MANDO DIAO, såhär bra var det






1 2 3 4


But she will never ever ever find love unless she takes on a fight


Titta bara

Susan Boyle - I dreamed a dream, Andrew - Pie Jesu, Connie Talbot - Somewhere over the rainbow

I've got another confession to make, I'm your fool


Helgen då:
tanto, vattenpipa, poliser, jobba, ellinor, mando diao(!!!!!!!!!!!!), fika, sova, joanna, stallet och murre, kladdkaka.
Absolut godkänd. Nu fattas lite plugg, ska fixa det nu också sen kan jag bocka av allt en söndag ska innehålla. Dock vaknade jag tidigt, inte så värst mycket söndagsfeeling över det.

(Ps, mina grannar är allt bra högljudda ibland, jag lovar man spelar inte så hög musik kl ett på natten ÄVEN fast "det är fredag". Väggarna vibrerar ju vad sjutton.)

(Gustaf Norén: Välkommen till Malmskillnadsgatan) - High heels has got me falling down on my knees

Okej, först jobbade jag och det var sjukt jobbigt men nu har jag fått några datum jag ska dubbelkolla, det är alltid något!
Men sen hände det sjukaste, Natte hade inte användning av två biljetter till Mando Diao längre, och åååhåååh jag tog med mig Ellinor och vi var så glada så. Så himla bra var det, de är så jävla energiska och det är en jävla show och så himla bra. Herregud. Lyssna här:
Mando Diao – Mean Street, Mando Diao – Gloria, Mando Diao – High Heels, Mando Diao – Ringing Bells


bild: rockfoto.nu

Jag tar för givet att alla följer Grey's Anatomy

Och min klyschiga header är då var Meredith säger när hon ber Derek välja henne över Addison. Eller något i den stilen. Fint är det iallafall. Så, nu vet alla det. Jag har lyssnat på Hello Saferide hela dagen. Hon är en bra kvinna, skall höras på i sommar på Peace & Love. Det kommer bli magnifikt bra.

Spotify:
Hello Saferide – The Quiz
Hello Saferide – My Best Friend
Hello Saferide – I wonder who is like this one
Hello Saferide – Overall
Hello Saferide – Get Sick Soon

Låtsaslandet

Det finns ett fantastiskt fint program som heter Tiltshiftmaker (jag är lite efter, jag vet, men ändå!) och gör om dina bilder så de ser ut att vara hämtade från ett litet dockhus. Såhär tillexempel:

Programmet och fler exempel hittas här.

Jag är väl som alltid lite långsam, men den som väntar på någonting gott



Jag är så dålig och långsam. Men den här bästa tjejen har iallafall fyllt år (sjutton hela stycken) och det firades på distans med en jordgubbe eller två. Måste träffa den där parveln någon gång inom väldigt kort, det här är inte okej. Hon är fin hon. Vilma heter hon också, fint namn.

Pippifågel på mitt hus. (Det är en knäpp tant som matar dom från köksfönstret. Ganska äckligt.)




Hoppe hare (kanin)



Håll tummarna åt mig så kanske det går vägen


Färgade håret och råkade klippa lugg igår. Den är inte sådär sne egentligen.
Bon Iver – re:stacks
Bon Iver – Skinny Love

Söndag


Träning, plugg, spenatsoppa.
Deportees – Come Give Me Love
Anna Ternheim – What Have I Done
Kleerup – Until We Bleed (feat. Lykke Li)
Den som ändå fick åka på Siesta! borde skratta sig lycklig över det fina bandutbudet.

Dass, sauna, mat, film

Efter att ha målat dass så att både hår, ansikte, händer och byxor var fläckiga av vit färg snubblade vi (Jossan, jag) hem till Julia för lite efterlängtad uppvilning: bastu. En himla lyx att ha det i källaren bara sådär, vi satt och pratade, värmde oss och halvsov i två timmar till powermusik av alla dess slag. Vilka skivor blir dock osagda. Inpackningar, skrubbning, öl på aggregatet, ni vet - hela kitet.
Därefter åkte vi 4 trappor upp med hissen för att laga världens godaste sallad med pasta och färska räkor. Djävulen bär prada samt kladdkaka på det och vi jäste i soffan till dubbel storlek.
En himla bra dag, skrattat som aldrig förr. Välbehövligt och mysigt!


En kärlekshistoria


Förlåt ty jag har syndat, mamma påpekade att även fast jag inte är 18 måste jag ta mina egna konsekvenser, vadå jag var ju bara tvungen att ladda ner den här filmen. Nu har jag dock avinstallerat BitComet så nu får det vara nog med olagligheter här, har redan haft min share, hehe.
Denna ska jag titta på på söndag kanske, och det kommer bli helmysigt för den är så himlans fin tycker jag. En Kärlekshistoria, ifall jag inte varit tydlig nog eller någon (mot förmodan) inte vet om det.
Idag var jag ledig alltså, har inte gjort ett skvatt mer än att installerat Office 2007-paketet så nu är allt snäppet fräschare på datorn - och jag halleluljar en gång till över internets comeback i mitt liv.
Cyklade till lokalen, planterade solrosor och tomater med kidsen och cyklade hem. Lite kallt men vad sjutton, jag tror på idas sommarvisa: "du ska inte tro det blir sommar, ifall inte nån sätter fart". Och jag sätter minsann fart. På åttonde av åtta växlar flög jag fram.

(Har förresten inte fått varma fötter än fast jag varit hemma i en timme. Kanske inte var så smart det där...)

Högsta taket, högsta våningen


Det är skönt med en ledig dag.

BERLIN 2009


Denna Sverigesommar-värmen mötte oss varje dag. Det var helt underbart.


Ett tag var vi slightly rädda för POLIZEI så vi gömde oss i en fotoautomat. Det var ungefär så spännande som Andrea illustrerar.


Såhär såg allting ut. Hus, mataffärer, byggkranar, stora gator med otydliga övergångsställen.. och solen då såklart.


Vi chillade galet i en park en dag.


Andrea tyckte det var helt okej.


Den obligatoriska turistbilden vid judemonumentet.


Det här var nog det godaste jag åt på hela resan, mm-mm-mm!


Och en skön mingelbild från Knaack.


Mina sista riksdaler som det köptes Twix för på planet hem. Gött!

Blow him back into my arms

Moneybrother har viskat, skrikigt och sjungit vackra visor i mina öron hela dagen lång. Och hej igen förresten, eller hej vemdå, hej andrea kanske (andrea  om Lite sommar sådär: MEN ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH U P P D A T E R A FÖR I HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 13 April, 14:25) men vem annars skulle väl läsa egentligen.

Nåväl. Det otroligt(!) långa uppehållet var inte självförvållat - vi bytte operatör mellan comhem och telia, och först nu denna kväll fungerar det äntligen. Två långa veckor ungefär. Inte okej någonstans. Nu är det bara tv:n kvar, tur att detta kom igång iallafall, annars hade jag suttit och stirrat in i väggen alternativt skrivit klart historiauppsatsen imorgon på min lediga(!) dag bara för att sysselsätta mig. Och det hade ju varit oerhört jobbigt på ett vis.

Påsklovet då. En hel del Joanna. Berlin. 18-årsfest. Mer om det senare. Nu ska jag ladda upp bilder på bilddagboken, puh säger jag bara... Wish me luck.

Lite sommar sådär

Det skulle vara fint med sommar snart. Vår var det idag iallafall, jag och Joanna har promenerat runt hela söder nästan, upp på skinnis med glass i handen, runtrunt på hornsgatan och lurat stadsmissionen lite grann, kollat fula och fina skor och skrattat åt lampor och en hel massa annat. Hennes nya lägenhet är sjukt stor förresten, åtta rum på 230kvm, galet galet.
Det vore fnit med en sån här för lite sommarkänsla:

RSS 2.0