frullifull

Tre stycken olika frukostar på tre stycken dagar denna vecka. Har jobbat som ett as känns det som eftersom jag varit dötrött varje dag, nåja. Jobba kväll har ju sina höjdpunkter, som att det är supermycket lugnare på kvällen än om man jobbar dagpassen. Imorgon är det inventering................... på Jallabutiken................. Typ en miljon sorters godisar. Lyllo mig som ska göra det också. Yezzzzzzzzzzzzzz!

helg

I fredags gick jag hem och sov i 12 timmar, trött eller vad, och sov bort hela lördagen också men på kvällen tog jag mig i kragen, gick och mötte upp folket och hittade 100kr påvägen, katching!

Vi hängde på N'see bar och lyssnade på havet, slickade på ölglasen, firade Lisa som fyllde år, och drack öl förstås. Därefter hamnade vi i Skanstull och var inte hemma förrän 4, bra kväll med endast 2 öl istället för förra helgens bakfylla från mordor, inte ok. Men denna kvällen var tiptop!

müsli

Gjorde egen müsli idag, hur lätt som helst ju. Med havregryn, dinkel, hasselnötter, solrosfrön, russin och massa kanel. GOTT!

le week

Jobbade 6-15 hela veckan vilket betyder frulle på jobbet, mmm mums mums. Croissant, pumpabröd med creme bonjour och paprika, mangosmoothie samt kaffe. Toppenbra start på dagen alltså!

En dag var det typ 10-15 grader på lunchen och strålande sol, så jag och Timjan slängde i oss maten och satte oss ute på första bästa bänk och njöt.
 

En kväll såg jag, Linda och Kristina Titanic i 3D. Så. Bäst. Film. Grät som ett litet barn.

Hade lite godis över från bion (sjukt svårt att äta Jelly Beans i mörker, hatar typ kanel och mint och lakrits som pluppar upp lite här och där, knepigt).

var är du lönen?


helg

 
En vecka störde jag mig så innerligt på alla studenter som är söndercurlade av sina föräldrar och då är inkapabla att typ slänga sin tepåse/servetthög/bananskal i papperskorgen 1m bort. Detta porträtterade problemet exemplariskt.

 
Frulle någon dag. Spenat och gurka på lingongrova samt yoghurt med banan och hallon, nomnom.



En fredag förra helgen så besökte vi efter lite mat hos mig Solidaritet, woop! Dansade loss till Svengberg (hur kul är det inte att han heter det och är DJ, haha) och hade förbannat ont i fötterna efter mördarskor, rullade till donken och bytte skor och var hemma vid 4-snåret.


Laddade hela dagen inför ännu en utgång, denna gång på Magenta. Roligast hittills! Mickaela var hemma i stan en sväng och det gjorde ju inte saken sämre. Dansa, pausa och Yeah yeah wow wow spelades i en salig blandning med LMFAO, bra skit. Tog Julia under armen och åkte hem och drack resorb och åt makaroner med ketchup, sen ramlade Frida in och vi somnade i en hög.


Jag och Julia gottade oss i solen på söndagen med Vurmafrukost i solen, en promenad och lite fönstershopping samt ännu mer kaffe. Bra söndag!

vino

Med nya mantrat "Det är ju bara fredag en gång i veckan" begav vi oss till Vapiano för pasta och rödvin. I flera timmar satt jag, Julia och Mathilda och mös och pös och jääääste. Superfint och himla gott. Behöver inte äta på hela helgen typ hehe.

Begav oss till Balthazar mmm och mötte upp Filmon och Anthony. Tequila och Cat Effects woop woop! Därefter rullade vi vidare till Lion bar (haha) där man blev kastrull och så rullade vi hem i snöstormen efter ett tag. Finfin fredag!

today

Åt supermegagottig frulle på Vurma Bergsunds strand med fina Hanna i förmiddags innan jobbet. Så himla bra strart på dagen!

Jobbade sedan och åt en fantasilös middag bestående av banan, äpple, hallon och keso. Gott och standard enligt Madicken men aningens skum kombo, typ som glass och tomatsoppa. Toppen var för sig men kanske inte tummen upp ihop. Nåja, mätt blev man!

Bästa avslutet på dagen var ändå en timme eller så på Fix uteservering med en balja te och bästa Andrea. Lyfter på hatten för den här dagen som är den första på mycket länge som har varit genombra från början till slut!

hej thailand

Hej Thailand, kan du skicka hem den här kvinnan nu tack. Vill ju hänga med henne! Hon har varit borta alldeles för länge nu.

16 dagar kvar woho! Hursomhelst, kliver frivilligt upp klockan 7 när jag börjar 11.30 för att tvätta. Hurtigheten i det?! Totalt stendum men nåja, sova kan jag göra någon annan gång. Tack även gud för detta skitväder, hoppas det haglar på dig där uppe. Ps, 7 veckor kvar på HÖRS, därefter sommar och sen förhoppningsvis SMÅLAND!

påsk

 

Inledde skärtorsdagen med 6h jobb för att sedan ta bussen ut till Bromma flygplats och det där lilla skruttplanet som skulle ta mig till Kalmar och Alsterbro, där min kära syster och lilla skitunge till systerdotter bor.
 
 
Nämligen den här lilla skruttan. På långfredagen tog vi bilen till ett barnkalas där det serverades pannkakor och bullar, samt massor med lek och galna bebisar.
 
 
BÄST.
 
 
En kväll skruvade vi (Cissi) ihop miniköket som lillskruttan skulle få i present. Och en annan kväll var det tequila-fiesta.
 
 
Den 8 april fyllde min bästa unge 1 helt år! Firade med att badas födelsedagsfin för att sedan bjuda in till kalas med mina hemmagjorda vimplar och Martins mammas marängtårta (mmmmmmm.....).
 
 
Dricka snoppdrinkar och lite påskris.

Ja, det var väl det typ. Hejdå Småland, vi ses snart igen (iallafall i höst)!

aprilapril

 
Fredagen spenderades på Jalla med inventering, woop. Gick som smort, man är ju kungen. Belönade mig med ett S-märke mmm... Åt lite sushi och drack lite öl i vanlig ordning efter jobbet och rullade hem och sov 10 timmar sen. Välbehövligt och hur skönt som helst.
Igår snöade det???????????????? Väldigt oklart. Kan det lägga av med sånna där töntfasoner thank you very much.
Mötte upp Sofia vid halv sex-snåret för att fika egentligen men lät mig övertalas till en sväng förbi Viking bar istället, mycket underhållande och knäppt att vara där vid den tiden då det bara sitter gamla gubbar med varsin plankstek vid borden istället för knappt myndiga med 3 glas bärtz var. Nåja, trevligt hur som. Åkte hem och hängde med min lilla mami som för en gångs skull inte åkt upp till dalarna över helgen, mysmys!
Idag älgade vi iväg till kära Ikea för inhandling av lite födelsedagspryttlar men jag kan som vanligt inte hålla mig och kom därifrån med typ tallrikar och vinglas samt handdukar och massa annat nödvändigt (...). Köpte även ett par easytone att ha i sommar på mitt bästa sommarjobb. Det var väl den helgen, har gått supersnabbt så skulle inte bangat på en dag till, men nu kör vi 3,5 dag och sen flyger jag ner till bästa systern med bästa ungen och firar påsk. Woho!

RSS 2.0