090629




P&L var fantastic


TAGGAAAAA!!! nu drar jag


I should never think, what's in your heart, what's in your home, but it's all I want


bilder från twilightsweden
Han den där Robert Pattinson är inte dum. Han charmar ju varkendaste gående människa: rufset, leendet, skrattet, brittiska dialekten. En Robert Pattinson åt alla tycker jag!

You need to whisper gently in my ears, everything you say will show me the way

Lyssnar på Rix Fm Festival 09 på spotify, har blivit för smittad av radio efter några dagar i dalarna. Det är alltid så. Radio i köket, radio i bilen, radio på toa, radio vid soldäcket. Alltid "RIX FM DALARNAAAAAAA" på högsta. Så det blir Sarah Dawn Finer en gång i timmen (Varför spelas den så ofta? den är ju bra men man tröttnar ju, eller får den på hjärnan. Jag gjorde det sista.) samt Basic Element och Huuuuungry Eeeeeeeyes, orginalet från Dirty Dancing tror jag. Varför gör de om alla bra gamla låtar? Blir helsur.

Har iallafall köpt två små fjuttiga strumpor att ha i mina ballerinaskor samt ett par svarta jeans att ha på el worko imorgon. Att göra 350 + 400 / 2 mackor kan ju vara smått givande eller iallafall räknas som terapi då jag är rätt irriterad för tillfället.

En bra grej är iallafall att P&L är om tre dagar, måste packa och köpa några plastflaskor då de inte vill ha in glasflaskor på området. Ja, såklart pratar jag om mina öh, parfymflaskor. Såklart.

sommarlov och gräset är antagligen grönare på andra sidan



vad 17 ska man börja?

Jag är helt lost i denna värld utav recensioner och musik samt krönikor och allt vad det heter.
Om jag vet exakt vad jag vill göra, men inte vet HUR jag ska kunna göra det, vad gör man då? Vem frågar man? Jag ska nog fråga Linda Skugge, hehe. Nej men skämt åsido, hon verkar vara en otroligt smart brud.

Läste att hon tycker att kvinnor ska hålla ihop för att komma längre, är det inte det Blondinbella upprepar nu? Tror minsann att våran älskade Isabella sitter och smygläser feministlitteratur fastän hon förespråkar den borgerliga världsbilden.

Tror också att jag ska dricka lite te och fundera över hur jag ska hitta pengar att köpa ett par svarta jeans för. Men se det som en investering, det har man ju alltid användning för, tänker jag.

radio nowhere

lyssnar på allt jag hittar @ spotify, bävar inför måndagen då väckarklockan står på 05.00 nånting, borde diska middagsdisken, imorgon har jag en hel del saker att göra: kolla nya gummistövlar, regnjacka, köpa tenol, festivalmat typ nudlar eller vadäver, svarta jeans till jobbishet, vill ha tuschpennor så det kan se lite livligt ut i min nya kalender, sen ska jag tvätta också där på förmiddagen. kommer bli en helstressig dag alltså.

pics från miniscout och midsommar








ja ni

det där med att ta reda på vilka som läser _smörjan_ var väl lite överskattat som vanligt. hur sjutton hittar folk hit då? jag förstår verkligen inte sånt. men hursomhelst.
idag ska jag råka fika med fredrik & josefine tror jag minsann, fredrik skulle lämna lite saker till oss då han åker till vässarö imorgon och vi två kommer först med alla barnen på söndag. det kommer bli tre-fyra härliga dagar tror jag, med sol, regn, tält, myggor, fukt, sovsäckar, glass, mat, tidiga mornar och tidiga/sena kvällar samt lite bastu kanske hoppas? och inte alltför kallt hav att bada i. på söndag åker vi och kommer hem onsdag kväll, då blir det på dirren till andrea som fyller år och skall firas och torsdag morgon åker vi till dalarna för midsommar, så jag vet inte riktigt när jag kommer hinna landa ännu. men det blir nog bra hursomhelst, ingen stress - det är ju sommarlov! eller ja, lov iallafall, tittar man ut är det inte speciellt somrigt.


eller?

okej att det är typ 7 personer som läser denna smörja varje dag, vilka är det då?
kind of nyfiken ju!

ohh la she was such a good girl to be, ooh la the world just chew her up and spat her out


firar sommarlovet med jordgubbar, glass och hemmagjord chokladsås! idag har jag samt familjen janson-gisslén varit på ekerö och klappat hästen samt mockat hästbajs och suttit i tunnelbanekö, försökt reklamera skor och gullat med sigge som bara blir sötare och sötare men han kan iallafall sitta fint om man säger sittsittsitt några gånger (eller om joanna får som hon vill och man bara håller upp lite godis, men då kommer han bli tjock ju).
ikväll är det fringe och jag känner mig inte så på g-ig när det gäller uteparty, vet ej men min hjärna har väl tagit semester och snart borde väl det där pappret om stipendium komma? massor att fundera på och ekonomin går iaf ihop tror jag minsann, får jobba 7 dagar i början av sommaren och 4 i augusti, det blir nog fint.

nog babblat.
soundtrack of today: The Kooks – Ooh La

börjar sommarlovet med moln och blåst men det är okej, nu ska jag iväg och träffa joanna vi ska ha lite hemligheter för oss och det kommer bli mys



lite aukustiskt youtubande sådär på morgonkvisten



summerplans och idag har vi planerat miniscoutlägret, det kommer bli myz hoppas inte det regnar så värst bara

10 juni: skolavslutning!
11 juni: mando diao på grönan?
12-13(14) juni: lyckan?
14-17 juni: miniscout på vässarö
17 juni: andrea 18 år!
18-21 juni: midsommar i dalarna
22-23 juni: jobba
24-28 juni: peace & love!!!!!
29 juni-3 juli: jobba
v28: dalarna
14-24 juli: DANMARK!!!!!! + en natt i köpenhamn...
28 juli-2 aug: emmaboda!
5-8 aug: jobba
19 aug: skola

är man upptagen är det ju alltid bra att planera, visst?


timo hälsar glad nationaldag!


I think I'm a little bit, little bit, a little bit in love with you, but only if you're a little bit in love with me

Ny som på en dag gammal mobil funkar fint, men jag som har så tur med mobiler ska väl inte ropa hej förän om typ ett halvår och den fortfarande fungerar. Regner öser ner och jag har lämnat in alla uppgifter som någonsin skall behöva lämnas in. Väntar på engelska/samhälle/idrott/svenska betygen, resten är nog rättså klart. Imorgon blir iallafall eng/id/text betygen klara. Kommer vara skönt.. eller ja, det beror väl på hur det går.
Hur som helst. Min moder jord gav mig pengar till "skolavslutningsklänning". Köpte en shortsdress (heter det dress? ja men en sån som sitter ihop och ah) för exakt 74,50 kronor istället. Den var najs. Festivalkänsla, typ.
Förresten undrade våran historialärare vad alla skulle göra i sommar, och när ingen svarade frågade han ut alla. Så alla sa i princip "jobba och resa". Fantasifull klass men konstig lärare.

Ikväll ska jag göra absolutley nothin' och kanske kolla på Criminal Minds. Försöka slå mina rekord i alla spelen som finns på facebook. Kanske. Om jag orkar. Salut!

och här hänger jag kvar på mina gråa moln när jag borde vara påväg långt härifrån



Skriva komplettering till Engelska B är rätt okul om jag får säga det själv. Sammanfatta en artikel på säkert 400 ord till bara 10 meningar. Får man skriva 40 ord i en mening kan jag ju bara lämna tillbaks artikeln. Men det får man nog inte mvg för. Fick reda på mvg i Fek B också, rätt najs ändå.
Dessutom ska vi paddla kajak (jätterädd) och regnet öser ner mer än någonsin. Kommer bli... intressant!

Nu - sammanfatta detta.

i sing for the lonley and i sing for the strangers, one day when i die i'm gonna sing for the angels

Oj oj ska ni veta. Gissa en gång vem jag stötte på på fridhemsplan igår om inte självaste Lars Eriksson! Det var jävligt coolt. Det råkar vara så att Ludvig är kusin till musikgeniet och på den vägen var det. Han åt glass på den italienska glassbaren och rökte samt såg lite sliten men ändå rätt cool ut.
Nu håller vi på och försöker boka tåg hem från emmaboda, de är jävligt dyra men det kommer bli najs att åka hem 07.39 på morgonen. DYGNA!

new moon kommer bli fabulous, jag längtarrr och idag hade vi picknick med la familia grattis mamma på födelsedagen oså

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


en dag på det gröna, vindruvor, jordgubbar, bröd och thaimat, pop dakar och smyga lite, sola sola sola, mer vindruvor och pepparkaka




en dag på det gröna var en fin dag, såg ut ungefär såhär hela tiden tills det blev mörkt och ingen visste vart de skulle gå. vi satsade allt på ett kort och upptäckte att med en ficklampa i vägen kan man inte komma så hemskt långt. men vi försökte iallafall!



söndagen bestod av tre-fyra h i solen med lovisa, det var skönt och jag dog lite, det var varmt och nu är vi lite pepparkakis.

RSS 2.0