v. 4


- Fikade två gånger, Fampan och Linn.
- Minglade på Strand med gratis öl och massor av streetfood med jobbet. Tonfiskfilé i pitabröd!
- Jag lagade indisk mat för första gången. Det blev toppeniknoppengott!
- Fampan och jag besökte svartklubb dagen innan jag skulle jobba. Oklart hur jag tänkte då. Kul var det iaf!
- Jobbade som sagt lördag. Gick bra men sovit 3,5h och det va inte speciellt smart.
- Fyndade en farfarströja på rean och gjorde upp livsplaner om högskoleprov och körkort.


NAMN OCH PERSONNUMMER



Kvällen då jag och fröken Nilsson besökte 2 av 3 Dovas och kvällen då vi ändrade riktning totales för att hamna på Pluto istället för Strand. Kvällen då Martina chillade i ett hörn, och kvällen då vi dansade som galningar. Jag är fortfarande trött.

11.01.29

Alltid lika roligt att jobba lördagar..... nja. Känns ju sisådär när man på fredagen får höra "trevlig helg" och "ses på måndag" när det egentligen är torsdag i huvudet i helgväg liksom. Nåja, jag råkade dricka lite öl och sådär igår med Fanny och vi hade ett rejält äventyr tills jag insåg att klockan skulle ringa om några enstaka timmar och jag rullade hemåt. Ville bara dö när klockan ringde kl 7.00 men jag har överlevt dagen, ätit laxfocaccia till frukost och vi satte något slags rekord med att portionera ut 500 lunchtallrikar till gymnasieelever på 30 minuter.

Nu ska vi se om vi kan göra någonting av den här dagen också!

Tumblr_lfsl1dcx7g1qgao17o1_500_large

H till P&L


Gissa vem som kommer till P&L? (Håkan och gubbarna!)
Och, gissa vem som då är tvuuuungen att åka dit? (JAG!!!)

2011.01.25

Efter att min telefon har bajsat på sig så fick jag lämna in den på lagning så fick jag en hääärlig lånetelefon. En gammal tegelsten a la Nokia. Hahaha. Vi tar en stund för att skratta åt den........ Hahahaha.


v. 3


- Veckan då jag gick som på glödande kol för att ryggen gjorde så ont.
- Men naprapaten sa dock att det var en stor förbättring från torsdagen veckan innan.
- Och the boss sa även att jag skött mig "utmärkt" som liten minichef!
- Veckan avslutades hemma hos Julia på Götgatan med vin och grejer för att fortsätta dansa loss på NU! tills jag somnade stående typppp.


Götgatan

20:48


Idag har jag spenderat dagen under täcket med datorn och Glee säsong 1. Helt okej liksom. Ska vara galet på Ace ikväll men känns som jag ska somna vilken sekund som helst så det blir inget ölande för mig idag. Räcker väl ändå med en dag i veckan! Ska bänka mig framför P3 Guld galan där bland annat Håkan ska spela, gah, så himla lång tid kvar tills vi får se honom och de andra gubbarna, helvete också.

SATURDAY

 
 
Toppenbra kväll igår, mindre kul att vakna idag. Vi dansade loss på NU! efter några myziga timmar hos Julia på Götgatan. Svor över snön och hetsdansade till Det Var Jag med Familjen på betonggolvet, helfistligt!


+ ÅRETS...

Årets manliga artist, Årets textförfattare & Årets artist. Jomantackar! Gratulerar, herr Helltröm, gratulerar. Grammispriser sitter ju inte helt fel må jag säga.


973 MB

Under helgen så har jag laddat ner en massa bra musik, 973MB närmare bestämt, till exempel Mumford & Sons, Jónsi, Melissa Horn, Isak Strand, Edward Sharpe och Adele. Toppeniknoppen tycker jag! Ska föra över dem till iPoden också så jag har något att lyssna på morgonen på t-banan.
Nu håller första avsnittet av Solsidan säsong 2 på, så himla toppenbra.

Väckarklockan står på 04:50 och jag rustar inför måndagsmorgonen som säkerligen kommer att gå åt helvete för det gör måndagar. Ibland går frysen sönder, ibland är 4 av 5 sjuka och ibland är allt åt skogen bara. Hehe. Bitterjorånäabsolutinte.

Och sen, en bra grej. 2-3 plusgrader idag; snön smälter; man ser ljuset i tunneln! HALLELULJA! Snart kanske man kan gå klädd i converse, korta jeans och en tjocktröja. Tänk när man kan skippa jackan? Det vore något. Snart så.

Tumblr_lf4gj9h9se1qb6jeto1_500_large


v. 2


- Jag började de två veckorna med att vara minichef då min var bortrest.
- Fikade med Erik och pratade om många viktiga saker med tillhörande kopp te.
- Sofia hälsade på i Stockholm! Hann dock inte träffas. Sorgligt.
- Min rygg sa tackochadjö och gick av en morgon kl 7 på jobbet. Höll på att svimma spy gråta på en gång av smärta och chock. Blev skickad till en naprapat.
- Satt då alltså hemma hela helgen och flippade mellan säng och fåtölj.


Kollade på säsong 1 av Solsidan hela helgen.

BORING SUNDAY



Idag börjar säsong 2 av Solsidan. Det firar jag med en kopp te och säsong 1 i sängen. Regnväder = inneväder. Och, när jag kan böja på ryggen lite bättre (alternativt klurat ut ett annat sätt) så ska jag färga håret riktigt mörktmörkt. Jadå.


2 KONSTIGA DRÖMMAR

Igår, drömde jag en knasig dröm. Jag och Andrea var utomlands på en restaurang, och plötsligt såg vi Gert och Måns (Håkans ljudtekniker och roddare typ) vid ett bord där det stod typ 5-6 tomma stolar men uppäten mat på tallrikar. Hmm, tänkte vi.
Så helt plötsligt kommer Håkan, Daniel, Simon och Labbe in på restaurangen. Vi springer ut från restaurangen och gömmer oss. Utanför så springer vi på Zoë och Charlie som har gift sig(?) och Zoë visar upp en otroligt ful ring...

Nåja, och i natt... jag, Andrea och Joanna gömde oss hos en gammal tant. Sov i en säng med skallerormar. polisen letade efter oss. Vi var typ i Tunisien där det är oroligt just nu. På morgonen kom tanten upp och vi bad om ursäkt för att ha brutit oss in men förklarade läget (?). Vi tog oss ut genom fönstret och hittade en båt, började åka mot en ö mitt i medelhavet. Där var allt lugnt och vi var plötsligt på Mamma mia-hotellet. Vi fick bo där och hänga med Amanda Seyfried och Stellan. And we lived happily ever after!


FREDAG

Fredag och det borde sminkas och väljas kläder för att sen slurpa vin och andra alkoholhaltiga drycker men, icke. Sitter/ligger med tre kuddar bakom ryggen samt 10 bitar sushi i magen. På tv:n rullar 500 days of Summer för 3e gången och jag vet inte hur jag ska överleva helgens tristess. Får krypa till PocketShop och samla stämplar på stämpelkortet. Planera någonting. Måste hålla mig sysselsatt liksom, annars vet jag inte vilket ben jag ska stå på.

Hursomhaver. Idag har det varit en knasig dag. Chefen gav mig en påse Polly och sa att man blir frisk av det. Jag har lyckats exportera alla fakturor idag istället för på måndag; helvetesmåndagen, kommer bli en lång låååång dag. Fy faen.

Nåja. Tackoadjö då! Och, grattis storasyster på 26-års dagen!


TORSDAG

En otroligt udda dag. Kommer till jobbet 6:45. Typ 07.03 böjer jag mig bakom skrivbordet för att hämta upp någonting och då - pang - ryggen smäller av. Kan inte stå. Kan inte tänka. Kan inte andas för smärtan. Släpar mig till en stol och paniken i ögonen var nog inte rolig att möta. Min chef ringer någon som hon kände och säger att snart kommer det en tjej, det är akut, du måste hjälpa till!
Blev helt yr av all smärta, det gick ju från 0 till 100 på ett ögonblick, och jag blev svimfärdig. Uttrycket svimma av smärta har aldrig varit så betydande som då. En av våra kunniga snickare kom in i den stunden det flimrade framför ögonen, susade i öronen och jag var spyfärdig (och notera att jag kunde inte stå/sitta utan att smärtan var på 20 av 10), och denne kunnige snickare fällde bak stolen jag satt i och slängde upp benen på en annan stol samt slängde en blöt handduk i pannan på mig och sa ANDAS ANDAS ANDAS.
Herregud. Han släpar mig till sin bil och jag blir körd till naprapaten. Han knäcker och vrider och klämmer och petar. Konstaterar att det är pannkaka i ryggraden. Jahamenvadroligtdå. Vi ses på tisdag, nåja. Kan ju iallafall gå, typ.
Jobbet säger ta taxi. Jag protesterar inte. Jobbet betalar taxi och naprapat, tack för det. Åker tillbaka till jobbet och folk säger - nämen har du återuppstått, och, nu har du iallafall färg på kinderna. Jo tack, man var ju genomsvettig av smärtchocken.
Så nu ska jag svanka som aldrig förr vilket tydligen är bra för mig. Jag ska börja ro, för det sa taxichaffisen var bra mot ryggproblem.

Ehhh........ himla festlig dag. Nåja.


ONSDAG

En onsdag. Halvvägs till helg, typ, mer ju egentligen. Kristina berättade att det var rea på Body Shop så jag var ju tvungen att gå dit efter jobbet och klämma och smörja och lukta. Blev ingenting på rean men en ny parfym dock (superdupergod) eftersom den jag fick i studentpresent börjar snart ta slut. Har även köpt lite smått och gott som jag ska skicka ner till Alsterbro som kombinerad julklapp och födelsedagspresent till min syster och hennes man. Bra grejer!


TISDAG


Idag vill jag ha gräs mellan tårna.
Och idag har jag lärt mig att inte sakna på fel sätt. Så himla smart sagt.

10/1

Ja. Första dagen som låtsaschef, typ. Gick ju ändå finemang faktiskt. Lyckades skicka iväg fakturor och löste även problem som uppkom under dagen. Stolt tjej! Bara ryggen kunde piggna till så skulle livet vara enklare.
Nåja. 80 dagar kvar tills aprilhimlen lyser igen, och det är ju egentligen inte så förfärligt mycket. Nej. Precis.

Sommar, yes please.


v. 1

Veckan då:

- Jag nästan somnade i kassan på jobbet pga så lite folk.
- Vi besökte Söders biljard (eller vad den nu heter) på Hornsgatan efter Viking en onsdag.
- Jag åt sushi 3 gånger.
- Det moppades spya kl 3 på morgonen.
- Risgrynsgröt aldrig tagit slut så fort som dagen efter fredagen.
- Vi pantade 5 kassar och fick 32 kr. Köpte snabbmakaroner och toapapper för dom.
- Man grät lite i smyg för att söndagen närmade sig.
- Och min andra halva och en bit av hjärtat åkte tillslut till Indien.
- ... och jag sörjde tillsammans med Julia.
- Men Fanny kom hem ändå, så helt ensam blev man ju inte tillslut.
- Fast det är väldigt tomt.



Idag åkte en bit av mitt hjärta, min andra halva, till Indien och återvänder inte förän om 105 dagar. Det är väldigt länge, så henne kommer jag sakna.

jag vill ha sommar. nu.

080279327fb852_large

Dsc03502_125688751_large

Tumblr_leb0iqewhh1qbe2zeo1_500_large

ONSDAGEN



HOME



Å men herregud så bedårande ♥

(Hittat hos Nio till fem)

5 JAN


Titta så fint någon liten unge hade gjort på plätten utanför lägenheten idag. Man blir ju glad!
Idag har jag inte motionerat hjärnan så bra, vi har haft kurs hela dagen om företagets värderingar men vi har å andra sidan kommit fram till superbra idéer och förbättringar som borde ske. Toppenbra!

Ska rulla hem mot Joanna nu och äta tacos samt myza. Måste ju ta vara på tiden, liksom. Sorgligt.

EN LÅT OM DAGEN, ÅR 2011

Har sett att många andra gjort detta lilla projekt och nu tänkte jag börja med det eftersom det är nytt år och allt och jag kände att, någonting ska man väl ha att sysselsätta sig med.

Januari
01 - Håkan Hellström – 2 steg från paradise
02 - Säkert – Dansa, fastän
03 - Armand Mirpour – Curly Boys Law [Step Aside]
04 - Noisettes – Never Forget You
05 - Ted Gärdestad – Så mycket bättre
06 - Queen – Don't Stop Me Now
07 - Bruce Springsteen & The E Street Band – Pay Me My Money Down
08 - Salem Al Fakir – Brooklyn Sun
09 - Hello Saferide – Get Sick Soon
10 - Isak Strand – Pick Me Up
11 - Isak Strand – Mama Said
12 - Adele – Make You Feel My Love (album)
13 - Melissa Horn – Långa nätter
14 - Ringo Starr – Octopus's Garden
15 - Glee Cast – Rehab (Glee Cast Version)
16 - Tingsek – World Of Its Own
17 - Petter – Längesen
18 - Familjen – Det var jag (Albin Myers Remix)
19 - Rihanna – S&M
20 - Nouvelle Vague – Ever Fallen In Love 
21 - Familjen – Det var jag (Savage Skulls & Marcus Price Remix)
22 - Petter – Baksmälla

GRATTIS BLOGGEN


I två år har jag mer eller mindre uppdaterat varje dag. Det är ju en bedrift bara det! Men vi firar med lite tårta ändå. Och så ska ni få höra goda nyheter:
nu kan man börja räkna ner till våren!


2011

Välkomnade det nya året på vift och såg knappt en endaste fyrverkeri för den där snöstormen var ju lite ivägen. Men natten var fin ändå, tillbringad med fina och roliga vänner. 2 steg från paradise på gitarr nån timma in på det nya året.

Nyårslöfte? Kommer ändå brytas. Men jag ska börja med en sak jag sett några andra göra som verkar vara helkul. En låt om dagen i ett år. Den kommer vara en spotifylista som ligger under bilden här i menyn till vänster. Så jag lägger in en låt varje dag som passar mitt humör eller så, som jag gillar just den dagen. Så idag blev det just 2 steg från paradise tack vare nattens gitarrande. Helfint faktiskt!


Trött hund innan middagsgästerna trillade in

RSS 2.0