"LEDIG" eller?

Ja, i veckan har jag väl sisådär två halva lektioner vilka båda infinner sig imorgon. Hur ska detta gå? Jag kommer typ åka dit och äta mat varje dag för att man har ju aldrig flera näst-sista veckan på gymnasiet, herregud jag tar ju för sjutton studenten nästnästa vecka! Det är 11 dagar kvar. ELVA. E-L-V-A!!!! Herregud.

Jag ska tvätta, jobba, sola solarium, hänga på trädgården, picknick:a, fira mammas födelsedag, åka ner till småland för systers bröllop samt vara full i skolan och ha vattenkrig med tvåorna innan jag är klar att ta studenten. HERREGUD HALLÅ STUDENTEN YAYAYYYYYY!

Nu ska jag gå in i väggen där borta. Sen diska. Precis så.

PINK




Blommorna får kompensera träningsvärken i ryggen. Herrejesus, det är inte att leka med när man ska ställa upp 220 x 6 champagneglas, blir ju som rygglyft för sjutton. Helkul att Julia jobbade med mig också, tror de var riktigt nöjda med henne. I sommar ska jag kanske dessutom packa all mat som poliserna och militärerna ska äta under det kungliga bröllopet i staden, 6250 matlådor med andra ord. Nattarbete, tjoho!
Idag ska jag ge mig ut och handla pjucks. Ikväll? Trädgården? AIDS? Ja.

VÄGEN HEM





Jag vet att det är lätt att behöva gå en tråkig väg hem från tunnelbanan om man bor i stan. Jag har det rätt trevligt iallafall, såhär ser det ut om man går en av alla hundra olika vägval. Igår avslutade vi förresten den sista kursen. Vad sjutton är det meningen att man ska göra nästa vecka är min fråga? Jag har iallafall ingen aning.

Jag är uppe 2 timmar innan vi börjar (eller börjar och börjar, vi är egentligen lediga idag men jag gillarrrr ju skolan så tänkte hänga lite där ändå, och titta på MP3s livesändning och sånt där skoj) för att snart springa ner på stan och leta upp en klänning att ha nästa helg när min SYSTER GIFTER SIG! Fatta den, lilla skiten liksom, gifter sig! Helt galet.

Tänkte försöka hitta en svart skjorta till ikväll för de som man får låna på jobbet brukar alltid vara så obekväma, men det är iallafall kul att Julia ska jobba med mig ikväll, det gillar vi!

Nu ska jag kleta balsam i håret och sätta på mig några skor och börja röra mig. Goodbajs!

WITH EVERY HEARTBEAT


4 TIMMARS HÅLTIMME

5 minuters lektion i engelska då vi fick reda på betyg. Hinkade lite kaffe och därefter skrev vi ut de sista bilderna, fixade med panofskyanalyser hit och dit samt åt en såkallad currygryta till lunch, men som mer liknade en sörja. Nåväl, man kan väl inte få allt.

Såhär ser framsidan av det jag lämnat in, ut:



@ BELLA

Skoldag i två timmar, därefter frivilligt (typ) eftersom man inte fick närvaro, i sisådär 4 timmar till. Nu är reklambilderna, förpackningen, utvärderingen och alla fotoutskrifter klara. Pjuh! Det firade vi med bestämda steg via Ica hem till Bella med morotskaka och nybakta brownies. Martina var hemskt huslig och bakade, och Sofia kom förbi och letade upp tjejen som hon gett bort sitt legg till (på fyllan, ja, dumskalle) i skolkatalogen, spelade backgammon, drack lite kaffe. Heltrevlig avslutning på (mentalt) krävande skoldag.


Julia lånade min kamera, och det är väl såhär det går då, haha.








OSKAR LINNROS #2

Ja, den där mannen alltså. Jag råkade ramla över albumtrailern, jävligt snyggt gjort alltihop men är det inte lite Moneybrother över det hela, videomässigt alltså? Musiken verkar hur som helst bli grym!



MO(SKIT)O


Tillsammans med gänget ovan och Fanny såklart, spenderades lördagskvällen (efter en dag med stall och häst, sol och pannkakspicknick med J&J) hemma hos Fanny med alldeles för mycket mojito och många a4 upp och ner med charader i form av filmer och serier. Heeeelkul måste jag säga! Finns en fin film på hemvägen.. hmm, ja får väl överväga om den ska upp eller icke.

OPERATION FESTIVAL & SKIVA







Operaiton festival; Zoë, Fredrik, jag (haha, Fredrik skrek "posa som KISSIE!", tror jag misslyckades..), Ellinor.
Mickaelas skiva på Fabriken; Johanna/Kotte grön, och Grodan Bolls fötter!

FRIDAY

Gårdagen bestod av ytterligare svettningar i solen och inlämnande av 4 stycken(!) ekonomiarbeten. Har avslutat den kursen nu typ, härligt! Åkte hem till Ille och fikade, åkte hem och åt makaroner, åkte och jobbade, första gången. Iiiiiiiih och eeeeeeh lät det från min och Camillas plats. Herregudars, men nu är jag mer taggad på jobb än innan, lite läskigt var det väl allt, första samtalet liksom - sen svarar ingen!!! Taskigt, här har man gått med magknip typ men äh.
Idag ska jag lite ärenden sen ska vi ha picknick innan den enda lektionen idag; grafisk kommunikation, kl 13.30. Sen ska jag skriva ut studentinbjudningar och preppa samt tagga inför SKIVA ikväll, min sista. FLIPPPPPPPP!


Vi har hemskt fina körsbärsblommor i vardagsrummet, fiiiiint!

VARMT

"Men jag har samma trasor, går och röker samma marlboro. Jag minns varenda scen ifrån vår film."
"Och i din port har inget förändrats utom just på din, bredvid ditt namn står ett namn till."
Herregud, den där Oskar, han kan han.

Vad har jag annars gjort idag, när inte spotify spelar sönder låten ovan? Svettats ihjäl, druckit kaffe för en guldpeng i caféterian (fast idag slog jag och Bella till på frukost för 19kr, kaffe, macka, juice och yoggi, mums), lekt i fotostudion, svettats sönder lite mer, fått mvg i MDK-kursen (inga fler lektioner, wohooo!), letat studentpresenter att önska sig och hittat en miljon stycken (ska fixa lite bilder på skönheterna) och edan begravt mig själv i finansmarknadens värld. KUL! Det är typ 40 grader ute och jag är genomskinlig eller åtminstone väldigt blek så för alla andra utan solbrillors skull så håller jag mig inne ikväll. Imorgon är det jobb, på fredag är det skiva, lördag är det spelkväll. HÅÅÅÅÅÅLL UUUUUUUUT ANNAAAA!!!

http://faadumah.bloggproffs.se/files/2009/11/stress.jpg

OSKAR LINNROS

För en minut sen var du min,
en tredjedel av den jag var går hem,
en är krossad, en är din

YOU BETTER KEEP ON WALKING

Gårdagen bestod av... vandring! Till stor del, åtminstone. Började med helgod mat hemma hos Joanna, fix och mattepluggande för hennes del (Knäpp tjej). Vi mötte Sofia och Bella, Ellinor kom, hävde i oss lite öl och vinkade hejdå till Bella och Sofia, medan vi flyttade in då uteserveringen stängde (konstigt att bli inslängd liksom, det var något nytt...). Vi fortsatte öla, då Charlie och tusen modellkompisar trillar in (man kände sig riktigt lång och snygg, tack!) och vi beslutar till sist att bege oss mot stan. Vi var aldrig inne någonstans, men utanför en jävla massa ställen, beslutsångest-gänget! Via f12, Café Opera, Berns, Zink (sa hejhejhej till Nicolas), Spy Bar, Kåken och typ DÄR tog tålamodet slut, vi vände på klacken och gick till Dovas (hahaha. Ja, det är rätt kul).

Hem och sova, upp och plugga idag. SKOJ!







THE GARDEN

Efter laxmiddag hemma hos mig mötte jag och Joanna upp folk efter folk på öppningen av Trädgården vid Skanstull. Ett hemskt trevligt tillhåll med bra musik och öl i mängder, endast en nackdel: toaletterna! Antalet: 7st. Antalet kvinnor (säg 50% av de som var där) ca 750 eller nånting.
Matte någon? Ja det blev lite kö...




WORK

Åhå. Jag tror minsann allt löser sig!
Idag ringde de från SF Bio och sa att de hade fått "ett mycket bra intryck" av mig, så på tisdag ska jag tillbaka på en till gruppintervju. På med smajlet och charma gärnet, med andra ord, haha.
Hur som helst ska jag jobba måndag, torsdag, söndag nästa vecka. Prorespektera heter företaget och jag ska ringa åt olika välgörenhetsorganisationer.
Framtiden ser ljuuuuuuus ut! Jag ska fira detta med att köpa mig en jacka imorgon. Bra plan va? Imorgon öppnar trädgården också. Kommer bli askalas!

Vi firar med lite finfina bilder.

X_c596bd9a_largeTumblr_kzeb4qfxwf1qauc9eo1_500_largeTumblr_kz7kzczzch1qb947eo1_500_largeImg_5254_73716345_largeTumblr_l2bz27wkbv1qzjggvo1_500_large

SHOP SHOP SHOP


Mycket rolig skiva igår!
Köpte även en hel drös roliga grejer från h&m med mig hem. Allt ovan kostade tillsammans 290kr! Den ni. Skorna är bäst, från barnavdelningen för 99kr. Jag gillarom!
NU ska jag bli frrrrresh utbilda mig i telemarketing. Tjing tjong!

TEMA: FILM

http://www.dvdforum.nu/images/recensioner/2008/1116/101b1.jpg
Några dalmatiner beger sig till treat och därefter Nype för Sp3bs @ Thorildsplans skiva. TAGGAAAAAATTT!!!

HELT OK LIKSOM

http://www.blixten.se/media/162041/pressbild_oskar_linnros_1.jpg
Ack, sundbyberg, jag blev full och gick runt med stilett för din skull
- Oskar Linnros

FUCK U SKOLAN

Vi har så hemskt jävla mycket att göra tills betygen sätts (28e maj, alltså nästnästa fredag, alltså i princip 10 skoldagar) att det liksom inte är KUUUL ens. Någon kom upp i 16-18 saker när vi räknade, jag har 12 inlämningar/prov att göra innan dess. Hahahahahahahaha- jag typ skrattade kalendern rakt i fejset när det gick upp för mig hur mycket man måste göra. Sen funkade inte datorerna igår heller för äääälskling Jan Björklund (skolminister eller nånting? folkpartist iallafall) har bestämt att alla ska byta datorer och operativsystem så INGET fanns installerat och inget fanns kvar på våra konton, utan ligger någonstans i cyberspace och hittar väl hem inom några dagar. Men kul!!!! Schysst, tack Janpan, precis nu när vi kan chilla med pluggandet liksom. Tack!!!!
Ehm, ja. Så det kanske var bra att jag började störtblöda näsblod imorse (stress någon?) så nu har jag hela dagen på mig att beta av lite av det där. Najzzzzz...


Bella blev såhääär ledzen när vi fick reda på mängden skit att skita ut, typ

HÅKAN HELLSTRÖM

Ah fy i helvete vad jobbigt det har vara att inte bara skriiiiiiika ut att JAAA det är i oktober han släpper sitt album och JAAAAAA han ska spela den 6 november i gbg och 13 november i stockholm. Man vill ju inte vara nån jäkla glappkäft för det hade ju säkert varit tråkigt.




SÅ. HEMSKT. NERVÖS.

Herregudarssss! Skiter på mig snart, hehe. Nä men nästan. Den här veckan är för övrigt fullsmockad, känns det som. Om man räknar in plugget jag borde göra. Nåväl. Öppningen av Trädgården på fredag kommer bli mycket naaajs iallafall, och skiva på tisdag. Baba sonic fyller år på onsdag, man kanske borde pallra sig dit?
Babbel babbel, nu ska jag panika lite mer och klä på mig ytterkläder. Wish me luuuuckkk!
http://www.helloandfriends.com/images/SF_-_LA_TRAVIATA/1240297138_SF.jpg

SUNDAY

En jobbsöndag som blev en fikasöndag med fröken Fanny, inte illa pinkat i slutänden ändå. Pizza framför Nicolas och wipeout och ta mig tusan, han åkte ut precis innan finalen, det är fanimig inte illa pinkat det heller!
Nu tittar disken på mig med elaka ögon så måste väl göra någonting åt den också. Ska gå och prata högt mot en spegel sen och förbereda mig inför imorgon, heheheheeeh!
Först kan vi längta lite efter sommaren och varma nätter! Brrrra då säger vi så. Eller tills Trädgårn öppnar på fredag (yayyyy)!

Tumblr_l25y5xxchn1qzyxh0o1_500_large4531900482_7e82a501c5_large58665963_1273070454_tumblr_l1qfqa0v2d1qatbalo1_500_large58665958_1273070426_tumblr_l1qrmu5dsq1qatbalo1_500_largeTumblr_l25ykiquov1qzcso1o1_500_largeTumblr_l25ypp0fdm1qzcso1o1_500_large
(alla bilder som vanligt hittade på weheartit.com)

YESTERDAY

Gårdagen var för övrigt hemskt trevlig och mysig! Vi fick chansen att våldgästa Johanna så med whiskeycola-glasen i högsta hugg spelade Joanna, Kristin, Fanny, Hanna, Patrik, Anton och jag galenpanna, Alias och maffia. Förklaringarna blev allt luddigare ju längre klockan tickade och tillslut trillade Anton bokstavligen av stolen, och vid tre kanske det var tid att tänka på refrängen så att säga. Snälla Patrik skjutsade ända till rondellen vid thorildsplan så jag hade lyxen att vara hemma på 20 minuter, dörr till dörr.


http://www.dodde.se/media/catalog/product/cache/1/image/5e06319eda06f020e43594a9c230972d/0/2/02129.jpg

ALONE BUT NOT LONELY

Det finns en liten tjusning med att vara hemma själv varje fre-mån. Jag kan äta hur mycket av samma mat jag vill utan att mamma skriker att jag kommer få skörbjugg (äter bara pasta ungefär, för det är det godaste som finns), jag behöver inte diska någonting så fort jag petat på det (utan diskbänken står ofta överfylld på söndagen med alla olika färger på matresterna, mysigt) och jag kan föra hur mycket oväsen som helst när man kommer hem halv fyra på morgonen.

Sen är det ju det där med städning. Idag är det meningen att jag ska diska det där berget, plocka i ordning alla saker som ligger utspridda, göra det fint igen, och just idag ska jag till och med tvätta.
Så, söndagar är ta mig sjutton inte jätteskoj.

Och idag är jag ytterligare lite nervös för jag ska på en gruppintervju imorgon inför ett jobb. Sälja popcorn i sommar, det tackar jag inte nej till. Men fan i helvete vad nervöst!

4534251811_3299aaf409_large
Tumblr_l1vm55vt6s1qzj6bco1_500_largeTumblr_l1swsbvbks1qzj6bco1_500_large4319187511_dcdb758a6f_large

SATURDAY

Spelkväll, Spy bar. Så är planerna.
Klackarna ligger i väskan, sminket likaså, nu beger jag mig hem till Joanna för lite panikfix och sedan ska vi ut i tjotahejti (spånga/bromma) och mysa. Ska bli heltrevligt!

Har inte fått någonting gjort idag förresten, en halv handskriven a4 på sin höjd. Bra jobbat. Kommer bli lika produktiv imorgon känner jag på mig. Mitt liv raserarrrrrr!!!!
Jaja. Ut i regnet. Trevlig lördag!

M Y S I G T

Tumblr_l23n9rstkk1qahvkf_largeTumblr_l23n7peoxm1qahvkf_largeTumblr_l1stll9uwu1qzvx7mo1_500_large4586596346_904f03fd24_largeTumblr_l1t4j8pypx1qa6hruo1_500_largeTumblr_l1xsdfgh1n1qapmlzo1_500_largeTumblr_l23o7p0jsx1qagwh5o1_500_largeTumblr_l0wowifqmm1qa3u3wo1_500_largeTumblr_l17fkycnjf1qalhm3o1_500_large

Mysiga bilder. Mysig musik? KLICKA HÄR!

L

http://i42.tinypic.com/k150xz.jpg
http://i43.tinypic.com/21jst4z.jpg

Lifehouse – You And Me

STORM

"You didn't bring me here to drown, but why am I ten feet under and upside down?"
Åhå, alltså tack vare dessa fenomenaaala spotifylistor hittar man ju gammal musik på nytt och ny musik för första gången. Lyssna på Lifehouse och dröm er bort lite. Speciellt "Storm" är en finfin låt.
(Jaja, jag har ändrat här på blorren hela morgonen och blir som vanligt aldrig ALDRIG nöjd. Nu känner jag - skitsamma.)


I lajk my new pjucks and I can't deny... yada yada yada

NYA SPOTIFY

Herregudars, jag kan spendera så himla mycket tid framför det nya spotify att ögonen fastnar i kors eller blir fyrkantiga snart, det är ju fantastiskt hur mycket ny musik man upptäcker! Jag gillare.
Idag är jag ledig och tänkte plöja igenom lite plugg och springa förbi fridhemsplan en sväng för att springa in på h&m. Det bästa vore om jag kunde få gjort två ekonomiarbeten, plugga inför mediakommunikationen och fota yrkesreportaget. Vem sätter en peng på att jag kaaanskeeee blir klar med ETT ekonomiarbete? Jag. Självdiciplinen är inte här idag.


HAPPY

Herregud vad kul det var igår! Shit pommes. Fina vänner, fina klassen, bästa skivan! Det var liksom roligt från välkomstdrinken till sängen. Sen att en viss Ludvig tänkte det var smart att köpa en hel drös alkohol till mig var ju kanske mindre bra såhär dagen efter men kul som sjutton var det!







BÄÄÄÄÄÄÄÄÄSTA SKIVAN!

BÄTTRING

Nu ni, har jag varit hemskt dålig på att ens komma ihåg denna blorre. Studentskivor, plugg, att jag inte vart hemma så mycket och mösspåtagning får nog ta på sig skulden.

Sånt där kul som hänt senaste veckan är bland annat;
+ Joannas studentskiva, Södras naturklasser på Nype, mycket roligt! Har nog fortfarande glitter i håret sen dess.
+ Sålt och lämnat in alla pengar för min 16 vänner som ska komma på min skiva (imorgon!!!), helt galet.
+ Myst till det med pizza hemma hos Joanna, mm-mm vad gott det var.
+ Mösspåtagning, valborg, "Kärrtorp vet hur man dricker öl", kan det sammanfattas!
+ Sett Love Antell och Miss Li (den förstnämnde var snäppet bättre) på första maj.

http://etc.se/images/3182.jpg
Love Antell, bild google

BUSY



Oj, bloggen är lite bortglömd. Men vad gör väl det när det är 15 grader och sol ute, när vi dricker öl på uteserveringar iförda vita mössor och väntar på 9e juni, nej det gör inte värst mycket då. Är lite sjuk men kör på ändå, vara sjuk kan jag vara nästa helg, typ. Tjoho! Ikväll är det skiva, och i övermorgon är det VÅR EGNA SKIVA!! Den kommer bli bäst.

RSS 2.0