bowling och öl

Japp, igår var vi ett gäng från jobbet som satte på oss bowlingskorna och bowlade i inte mindre än två timmar. Peter trollade med knäna och kirrade VIP rum och kompispris, woop! Tre banor och 9 sugna spelare och massor med öl. Jag var iallafall inte sämst, men inte bäst heller för den delen. Peter "Jag har ju brutit tummen" vann såklart, fastän hans kompis försökte lära mig hur man kastar iväg och skruvar bollar till höger och vänster så gick det inte riktigt in, hehe. 
Det spårade ut mot slutet och jag kastade kloten mellan benen bakåt istället, gick typ bättre än det vanliga viset. Hälften av oss tog tunnelbanan till söder och fortsatte dricka öl samt shotta tequila(!) medan den andra hälften gick hem till Madicken och åt våfflor. Mötte upp Julia, Mathilda & Fiskisgänget sen och åt en möglig macka från 7-11. OBS ÄT ALDRIG DÄR BLÄ DOG ÄCKELDÖDEN. 

Bra kväll ändå, spånar redan på nästa get together! Biljard, lasedome, kareoke?

last friday night

Firade att det var fredag tillsammans med Julia, Veronica, Mathilda och Lisa på Väringgatan, rödbetssallad med massa pinjenötter, chèvre och surdegsbröd med tapenade mmmm så himla gott. Vi tömte en box vin och lite till, hängde på ansiktet och snörade på oss skor och åkte till Söder för att dricka ännu lite mer öl med ännu lite fler vänner. Tummen upp för den där fredagen!

ops

När någon tappar en glasflaska med syrup på min fot och den inte går sönder, har man nog blivit lite arbetsskadad ifall jag tänker "yes!!! slapp städa upp det" istället för att svära över hur ont det gjorde? Det var iallafall vad jag gjorde, hehe.

Fredagsfrullen mmm, kaffe, mangosmoothie och pumpabröd med creme bonjour och paprika. Nomnom.

på senaste tiden

Ett milslångt inlägg om den senaste veckan-ish:
 
En torsdag i förra veckan så kladdade jag och fröken Lehman ihop en hel mängd massa god sushi. Så himla värt och gott, ska definitivt göras om!

 
Började sent hela veckan så hade massor av tid på morgonen för långa frukostar och liknande. Mmmmm det perfekta ägget, yoghurt med hallon och müsli och här, solrosbröd med massor av god ost och gurka.

 
Hade converse nästan varje dag för det var så fint väder, och vips hade de sopat gatorna också. Våååååår!

 
Åt sushi och drack en massa öl med bästa Kristina efter jobbet i fredags. Himla bra hon.
Lördag och gjorde scones på Väringgatan tillsammans med Julia och Lisa. Mmmmmm gottigt värre, philadelphia och sylt, smör ost och jordgubbar, Brämhultsjuice och grönt te. Bästa starten på dagen.
Åt middag med bästa Andrea och så mötte vi upp folket och satte oss på N see bar med kissemissen, haha. Bästa appen. En sväng förbi gamla stan och Movitz också så rullade vi hemåt. Helbra helg!

woho!

Den här tjejen är hemma från Thailand och det känns bäst på alla sätt och vis att hon är i stan igen! 

onsdag

Jobbar för fulla muggar. Idag festade jag dessutom till det med att laga grön ärtsoppa till middag, woop! Supergott och jättelätt. Ryggläge i soffan resten av kvällen med Tunnelbanan (hehe) på tv osådärja. Mmmmm. Peppen på imorgon då jag ska besöka Lisa och vi ska göra egen sushi! MMmmMmMm så gott. Också peppen på fredag då min lilla bebbo Julia kommer hem från Thailand! Har saknat henne mazzor. Nu skall tv:n få min fulla uppmärksamhet. Heidooooo.

i will always be your soldier

Saknar den här skrutten ganska mycket faktiskt. Alva, min bästa lilla systerdotter. Åker ner i påsk och hälsar på, hon fyller nämligen 1 år(!!!!!!!!!!!) så sjukt att tiden bara springer iväg, känns som det var nyss vi fick reda på att min syster väntade barn. Bästa ungen kom iallafall till världen den 8 april förra året och har tillfört så himla mycket glädje. Bokar flygbiljetter i detta nu, mmmm Småland här kommer jaaaaaaag!

sunday

 
Favoritsyssla på söndagar: Fylla i veckans uppslag i almanackan. Dör utan min almanacka, den är bäzt.
Stör mig på #1: Folk som smaskar apelsin så det sprutar apelsinsaft ur mungipan och sörplar och har sig på tunnelbanan(!)! Please don't.
Stör mig på #2: Att jag hade missat att högskoleprovets anmälan hade stängt, hahaha fml nåja då slipper jag det där helvetesprovet för jag kommer nog in ändå. Kul att motionera hjärnan ba.
Can't wait: SUSHInight på torsdag, mmmm gottigt det ska bli.

Nu ska jag kolla på senaste avsnittet av Tunnelbanan (hehe) som jag missade i veckan och sen ska jag försöka sova, kommer gå sådär eftersom jag är superutvilad nu men nåja, läsa en bok eller göra något tråkigt så man blir trött ba för imorgon står klockan på 05:29. Har något slags tics för att ställa klockan prick exakt på minuten 50 minuter innan tunnelbanan går. 10 minuter snooze och 10 minuter att gå till stationen. 30 minuter zombie framför spegeln och något slags försök till att klä på sig. Imorgon kanske man för övrigt skulle ta och träna lite, det vore allt nåt! Det här med en gång i veckan gick visst inte toppen, men har ingen ork/hinner aldrig när jag som i veckan jobbat typ 6-17 och 6-18 med oflit men ändå. Går hem och äter och dör i sängen. PeppeN på livet!!!!!!!!!! 

Nåja, tack och hej finhelgen och välkommen v10 vad har du på agendan för mig tro?

4 mars 2012

På senare tid har jag:
Gått från SU till fridhemsplan, ändå bra jobbat. I sämsta skorna någonsin så fotsulorna liksom brände när man stannade vid övergångsställena, det stacks och höll på. Hursom himla trevlig fredagspromme med bästa cheferna. Bra avslutning på jobbveckan som innehåll en sisådär 55 jobbtimmar i och med att jag byter tjänst och sådär. Men det blir nog bra, ska styra upp det där hade jag tänkt. 
Har promenerat till tunnelbanan i detta fina väder för att återigen jobba lite fast denna gång på en lördag, och med världens minsta och töntigaste beställning haha, men nåja någon måste ju görat liksom. Tänkte ändå tjäna in lite förlorad komptid och sådär så det var nemas problemas. Pensionär i sinnet som jag är så somnade jag ändå vid tiotiden på fredagen pga utmattning (heh) så var pigg som en mört 7:30! 
Mötte upp bästa Sofia efter jobbet igår och tog årets första glass (88an är förövrigt Kungen i glassdjungeln) och satte oss vid kajen i Gamla Stan och MÖS i solen med varsin pressbyrå-kaffe. Himla festligt och vårdjuret inom mig kurrade gött.


Moppade golvet idag med vår snorgröna mopp. Haha. Blir ju ändå lite roligare?????
Efter att hemmet luktade gött av såpa och andra rengöringsmedel så mötte jag upp Sofia och Mallanbrallan för vi skulle nämligen GRILLA! Haha, sånna sjuka infall hon får den där Kappelin........ Men jag hade lägligt nog en engångsgrill sen sommaren i källaren så vi tog våra korvar och ketchup och gick ner till Södermälarstrand för att njuta av körv. Hälften av alla som gick förbi tittade snett och den andra hälften ba *myste* i blicken och log åt oss. Några sa "Åh så fint ni verkar ha det *smile*" Jamen visst hade vi det, smajlade vi tillbaka. Det blev dock lite kallt efter ett tag så då rullade vi upp till Muggen på Götgatan och drack lite värmande grapefrukt-te. Smakade gott men tänkte hela tiden på body buttret från Body shop i samma smak(?). 

Skall nu avsluta denna fenomenala helg med antingen varma mackor med mozzarella eller sushi....... Frågan e om man orkar gå ut och köpa det senare. Bangar nog. Ska faktiskt ha sushinight i veckan så får väl spara mig till dess!!!! PEPPEN PÅ DET IAF!

RSS 2.0