30 augusti

Wops, blev visst inte så lätt att hinna uppdatera här när Växjö erbjöd en massa annat. Så, en snabb uppdatering från att jag åkte ner till Växjö igen comin' up:
 
För det första styrde vi upp en fantastisk måltid onsdagen innan torsdagen då jag begav mig mot Växjö. Det blev hemmagjorda burgare på Julias bakgård, mycket mycket gött.
 
Sen så rullade vi till Rose och drack öl samt dansade tills klockan slog halv fyra och vi sprang till nattbussen (vardags-utgångs-standard) 
 
Sen så kom torsdagsmorgonen från mordor. Bakisdöden. Maten i Linköping hjälpte iaf lite grann!
 
Till slut landade vi med bilen i Växjö. Dog matdöden en gång till pga hemmagjord pizza. Bakismat-succé! Somnade därefter som en stock. På fredagen lyckades jag med denna bravad, borra upp en hylla alldeles själv, tänka sig!
 
På lördagen satte jag mig bakom ratten för första gången på ett tag och styrde kosan med mamma bredvid mig, till Alsterbro och min kära syster samt denna goding som skulle namngivas! Charmigare unge får man ju leta efter. 
 
Jag och mamma lämnade tillställningen tidigare än de andra för att äta en sista måltid innan hon skulle köra hem igen på söndagmorgonen. Det slutade med en gigantisk tallrik moule frites på Kafé De Luxe för min del, namnam!
 
...... och nu måste jag äta lunch, ciao!

21 augusti

Alltså, härligt avbrott på dagen #1: 30 min massage. Man tackar man tackar, fick en Smartbox i presse i somras och valde då massage på ett spa här på Kungsholmen, promenadavstånd och allt. Känner mig som en sladdrig spaghetti nu, på ett bra sätt!
 
Annars har jag tvättat sista tvätten, tömt byrån, dammsugit under sängen och sånt där trist. Lagt fram kläder till imorgon. Alltså, hur gick denna sommar så snabbt?! Fattar inget, nu är det sista kvällen, sista allt, om ett dygn är jag någonstans mellan Jönköping och Växjö typ, om allt gått som planerat. Väldigt konstig känsla. 
 
Växjö är ju ändå rätt bra, såhär såg mitt september på instagram ut. Det väntas fest och äventyr, och även om plugget inte syntes mycket på bilderna så är jag som sagt sjukt taggad. Hösten är mer som än nystart för mig än någon annan tid på året, liksom 1 januari är ju internationella bakisdagen, kul att nystarta då - nä. Så, jag tar min sprillanz nya röda Moleskine och ser fram emot hösten!
 

två nätter kvar

Denna sommar började i slow motion och övergick i ultrarapid. Från att dagarna kändes milslånga och hösten långt bort, står jag nu här med två nätter kvar i Stockholm innan bilen rullar tillbaka till Småland. En sommar bestående av mycket jobb, besök av syster & familj samt Stockholm i sitt esse. Det är både tråkigt och kul att åka tillbaka, jag är sjukligt taggad på höstens Fred & utvecklingsstudier l, men samtidigt suger det att återigen lämna Stockholm bakom sig. 
 

dalarna

Daaaaaaaaalarna fick besök utav mig denna helg. Woop!
 
Någon *busig* kompis till T hade grävt ner lite annat än potatis i potatislandet, hömm hömm...
 
Lördagen bestod av bland annat kräftor, rosé och kastfiske. Helt okej! Ps allt iförd foppatofflor.
 
En bättre helg!
 
 
 
 

onsdag

Igår spenderades dagen först hemma med Julia å Tyris, film och tacos mitt på dagen - livet mellan jobb och plugg för oss båda. Efter att T blivit glad som en tolvåring över en hund att busa med, åt vi middag och tackade för oss, skildes åt och så mötte jag upp Lisa för att dela på 0,8 liter cola och bänka oss i biosalongen framför Känn ingen sorg. Hade hört så himla mycket fantastiskt om den så visst var förväntningarna höga, och den var ärligt talat inte på det viset jag hade förväntat mig, men ändå - helt fantastisk. Älskar Adam. Hur de vävde in så många låttexter i bara en mening här eller en skylt i bakgrunden av en scen. 5 av 5 hattar för den!

måndag & tisdag

En bättre efterrätt en helt vanlig måndag, nomnom.
 
Och igår för att undvika dyngsura fötter tog jag mammas blommiga gummiskor! 
 

på senaste tideeeen

En dag i förra veckan gick jag och Malin på Grönan - woho!
 
Fredag i förra veckan var min allra sista dag på Grönan. Hejdå skåpet!
 
I lördags var Frida på besök och vi avslutade dagen på Vapiano, namnam.
 
På söndag kväll rörde jag mig mot Grönan för sista gången för att upptäcka fenomenet "pubkväll". Det kom alltså en buss och hämtade oss och körde oss till Willow, fd Ego, vid Rådmansgatan. Woho!

11 augusti

 
Här sitter jag och upptäckte nyss att datorn visst hade en kamera. Amen vad kuligt! I fredags jobbade jag min sista dag på Grönan, och igår var Frida på besök med sin kompis Eva så vi rullade runt på stan och åt sedan middag på Vapiano med Kristina. En bra lördag helt enkelt! Idag ska jag kolla runt efter en namngivningspressi till min lilla systerdotter som ska namngivas om 2 veckor. Sedan är det någon form av tradition att Grönan har pubkväll på söndagar, detta har gått mig förbi då jag inte kunnat joina eftersom någon person bestämde sig för att ge mig alla öppningspass varenda måndag dessa veckor jag jobbat. Såatteee, bättre sent än aldrig, ikväll ska jag förbi! 
 

lördag > söndag > måndag

Lördagen bjöd på värmebölja och jag hann spendera en stund på Essingen med dessa badglada damer innan jag var tvungen att åka omvägen #1 till jobbet pga prideparad = inga spårvagnar i rull.
 
På jobbet var ingången till personalmatsalen såhäääär fin! Alla går även omkring med flaggor som representerar vilka språk man kan prata på sin namnskylt, och pride-dagen till ära fick man pyssla själv och tejpa fast en pride-flagga på namnskylten. Mycket fint!
 
Och i söndags kom M&T hem från semestern i dalarna, och hade med sig bland annat denna *tokiga* bricka. 
 
Igår jobbade jag stängning och kan meddela att detta är Grönan by night! Gillar alla retro-detaljer ändå, knappt så man tänker på de under dagen när det är tusen pers ivägen. 
 
Japp, det var de senaste dagarna a la instagram. Idag är det tisdag och jag är ledig = ska ta med mig fröken Persson under armen och åka lite karuseller till tonerna av herr Räisänen i bakgrunden. Därefter har jag endast 3 pass kvar på Grönan för denna säsong (ons-fre) och sen är det tack å hej. Mkt konstig känsla, skönt och tråkigt på samma gång. Oh well, mot duschen!

torsdag & fredag

I torsdags, efter jag vinkat hejdå till familjen Nilssén, så tog jag mig i kragen och åkte till bibblan för att skriva ut en miljon papper och lägga de i rätt ordning, i ett a4-kuvert och posta till Växjö. Nu håller vi alla tummar och tår för att jag kommer iväg någonstans!
 
Och igår, jobbade jag en sväng och det var som vanligt svinvarmt (smälte bort typ) plus dagen till ära var det getinginvasion på Grönan, så spenderade dagen med gåshud pga äckliga flygfän plus med en sopborste i handen att dänga till dom med. Svängde in på GTs slutrea påväg hem och fick med mig två skjortor och en topp för 130:-! Plånboksvänlig shopping, jomantackar! Nu ska jag röja upp det sista här hemma, sedan svänga förbi Julia för att säga heido och äta pannkakor (de åker till Palma imörra) och sedan ta mig till Djurgården för ännu några timmar jobb. Nu kan jag dock börja nedräkningen till jag slutar för denna säsongen: lö, sö, må, on, to, fre. Sen slut. Tjing tjong!

en bättre vecka!

För några timmar sedan rullade bilen med min syster+man+bästa tjejerna mot Smålands skogar igen. Det har varit en väldigt intensiv och rolig vecka, känns så tomt här hemma nu. Vi har hunnit med en hel del och det kändes imorse som om de hade varit här hur länge som helst, och samtidigt som om tiden gått sjukt snabbt.
 
Direkt efter att gänget anlände förra torsdagen drack vi en snabb kopp kaffe och vände i dörren för att spendera kvällen på Grönan -> glad liten fyra månader ung bebi på tunnelbanan.
 
På fredagen skrev jag ett skitsvårt engelskatest och paniken/lättnaden när det var klart var total.
 
Efter testet mötte jag upp gänget och vi åkte ut till deras kompis på Ekerö. Alva somnade, som syns. Vi blev för övrigt hämtade då något pucko slagit sönder rutan på C&Ms bil, iddis det finns. Så den var på lagning tills imorse.
 
Lördagen spenderades på Eriksdalsbadets utebad, Olivia var glad, vi åt tusen glassar och undvek även en massiv regnskur. 
 
Som sagt, glass-slukarN.
 
Söndag = Skansen, björnar, sälar, allsång!
 
Vi har hunnit med morgongos och en sväng på Gröna Lund! 
 
Och nu har dessa två+deras föräldrar lämnat staden. Redan tomt, saknar dom massor! 
 

RSS 2.0