WAY OUT WEST (FEEEEZT!)

Hey peeps. Min hjärtas gud kommer till Way out west, och då måste man ju åka dit. Har varit sugen men nu blev det liksom definitivt att vi åker, GÖTT! Tågbiljetterna var inte ens spec dyra (pjuh) och tälta kan man göra på lisebergs camping, myyyyz!
Sen att hultsfredsfestivalen ställts in (!) känns ju sisådär, mitt i varma sommaren och med många vänner som hade tänkt åka dit. Större anledning att åka till emmboda, gott folk!

Har spenderat de senaste dagarna ätandes på joannas land, tedrickandes hemma hos julia och jobbsökandes (och fått!!!!) samt svettandes i den afrikanska värmen vi havar här i estocolmo. Hjälp mig någon typ.


Mitt hjäärtaaa

summerrrrrr

Tumblr_l19uevblbc1qavwppo1_500_large
Tumblr_kzrcajfsfq1qzh585o1_500_large
Tumblr_l2uc8m2u571qa4opio1_400_large
(Bilder från weheartit)

I övermorgon är det midsommarafton och idag gick jag upp klockan fem för att jobba mellan 6-16. Känns ju sisådär men det är bara att bita ihop. Imorgon rullar bilen till dalarna över midsommar, jag ska fiska, bada från bryggan, äta färskpotatis och smultron (kanske inte i kombination), sova i timmerstuga, gå barfota... ja ni fattar. Helt okej liksom. En massa bilder ska tas också.
Glad midsommar där ute!

I went to fast and deep for you, I didn't know what to do

Huvudet väger 50kg och jag har sjukanmält mig för idag. Julia står och jobbar i kassan åt mig nu, men imorgon ska jag minsann släpa mig dit, slutfjantat. Jag har möblerat om bland kategorierna här, det tog ju ungefär hundra år men nu är det gjort. Bla bla bla. Nu ska jag iväg till tvättstugan.

Tänkte bara meddela att Billie the vision & the dancers är ett himla fint band.

I didn't know what to do

I’m Pablo Diablo, I’m living in a rat hole. I’m back in the basement sucking cocks again and then I gamble away the sucking cocks bucks and listen now casino stock owners. I’m not gonna gamble a dime no more. One more full length record before I go.

The damage that I've done to Lilly and the damage that I do to you Jessica. I went too fast and deep for you, I didn’t know what to do. But I’m not gonna hurt anyone no more. One more full length record before I go.

http://music.blogg.se/images/2008/billie3_1212651558_5883517.jpg
Billie the vision & the dancers

SOMMAR! på en lördag


LIVET EFTER GYMNASIET

Bakis dag nr 2. Hjälp mig någon.
Storholmen fredag-lördag. Ja, det som händer på Storholmen stannar där, kan vi väl säga. Alkoholen flödade, musiken också, jag och Sofia tältade (sjukt värt) och alla badade och var kastrullfulla. Fint var det!








NEVER ENDING

Jag har knåpat ihop den här, som egentligen inte är märkvärdig alls, men jag har döpt den till Never ending sommarlov, vilket kan vara lite läskigt i sig. Jag menar, jag har ju egentligen inga förpliktelser till någon skola numera. Snittet landade på 19,4 vilket är helt fantastiskt bara det, jag menar - tänk att äntligen få slappna av? Konstigt med en söndag i förrgår utan pluggångest, till exempel. Så Himla Skönt!!!!!!!!!! (och självklart lite läskigt)

Så, kontentan av det hela, nu börjar livet och detta är tonerna till det.

Tumblr_l41yk9qkvy1qag73jo1_400_largeTumblr_l0y3bl6fbq1qakr18o1_500_largeTumblr_kppzdjqjg51qzcso1o1_400_large20090817142717

TIMO & FIBES #2











TIMO & FIBES



Love Stockholm 2010 bjöd på gratiskonserter; Timo och Fibes, oh fibes! Timo var lika bra som alltid; Fibes å andra sidan är verkligen bra att lyssna på men han som sjunger är lite knäpp så det blir liksom inte jättekul live. Han har lite för stort ego kom vi fram till. Och en aningens homosexuell med tanke på hur han står (vilket inte gör någonting men det ser mest ut som han driver med allt och alla).

Julia följde med mig i regnet efter treat till Sommar! för att hämta ut det satans kortet. Skönt!

SÖDRA LATINS SLUTSKIVA






Jag har inte haft så hemskt mycket tid över dessa dagar då jag och alla mina närmaste vänner tagit på sig studentmössan och sagt tack och hejdå till gymnasietiden. Jag var hursomhelst på Södra Latins slutskiva igår och det var hur kul som helst! Extra kul att träffa Freddan och Elena igen, inte alls ofta det händer.
Ett plus i kanten var att selecta-automaten vägrade släppa ifrån sig chokladkakan jag och Fanny tryckt att vi ville ha, så jag hoppade på den och så trillar chokladen OCH pengarna ner, haha. Så då köpte vi en till. 2 för priset av 1, check!
I säng vid fyra nånting, jag åt mottagningsrester när jag kom hem som sagt, och läste aftonbladet (?).

Idag är det gratiskonserter på skeppsbron; Timo och Fibes, oh fibes! är tanken att jag ska se. Vi får se var kvällen slutar!

STUDENT 2010

Hjälp, nu har jag alltså tagit studenten. Shit pommes oh my god herregud SMG och allt sånt. Såhär såg det ut ungefär:




HELLAS




Efter två timmars sömn och en bussresa som avgick 8 på morgonen och lämnade mig på centralen vid halv sex så var det rätt givet att avsluta helgen med mys i Hellas. Bad, choklad, kaffe, solnedgång, nakenbadande pojke - check. En extra busstur efter mobilen som glömdes på busshållplatsen (men låg kvar!) senare låg jag i sängen och somnade på två sekunder.

Nu sitter jag här med torkande hår och nagellack inför imorgon - STUDENTEN - och blir bara mer och mer nervös. Herregud. HERREGUD!!!!!!!!! Imorgon blir jag fri. Snittbety 19,4 - adjööööö skolan!

SYSTER


Allt var hur himla fint och vackert som helst. Herregud alltså! Utan dina andetag sjöng en kille i kyrkan, det var apfint. Jag är sämst på synonymer men ni fattar - herregud.

BRÖLLOP

Imorgon, om sisådär 30 timmar, gifter sig min finfina syster med sin finfina man. Jag och papi ska hoppa på bussen som går om 1,5h och därför har jag varit uppe sen 9 och packat och haft mig. En helg i småland, här kommer jag!

17dae99bb4fcbc55_94185841-xlarge1_largeFunny-burgandy-wedding-ireland-cake_large4281311699_d5476c586e_large

RSS 2.0