väder

Det ska noteras att vi har finfint väder här emellanåt, mellan alla regndassiga dagar. Även bra att veta är att den 25 oktober, var dagen det snöade första gången för säsongen. Ojojoj... I söndags vid 20-tiden var det -1 grad. Blä.

halloweeeeen

I fredags var vi ute i Sandsbro på sexparty, haha. Det var sjukt kul! Kul att hänga (nästan) alla brudz i klassen! Sen åkte vi bussen in och gick till Stallet och danzade all day all night med våra utbytesstudentfriendz. Kul kvällo! På lördagen var bakisheten minimal men ändå där, tog en ipren och så vid 14 var det uppställning vid Sivans då vi skulle styra Halloweensittning, yäää! Kult kult.Vi var äckliga och fina och fula och så jädra bra! Alla hade verkligen gått in för det, superkult. Jag var en patient från St Sigfrid som är ett mentalsjukhus här i närheten.
 
Nu ska jag iväg till Malin & Lina och spana Solsidan om ett tag. Wiho!

v43

 
Förra lördagens efterfest var bland de oh så gula löven, och på söndagen blev det en promenix runt en av sjöarna här i närheten. Frukostarna här nere ser ut sådär för mig, gröt med kanel, äpple å nötter samt ägg och kaffe. Och juste! Mamma skickade ett paket med massa viktig post samt en inslagen ordbok och en lokaltidning från Stockholm. Ändå kul, men då vet man att hon har tråkigt.
 
 
Peppade mig själv att plugga engelska boken med lite choklad.......... Gick ok.
 
Annars har jag mest pluggat och tränat lite grann, haft seminarium å sådär. Imorgon får vi resultatet på första tentan, omg............ Blä.

20 oktober

I veckan har det mest varit pluggande inför seminariet vi hade i torsdags. Man fick ett speciellt och två generella kapitel tilldelad sig som man skulle kunna som rinnande vatten, så det var lite nervigt innan men det gick nog helt okej. 
Jag var även på Ullared i tisdags med min syster, woop! Så kul. Köpte lampor, städprylar, julpynt och massa annat bra å ha. Supermysigt men det var typ världens längsta dag för de hämtade upp mig klockan 6 på morgonen, och jag var inte hemma förrän vid 9 på kvällen igen. Lite trött var man, jaaaaa.
Igår var det ingen vanlig dag! Nä, det var faktiskt Linas födelsedag. Fina Lina fyllde 23 år igår och vi firade med marängtårta och chokladbollar (nyttiga dock), cheesecake med passionsfrukt, jordgubbar och kaffe och saft(!). 
På kvällen rullade vi hem till Amanda och firade henne i efterskott och firade hennes nya lägenhet! Superfint hade hon fått det, och vi gick efter lite lekar och massa vin till Stallet och danzade i några h innan man kände sig trött och helt slut. Finfin vecka!
 
Nu på torsdag har vi nästa seminarium på nästa bok, så jag vet vart jag kommer att befinna mig i veckan - bibblan 8-18 typ. Läsaläsaläsaläsa. En engelsk bok dessutom. Har bett mamma (min personliga jultomte) skicka ner ett engelskt lexikon, hehe.
 
 
Grattis finis, haha.
 

växjö a la instagram

 
Första 1,5 veckan var det nollning, man hann inte med mycket instagram alltså. Vinbrännboll, såpalekar, poängjakt, förfester, utgångar, utbytesstudents-fest, crawl, "Moa kollar stjärnorna", "Lina är glad i solen" och män i klänning och MYCKET mer. Och juste, skolan började! 
 
Marängsviss och pizza, grötfrukost x2. Fyllde 21 mitt i virrvarret och våldgästade min kära syster för en hemmagjord smörgåstårta och myshäng med bästa barnet.
 
 
Fest fest och åter fest. Bra häng med hästar och bra upphängning av tvätt! Man får vara kreativ. 
 
 
I slutet på september tog jag en vända upp till Stockholm med Martin för att hämta alla mina saker, jag hade nämligen blivit med lägenhet! Supernajs. Mer fest, after school, och inflyttningsfest hade jag. Bra samlande av burkar och sånt i sjutton påsar, kändes det som iaf. Någon gång måste man ju plugga också, det gjorde vi. Första tentan, check!
 
 
Det blev fint höstväder någon dag och det firades med promenad! Man får ta vara på de soliga dagarna i Sveriges regningaste stad. Hämtade ut engångskamera-bilder från nollningen också, haha. Och vi bilade till Stockholm en helg, tjoho!
 
 
I Stockholm var det också höstigt och fint som vanligt. Vurmahäng, pastamiddag och härjande med piñatan. Fin helg!
 
Och denna helgen var alltså nyss, sen dess har jag hunnit med en hel del, men det blir en annan gång!

AUGUSTI

 
 
En lördag i augusti åt vi frukost i Vasaparken, åt middag hos Maja och gick till Trädgården. På söndagen därefter mådde man inte tiptop men lite hallonad och sallad i Humlegården gjorde susen, sen åt vi pizza på kvällen på Essingen. Finfin helg! (Lisa är bakis hehe)
 
 
Åt pannkakor hos Lisa och jagade getingar för fulla muggar. Sen var Andrea hemma en sväng och jag skulle köpa resväskor i Barkarby, där det fick för sig att börja monsun-regna. Inte ok.
 
 
En torsdag i augusti var jag på Gröna Lund med Leona och hennes kompisar. Finfint väder och tokgod grillbuffé!
 
 
 
Julia var glad och fin en kväll, sen styrde vi minikräftskiva, och klappade på Tyra som hade vuxit som en raket. 

 
 
 En vecka i Berlin! Så himla fint. Bästa Andrea.
 
 
Började packa packa packa inför Smålandsflytten.
 
 
Sa hejdåååå till de här töntarna. Åh så sämst det kändes att åka...
 
 
Coolast i stan ju!
 
 
Tog mitt pick och pack och flyttade till Växjö en måndag i slutet på augusti. Stannade hos finaste barnet och min syster några dagar innan också. Det får nog minsann avsluta augusti, nu är mitt liv i Växjö och det känns bra ändå!

JULI

 
Jobbade mest hela dagarna i juli. När jag inte gjorde det så skypade jag tillexempel med min bästa Andrea. Man kan vifta på näsan till exempel.
 
 
Jobbelijobb.
 
 
En kväll på Debaser, woop woop! Efter några åkturer på Grönan med Johanna, jaaa. Mysigt!
 
 
Drack smoothie och åt en Lotus special som alltid, med fina Fanny mitt i sommaren. Kan det bli bättre eller?
 
 
God matmånad! Nomnomnommm...
 
 
Några dagar i juli hade jag mina bästa smålänningar på besök, min syster med man och bästa Alva! VI hann med både Gröna Lund och Junibacken. 
 
 
Den 12 juli blev det klart att jag skulle befinna mig i Växjö i tre år framöver.
 
 
Firade bästa Juuuulia som fyllde år, tjoho!
 
 
En annan söndag åt vi tacos och glass å maränger, nomnom!
 
 
Det var ett par stekvarma dagar i juli så på rasterna på Grönan så åt jag glass för fulla muggar, och någon dag med 30 grader i skuggan så kom våra fina chefer med slush på bricka, haha. Då vet man att det är varmt!
 
 
Hängde med min finaste Sofia på hennes tak en kväll. Hon är bäst.
 
 
En nostalgitripp med pommes och öl på Treat, tjoho! Thorildsplan gjorde en karta över sin incestfest. Blev typ 1,5 a4. Hehhh? Och det fick avsluta juli, woop!

JUNI

Insåg att den här fantasifulla och otroligt uppdaterade bloggen inte har ett uns sommar i sig! Sommaravslutning till Växjö på direkten, ett hopp på typ 3 månader. Har rotat fram lite bilder så ska vi se vad jag egentligen gjorde i somras! JA!
 
 
Vi gjorde egen pizza och besökte därefter wokhouse och dansade till allt från LMFAO och Justin Bieber till Magnus Uggla. Och ja, fin form och fint väder, hehe.

 
Sa hej och hejdå till min finaste och bästa Andrea som flyttade till Berlin en regning dag i mitten på juni. Så himla tomt och konstigt blev det. Hon är bäst.
 
 
TOG KÖRKORT! Woop woop. Så himla skönt!
 
 
Jobbade i 2 månader på Gröna Lund! Roligaste jobbet hittills. Lite slitsamt ibland med långa dagar och oklara kunder med orimliga krav och jobbiga idéer, men med skönt väder, sköna kunder och gulliga kollegor så var det ändå tiptop.
 
 
Otaliga vinkvällar, vurmafikor, middagar och luncher, nomnom.
 
 
Träffade också mina (bästa) gamla chefer och min fina Vilma där i slutet på Juni. Bra människor det där!
 
 
Avslutade juni med en finfin eftermiddag och kväll på Mickaelas landställe i Årsta havsbad, grillat och kubb och massa finfint. 

RSS 2.0