet och letar efter mina hjärnceller som tappades igår. Det står Baba Sonic på min underarm i kletigt svart, min vänstra tumme smakar salt efter alltför många tequila, jag har fått mail om jobb hela september; kort och gott, livet är helt okej.

faller jag nu går jag sönder

Idag börjar väl allvaret kan man nog säga. Jobbutbildning klockan 17, och sen drar det igång. Nästa vecka jobbar jag på tre ställen, heh. Veckan efter det på ett, veckan efter det på två. Ja, ni förstår. Heja mig! Just nu, lite apatisk. Ska städa lägenheten innan jag går, men hittar inget att ha på mig. Varför är det alltid så? Hela byrån är ju full av kläder, ändå vill jag bara kräkas i lådorna och gå loss på h&m. Hmm.
Ikväll- tvspel eller efterfest med Sofia, vi får se vart det bär av!

JAG HAR LYSSNAT SÖNDER DEN HÄR NU.

http://www.danieladamsray.com/img/Daniel_Adams-Ray_Foto_John_scarisbrick.jpg

spriiiiiitsprångande galen


På festival blir det ju lerigt, som ni vet. Halvvägs under M.I.A såg mina nyköpta tygskor ut såhär; och det var bara början. Allt utom snörena var i princip brunt sen. Tur var det då att jag lämnade mina vita converse hos J's mamsi så de slapp bli bruna converse. Lervälling eller inte, M.I.A var iallafall F E S T! Himla fantastisk konsert.


håll i mig och släpp aldrig taget

Dum av dig har gått på repeat här hemma. Tillsammans med den specialskrivna låten Håkan framförde på Wow.
Om Daniel tänkte vara såhär bra vill jag nog att Svart, vitt, och allt däremellan ska komma typ nu! Hans skiva alltså. Nåja, håller på att sätta ihop filmen från gbg, ska stänga ner allt och ta tag i bilderna sen, typ en miljon (eller iaf 400) stycken. Och något jävla jobbigt var att jag har snurrat runt räknaren på kameran nu så någonstans under Anna Ternheim tog jag min 10 000e bild och räknaren började om från noll, därav knasig ordning i just den mappen när den börjar om på 00001. Hm. Jajajaja! Jag är iallafall helt s l u t. Ska steka mig lax, göra potatisklyftor och äta sån där myzig gul dillaioli, det nya svarta typ, S Å gott.
Nog med ordbajset. Här är Håkans låt iaf!


har sprungit enda sen barnsben

Herregud. Göteborg är bäst, Way out west var underbart, Håkan var fantastisk. Styrbord besöks av de roligaste göteborgarna så sista kvällen i göteborg var hellyckad och inte tråkig en endaste sekund. Hjälp, ska samla ihop mig själv och börja redigera bilder och videos.

Vi firar hemkomsten till Stockholm med det andra geniet i Snook's debutsingel. Oskar var förresten på WOW och raglade fram, det var fint. Våga svepa, det är tufft att vara full! har varit vårt mantra denna långhelg, hehe.


to die by your side, well the pleasure; the privilege is mine

3702990455_4dcbd919ec_z_large

Tumblr_l6w1ymumkh1qd5ab3o1_r1_500_large

Tumblr_l1f3hpyt8a1qa6hruo1_500_large
(Bilder från weheartit)

Sömn och ständig dagdröm. Fler timmar på dygnet tack, eller flera vecka nummer 34, helst två stycken så skulle jag kunna göra allt jag vill göra då. Jobb som dubbelbokas och trippelbokas, jag vet inte på vilket ben man ska stå. Först till kvarn hörrni!
Idag har jag städat lägenheten och nu håller jag på att tvätta. Det är ju också bra, med rena kläder liksom.

Om 3 dagar åker jag och Joanna till göteborg. (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

california gurls were unforgettable

Efter en dag i soffan så åkte jag hem till Fredrik och hushållet Storm där resten av kåren befann sig, nyhemkomna från läger med massa smaskens att berätta. Tillsammans med våran vän Carlsberg beer så var kvällen myz och heltrevlig! Vi var duktiga och missade tåget och fick vänta 29 minuter på nästa, roade oss med att ställa ultimatum om vem i kåren man skulle föredra framför en annan, haha, USCH! Landade i sängen halv fyra efter en rostad macka framför dålig natt-tv.

http://www.fixarpelle.se/images/carlsberg-021.jpg

the smell of you in every single dream i dream

Efter två och en halv vecka var jag trött på sovrummets fyra gråa väggar, så jag gjorde det jag gillar mest: träffade vänner. Fast först åt jag lurre med min mami, finfint sånt. Hämtade en kofta och klappade på Andrea. Köpte en randig klänning, vandrade på söder, drack kaffe och åt en kaka samt vilade i gräset med fina Bella, för att avsluta dagen med middag hos Joanna i form av indiskt, gott. Vi gick till Trädgården där vi mötte upp fler vänner, fin kväll! Kan ju inte hålla mig undan människor i all evighet liksom. Heja mitt immunförsvar!








i've got some news for you

http://kickinthepeanuts.com/wp-content/uploads/2010/02/robyn-opt.jpg

Fantastiskt album, hon kan hon. Popaganda, säger jag bara.

+++++++++


I tisdags spelade jag och Joanna minigolf. Det var fint, spontant, kantat av gullungar som tyckte det coolaste i världen var att vi hade samma färg på bollen. Vi var riktigt dåliga som syns men jag vann med 2 poäng, tjoho!






Och såhär ser det ut in my hoods.

just gonna stand there and watch me burn, that's alright because i like the way it hurts. just gonna stand there and hear me cry, that's alright because i love the way you lie.



Fint att man aldrig kan komma överens med den man borde vara närmast med. Jag vet inte när jag ska ge upp, men gränsen närmar sig, kvoten av förståelse och överseende rinner över. Snart.


way out west

http://www.resekoll.se/wp-content/uploads/2008/06/wayoutwest_resekoll.jpg

Tågbiljetter utskrivna. Festivalbiljett utskrivna. Vandrarhem bokat. ALLT ÄR KLART! Har nog inte riktigt förstått det ännu. Men nästa torsdag sitter jag och Joanna påväg till fina Göteborg för att se fina Håkan och en drös andra bra band. Hur bra??????????? Bäst.

Söndagen den allra första augusti

Dagen har bestått av mat. Och promenader. Tillsammans med min mami och T gick vi med bestämda steg till Café Kajak och drack hallonsoda och åt en chokladboll. Därefter knatade vi vidare längs Norr Mälarstrand och tittade på alla båtar, sen gick jag till Åhléns city och köpte lite presenter samt tuschpennor till mig själv, och så åkte jag tillbaka till Rålis för att möta mami och T som hade köpt räk- och kräftsallad från picknick-stället. Gott gott gott var det.

Dagens anekdot: Mamma är te-galen och skulle bestämt ha te efter maten; hon går således till Boule Baren som finns i parken och får ett glas med varmt vatten. Förskräckt kommer hon tillbaka till vår bänk och berättar att, före henne i kön hade det stått två ungdomar ~20 år, en tjej och en kille, båda skulle beställa varsin kopp kaffe. Killen halar upp en 50lapp och betalar sin kopp á 20kr bara sådär, medan tjejen velar och undrar vad det kostar samt fingrar på sin ensamma 20lapp. Tillslut bjuder bartendern på kaffet medan killen vankar iväg med sina 30kr. HELLO? Kunde han bjuda eller? Nä. Okej.

(Ps. Har bokat vandrarhem i Göteborg inför Way out west!!!!!!!!!!!!!)





Dagens häftiga bilder blir således mat mat mat och mat eftersom dagen bara handlat om, mat.

RSS 2.0