27 november


Onsdag innebär paj-tillverkning för glatta livet, tvätt på g och föreläsning samt mer intervjuer inför styrelsebytet i eftermiddag. Fullproppad dag men kul när det går undan! 

lördag-söndag




Hittade dröm-mössan på åhlens, Malin fann dröm-mössan i form av 100% kartong a la Åbro, och Växjö bjöd på SOL och blå himmel för en gångs skull. Bra helg! 

123



1. Måndag.

2. Tisdagskänslan.

3. Onsdagspynt.

måndagsfrullen


Inleder veckan med höjdargröten, kanel, russin, hallon och pumpafrön. Succé i munnen! Om en timme sitter jag på bibblan och plöjer böcker för glatta livet, därefter möte och så föreläsning och vips är klockan 15.00. Tiden går fort när man har roligt osv ehehh... 

Huseby julmarknad


Gårdagen = höjdardag! Efter en rejäl uppladdning så hämtade Amanda mig och vi köpte skridskor (wohoo!) och sedan för att hämta upp Bäckman och styra bilen mot Huseby julmarknad. FANTASTISKT! Smakprov i mängder; senap, honung, vörtbröd, brända mandlar osv. Så gott, och det är som en liten bubbla med alla tidsenliga byggnader och eldstäder som är lite här och var. Mycket mysig lördag! Avslutades med film och uppätande av det inköpta gottet, nomnom. 

Lördagsfrullen är den bästa frullen




v46


Efter att tentan var inlämnad i förra fredagen så tog jag och Malin en promme runt sjön för att få iallafall liiiite luft denna dag. Ett stopp på Willys för gotte-shopping och sen bänkade vi oss framför The Holiday (orimligt snygg Jude Law herregud alltså).

Lördagen bestod av ett stopp hos CSM som spelade fotboll i regnet (fy fan....) och därefter var det overallinvigning. Att kräla på såpa i 6+ och regn var väl kanske inte det en helst ville göra en lördag eftermiddag, men är det invigning så är det! Därefter en fet förfest med en grym trubadur och sen fortsatte kvällen på Sivans, avslutade med en falafelrulle och en julmust, tack och bock för den kvällen!

Vi fick tillbaka vår uppsats, eller betyget iaf -> HALLELULJA! Resten av veckan bestod av pluggelipluuuugg...


Fredagskvällen -> Larshammar styrde moule frites och jag dog matdöden, braaaa fredag!

v45



Söndagen när jag kom hem från Cissi betydde filmjölkslimpa, kan vara Guds gåva till mänskligheten!

Tentavecka därefter.........

Men ett trevligt avbrott för att fira Malin med hemmagjord smörgåstårta hann vi allt med!

Köpte ljusslinga istället för att plugga.

Nötter för bättre tankekraft under tentan, wohooo!

Bajstenta! Men den blev inskickad och vi fick ett A på vårt grupparbete, så håller tummarna för en godkänd tenta. 

en helg i sandslätt






Förra helgen var jag och hälsade på världens bästa familj, nämligen min syster + los kiddos. En galen 2,5 åring och världens bästa halvårsbebbe! En riktigt mysig helg, skönt med ett avbrott från Växjö-vardagen också för den delen!

hejdå oktober, hola november!

Idag är det november, en vecka kvar till tenta och om tre timmar rullar jag till min syster över helgen för att intensiv-gosa med henne och los kiddos över helgen. Peppen!

RSS 2.0