30 juni

Idag ska jag hugga in på bok nr 2 för sommarkursen och den ser inte mycket ut för världen men verkar mycket intressant faktiskt! Ett extra plus i kanten att jag hittade den gamla fotbollsbiljetten från Sydafrika-Brasilien matchen som bokmärke. Tjoho!
 
Annars då, joooodå, på onsdag börjar jag jobba som sockervaddstillverkare på Grönan igen, skönt med något att göra om dagarna (typ) och det är mycket skönare tider när jag som nu ska jobba som rastavlösare! 11.30 till 19/20/21, helbra tider! Imorgon blir det med andra ord matlåde-tillverkning så det står härliga till. 
 
Denna vecka börjar helt enkelt sommaren på riktigt - jobb, plugg och Stockholm i en salig röra!
  

streetstyle och carneval

Härom dagen när jag kommit hem från Dalarna styde vi upp en dejt jag och fröken Persson! Vi skulle nämligen ses igen för första gången sen slutet på januari. Sån fest! Och efter en och två koppar kaffe samt lunch på Blå Lotus (cafét från Fyra födelsedagar och ett fiasko, Eva & Adam in my heart <3) så blev det även en sväng på stadens sommarrea utan vidare köpelycka. Hursom, precis typ 1 minut efter vi strålat samma blir Malin fotograferad för alltomstockholm, superkuligt! Senare på kvällen var Johanna, Mickaela, Julia å Lisa över på middag, lika fint att se dom också, herre vad tiden gått sen januari. Mat och vin och snickesnack en onsdagskväll var alla tiders!
 
Sen vips vare lördag (fredagen spenderades på Out of office, Vigårda där Veronica spelade, samt en sväng på Spitfire), noll knop på dagen pga äventyren dagen innan. Däremot, kvällen då herregud! Vi inledde med pizza och vin/drinkar/bubbel i mängder hemma hos fröken Borg, försökte oss på en del lekar men vi var kanske inte de mest intelligenta. Därefter tog vi 1an raka vägen ner till Sture P och Wall, där det var carnevaaaal! Eller rättaresagt carniwall, höhö så fyndiga de är. Dans i regnet med flamingos, glitterspray (ser ut som Edward Cullen nu) och samba-dansöser och en avslutande tripp till McDonalds på fridhemsplan innan hemgång. 5 av 5 toasters!

24 juni

Hej hej hemskt mycket hej!
 
Eftersom att 2014 började så bra så tänker jag att jag väl kan fortsätta med detta bloggande. Men på en annan rulle så att Sydafrika förevigt kan finnas kvar helt ostört (hääääär), kanske kan tyckas fjantigt men det är rätt gött att ha allt på samma ställe och inget annat liksom. 
 
Hursom! Sedan jag kom tillbaka från Sydafrika har jag väl i princip gjort nada. Förra onsdagen väntade mamma med blommor på Arlanda, och så tog vi taxi hem till Kungsholmen och potatisbulle-lunchen <3 att något så barnsligt och onyttig tkan vara så gottigt. Därefter promenerade vi en sväng till Fridhemsplan för inköp av ny kalender och lite sådant, samt en fika med min fina Andrea! Mycket kärt återseende. Kvällen avslutades med mamma och Thomas, skagenröra och bakad potatis! Alltså svensk mat ibland. Omnom.
 
På torsdagen åkte vi för att besöka Sydafrikanska ambassaden och säga att hejhej jag är tillbaka, typ. Därefter åkte vi ner till city och köpte en hårborste (fest) och äta lurre. Därefter: Dalarna!
 
 
Fiske, boule och mat i stora lass är vad midsommarhelgen bestod av. Fotbolls VM med dålig tv-mottagning mitt ute i skogen också, men det gjorde liksom inte så jättemycket.
 
Nåväl, nu är jag tillbaka i Estocolmo och har hunnit både fylla i ett fotoalbum med 104 bilder från Sydafrika (<3) samt storhandlat på Ica Maxi. Imorgon är det utbildning på Gröna Lund och sedan ska jag träffa fröken Persson, hurra för det! 

RSS 2.0