jag är hellre blind än ser mitt liv utan dig.

Vi tar en titt på mobilbilderna som åkte över vid senaste överföringen vetja!

En alldeles normal midsommar med mina två bästa!


En fruuuuuukkktttansvärt äcklig nattfjäril. Ja, det är fortfarande ett asäckligt märke där efter att sportbilagan fick fungera som mordvapen...



En julidag var jag med Sofia och tvättade samt bakade bullar. Världens bästa lappar i tvättstugan (rackarns! järnspikar! haha) och när Sofia häller vaniljsås på vaniljbullarna så börjar det gå utför... gott blev det ändå, och avnjöts tillsammans med Malin, Julia och Erik över en hetsig omgång monopol. Och inte att glömma, så kastade Erik ut en bullkant genom fönstret, haha. Bästa på hela kvällen.


Var på vift med Fanny en annan julinatt och hon fastnade i spärren till tunnelbanan. Kvällens roligaste, haha, dog på fläcken alltså. Lilla tjejen ♥

En söndag i augusti såg himlen över lindhagen ut såhär. Helfin skiftning från ljusrosa till mörkblå bakom mig när jag tog kortet.


Varning för... sot? Kaffebryggaren var i stort behov av svinto och seee så fint det bleeeev! Herregud vilket gnugg dock. x2 dessutom!


Ja det var väl ungefär det. Har jobbat 6.30-17.30 samt 7.15-18.15 igår och idag, imorgon blir det en kortare dag men AW med två av cheferna, blir supermyz! Nu ska pensionären duscha och sova typ. Så man orkar med att jobba tre(!!!!!!) dagar till innan det är helg. Stora sucken på det, jag vill sova i en vecka till, inte klar med uppvilandet efter semestern. Kan man få semester efter semestern liksom? Mjaaaa tack!

HELGEN v. 33

Sprang från jobbet vid ett på fredagen, för att åka hemåt och spendera typ två minuter hemma och sen vända (bara hämta väskan alltså) och parkera arslet i bilen för färd mot Dalarna, Smedjebacken, Stimmerbo! Hittade en paddkompis på kvällen, haha. Alltså astjock och stannade sådär med benet i luften när autofokus-lampan tändes, rolig pys!


Lördagen spenderades bakom ratten, körde kanske 2 mil in till Ludvika och så åt vi tacobuffé, mööööms vad gott det var. Så himla längesen!

Och mami rensade bland krafset i slänten.


Jag och T gick en sväng runt udden och fick på 45min ihop en skaplig hög kantarellisar!


Avslutade ändå kvällen med bland annat hallon, vaniljglass...


Och kräftor, bärtz och aioli... Fast i rätt ordning såklart!


Hittade en kompis på söndagen. Tog sen bussen till Estocolmo och jobbade i 2h, knasigt!


Svidade om hemma till varma kläder och begav mig till Julia och åt helt sjukt god lasagne, köpte på oss gottigt från 7-11 och rullade ner till Rålis och tittade på Håkanfilmen. Fin fin fin fin söndag! (Och helg såklart)

bakislördag

När man bara har en endaste lördag kvar innan man börjar jobba så kvittar det typ hur trött och bakis man är. Plöjde igenom 4 avsnitt Fringe (snart är säsong 3 slut!!!!!) och sen rullade jag till McDonalds och shoppade för typ 180kr (lol) och fortsatte att rulla ner till Johanna där Mickaela och Julia också befann sig. Koma var ordet. Men mat gjorde livet lättare att leva, sen fick vi på något mirakulöst sätt lite energi tillbaka och satte oss på bussen till Sommar!. Kan ha vart det tröttaste besöket... Vi spelade fia med knuff och drack cider i två timmar tills vi gav upp och var hemma innan tolv, haha. Nåja, det var ett fint försök!


PÅ ÅTERSEENDE

Så många som ska iväg och plugga i höst, till andra delar av landet, och Mickaela är en av dem. Så sorgligt att säga hejdå byebye så vi säger på återseende! Helfestlig kväll med cykling, friskisgympa, luftens hjältar, skateboarding, makaroner och much much looooove.

buzz

"Hörrni, är alla här i hålet med mig?"
"Nej, jag har blivit tagen av en utomjording, jag!"

Hur fint är det inte att först och främst köra en helt ok lektion med tanke på hur längesen det var jag satt bakom ratten, därefter laga amerikanska pannkakor, äta dessa med lemoncurd och massa annat gottigt och därefter spendera kvällen framför Buzz med två frääänds, har bara skrattat denna kvällen alltså, ont i magen typ. Fint!

analog mail och trampa på gasen

Jobbigt när det finns så mycket fina barnkläder och jag är en sån sucker för den här lilla tjejen, ser henne i allt och allt är perfa. Jobbigt det där! Ska iallafall iväg till posten snart och posta iväg ett paket med lite diverse till Sandslätt, därefter körlektion! Har inte kört på typ 3,5 veckor........ nåja! Det går säkert bra.

alva

Det här är den finaste lilla tjej jag träffat på väldigt länge. Min lilla groda! 4 månader och 2 dagar gammal, hon skrattar och flinar åt en, hon kan nästan sitta och vill hemskt gärna upp och trampa med fötterna. Hon luktar godare än allt annat och har världens mjukaste kinder. Ville bara säga det.

en fundering

När någon inte bokat tvättid, men min har börjat, och människans maskiner står på 25 minuter kvar. Är det konstigt att trycka ut tvätten då eller? Nä. Blir tokig på mina konstiga och knäppa grannar!!!!!!!!!!

sandslätt

I detta hus och runtomkring har jag spenderat min vakna tid den senaste veckan. Det håller på att renoveras och grävas parkering, så det var full rulle från morgon till kväll. Att vi dessutom skulle styra upp namngivning/inflyttningsfest på lördagen gjorde inte det hela mindre stressigt direkt!

Vi har ätit mat i trädgården, det var alltid någon tallrik extra som skulle fram då det _alltid_ var någon bekant där som hjälpte till att fälla träd/gräva med grävmaskinen/lägga golv etc. Full rulle som sagt!

Vi har bakat runt 500 kakor till namngivningen som skulle gå av stapeln. Började typ 3-4 dagar i förväg, inte lätt att hinna med allt när det finns en 4 månaders gammal groda som vill vara med hela tiden!

Ungefär såhär kunde det se ut då man tittade ut genom köksfönstret. Vi står och grejar och hör ett brak och knak och motorsågsljud. Qué? Tittar ut och ja, har man inte jobb så skaffar man sig! 

Vi besökte även IKEA i Kalmar för att köpa insatser till en garderob, vi var snabbaste blixten där- in och ut, fick med oss hyllor, galgar, lådor, stänger, diverse skit, hann mata bebis samt ta en snabbfika på fyrtio min! Något slags rekord.

Fast mest av allt har jag gosat och myst och blivit polers med den här söta tjejen! Åh bebis luktar så gott och flinar så fint och är världens bästa helt enkelt. ♥

Lördagen kom, vi hade rest 100kvm tält i trädgården och allt gick som smort. Mat, ett badkar fyllt med öl, cider och annat (som jag glömde fota?!?), och sen öppnande av alla fina presenter.

Där tog bilderna slut, på söndagen gjorde vi cirka noll,noll knop iom. att alla var en aning sega samt att det fanns en del att göra + att det SPÖregnade, har ärligt talat aldrig varit med om sånt hällregn innan, herregud. Världens bästa vecka iallafall, och bäst är att de kommer upp till helgen efter min födelsedag, så vi ses om 6-7 veckor igen. Då är lillskiten nästan ett halvår! Herregud så fort det går...

alvesta

Ett efterlängtat återseende, jag och pappa var förbi farfar och farmor i Alvesta ett dygn innan vi skulle infinna oss hos syster med familj. Vi grillade och firade sen farfar som fyllde 75 år dagen därpå. De är så himla fina dessa två, är så rädd att de kommer gå sönder snart. Åh.

30 maj 1959 såg de ut såhär. Stiligt! Bröllopsfotot alltså, så himla tjusigt. Vid tre på eftermiddagen hämtade en taxi oss som skulle köra oss till tågstationen, och jag fick verkligen bita mig i tungan när vi sa hejdå, usch. Måste åka ner i höst!

världens bästa smålandsvecka


RSS 2.0