THURSDAY


Efter att ha konstaterat att min rygg gjorde för ont för att åka ut i skärgården var det bara att acceptera det svidande nederlaget och rulla ner på stan för att försöka hitta nånting att ha på mig idag. Men nej, hittade såklart inget utom smågrejer. Promenerade senare hemåt och vilka skriker på mig på andra sidan gatan om inte Wille och Fredrik? Så jag traskade över, tog en spontanöl med dem. Fint! Spöregnet gjorde det rätt mysigt. Rullade vidare hem och tittade klart på Harry P nummer 3!

+

Hahahahahahahaahahahahaahaahhhhaa. Kan ju bara skratta åt att min tredje körlektion eväääär var i totalt och massivt spöregn. Nåja, körde som en kratta pga det och stressen över ifall vi kommer iväg i eftermiddag eller inte. Jääävulskt oklart :(

you fill me up with sunshine.


hanna p


Läser cirkus 10 bloggar lite då och då. En av dem är Hanna P. Haha, se ovan varför. Klicka här.

Tjugoett snedstreck sex

Hahahahahah alltså att va ledig är nog dåligt för mig. Har fått cirka noll gjort idag. Körde körlektion kl 7 imorse, därefter hem och äta frulle samt titta på HP nr 2. Nu är jag död. Min tvättid började för 1h sen, ska kolla om det finns en senare men jag har alltså inte rört en feeeena. Åh så himla ledig jag är alltså. Sinnes.

På midsommar ska vi ha det såhär kul på Nämdö:



du bara får mig att hänga, hänga kvar.


vie hors de l'angle de caméra mobile.

Älskar den här sidan i Metro.

Alltid så himlans roligt sällskap på tunnelbanan påväg hemåt någon kväll/natt...

Någonstans innan den här bilden åkte vi till göteborg, och de bilderna har jag ju redan lagt upp, så lite okult med dem igen. En fin bänk i Hampsted Heath i London iallafall.

Äta nudlar tills man kräks mitt i natten, haha åh what a week man hade där alltså. Finaste Sofia!

Åkte hem från Arlanda, duschade, låg raklång i soffan ett tag och åkte sedan och åt middag på vad som blivit vårt lilla fik, Blå Lotus. Här blir Moroten GaLeN på de nya Camel Activate som man trycker till och de blir mentolsmak, men det är knepigt att pricka rätt alltså...

Och jag som som vanligt har tråkig humor på tunnelbanan på morgonen.... Ja, det var väl i princip den sista bilden jag tog med min jäöäsdfålsdölfösldkvla dåliga HTC. Hejdå touch, hejdå HTC, TTYN!!!!!!!! :)))))

sunday.

Homer! Vilken man. Beskriver hur jag känner mig just nu. Jag är dessutom expert på att skjuta upp allt till sista möjliga sekund, vilket resulterar i att jag står och diskar klockan ett på natten, nåja. Gjort blir det ju alltid. Lyssnat på Cecilia med Simon & Garfunkel hela dagen, fin låt. Synd att man har Spotify Free :pPpPpp fick ladda ner den från youtube istället. Även pillat på min flashiga nya telefon och varit allmänt nöjd. Söndagar!!!! Peppen. Eller peppen på lediga måndagar snarare. Aaaahhhhhhh............. SKÖN......T!

S U P E R 8

En regnig söndag, vad passar bättre än fröken Deak, Blå Lotus och bio på det? (Jo, en ny mobil kanske men det behöver vi inte prata om) Sagt och gjort, filmen var knäpp och fin och sorglig och skitläskig och allting. Heja Steven Spielberg!

gbg ur mobilen.

Den 2-5 juni var vi alltså på äventyr till Gbg jag, Joanna, Andrea och Fanny. Har inte riktigt visat något därifrån för jag åkte direkt till London när jag kom hem i princip, men här är lite mobilpics!

Äta pastasallad med kokopersoner på tåget till Gbg. Här hade jag precis klippt mig två dagar innan, uj uj så ovant det var.
Jag och Andrea tog lite luft i... Västerås? och förundrades över hur vi hade kunnat fylla hela tågfönstret med all skit när alla andra hade det rent och fint? Det är ett mysterium...
En av kvällarna delade vi på 3 pizzor på den lokala pizzerian i Kärralund (vi bodde på Lisebergs vandrarhem, fick till och med gratis entré så vi gick dit och åkte Flumride en dag, hehe). GOTT!
Vi besökte Yaki-Da och Andrea hittade sin favvostol på toaletten! AmAzInG ställe för övrigt, 4 våningar med restaurang högst upp, terass längst ner, stort trapphus i mitten och världens finaste inredning, vi var helt lyriska!!!! Heheheh.
När YD stände vid 4 så hängde vi med några Gbggrappar till Linneplatsen och någon slags "feeet skogsfest" = polisen hade varit där och förstört stämningen en aning så vi sket i det då det var max 20 pers på plats. Chillade lite i soluppgången hursomhelst i väntan på spårvagnen!
Vi kom såsmåningom hem och somnade runt 6-halv 7, vaknade vid 10 för att boka tågbiljetter hem (dessutom bokade bakiz-lost-jag till fel dag men vi kom hem ändå hehe) och kokade snabbmakaroner för att sedan gå och lägga oss igen, vakna vid 16(!!!) och inse att vi hade nog lite bråttom då konserten började vid 20. Sagt och gjort, duschade, klä på oss och köpa thaimat att äta i Slottsskogen innan vi krigade till oss en fenomenal plats på läkaren. Vi gick ner lite senare, såhär såg det ut:

Vi gick sen till Villa Belparc och jag sprang på Finn+tjej och sa tack så himla mycket för Det dom aldrig nämner samt 2 steg från paradise, A M A Z I NG att de spelade den!!! Hängde med fina Hanna och sen åkte vi hem efter en alldeles för bra dag.
Juste, konserten avslutades med fyrverkerier. En kul grej är att när jag skrev till Labbe i februari så avslutade jag med "Ses i Gbg, spara fyrverkerierna tills att vi kan närvara!!!" (han svarade, "Lovar!") Och vad fick vi i Gbg om inte fyrverkerier, hehe.
Den där helgen ♥

the answer is blowin' in the wind.


Idag var jag nog tröttare än den här hunden för när jag hade svalt middagen la jag mig bokstavligen på köksgolvet i typ tio minuter för det var det enda jag orkade med. Ibland är man allt trött.
T.v.å.d.a.g.a.r.k.v.a.r.t.i.l.l.s.s.e.m.e.s.t.e.r!!!!!!


you and me, let's rob a bank, let's steal a car, let's travel far, let's wear these shirts my grandpa used to wear. then, i'll be happy. i swear.

Idag har jag haft min allra första körlektion!!!!! Peppen i det. Det var hundrafemtio gånger roligare än vad jag trodde och min körlärare är ju helkul. Och jag var DUKTIG. Pjuh, alltså ångesten man haft över att jag kanske skulle vara asdålig, trög och inte fatta ett smack har ju infunnit sig. Men nu kan jag alltså andas ut för det blev cirka NOLL kärringstopp och ingen blev påkörd utan vi lyckades faktiskt växla också vilket inte ens tillhörde första lektionens grejer to-do. LYCKAN. ANDAS UT. OSV!!!!

this was london for 7 days and 6 nights.

Haha, bilderna gör kanske inte Londonresan rättvisa då vi gjorde en del annat också och vi åt ju inte precis ostron varje dag, hehe. Men hängde med Sofia, åt tomatsoppa, drack vodka cranberry, åkte en massa dubbeldäckare, dansade rumpan av oss på Catch och hängde även med Linn, Olivia och deras kompisar samt Ellinor lite grann.
Och besökte såklart Oxford Circus med omnejd, typ skandinaviska cafét och Primark, he. Men helt ärligt så har det varit en himla fin resa på alla sätt och vis. Fem av fem toasters!

oho för att satsa det sista på travets tröttaste krake, oho för att satsa det sista på mirakel.


Bild från rockfoto.nu

Kan inte med ord förklara hur nödvändig den här trippen till London känns. Har knappt ägnat Sverige en tanke, kanske en minut för att grubbla över hur det kan regna så mycket på en vecka i London när det är 30 grader och medelhavshetta hemma i Sverige. Men utöver det, nix. Resan har gjort mig mycket gott, och det känns verkligen som att sommaren kommer fortsätta göra mig gott. Är sugen på att komma hem, planera in i minsta detalj, röja upp i livet liksom. Två tummar upp helt enkelt!

hon kunde vara någon annan, någon bättre, om hon slöt ögonen.

Smyger runt och gömmer mig för de andra här i huset då jag inte känner mig så socialt kapabel på engelska at the moment. Springer upp på toa supersnabbt typ 4 trappsteg i taget. Har dock smygit ut och diskat typ förrgårs disk? Nej men kanske gårdagen var det nog iof. Dock äckligt, tomatsopperöd diskborste till nästa som ska diska, vassego. En av de som bor här flyttade ut idag och lämnade sitt skafferi på köksbordet, först till kvarn typ. Smakade en asäcklig kaka som jag spottade ut men tog en kul liten cupcake typ som har 1cm glasyr och en liten bild av en stövel(?) på toppen. Om jag bara lyckas få upp förpackningen!!!!! Har kämpat 5 min nu typ. Nåja!


16 september 2009 fyllde jag 18 barre. Två dagar senare spelade H.H. på Liseberg och då spelade han Atombomb (heheh asså visste ju det redan blev ju uppringd och grattad :ppPpp och så avslöjade L det, cool man är, läs snälla vänner man har som skickade mitt nummer i hopp om endast en gratulation så ringer L!!! fatta chocken) och NU DEN 16 SEPTEMBER FYLLER JAG 20 ÅR OCH DÅ SPELAR HAN SIN SISTA KONSERT FÖR SOMMAREN PÅ LISEBERG OCH DET ÄR LIKSOM ÖDET ATT MAN SKA GÅ! Visst?????????



Vill även bara vara i Sverige och krama om min lilla morot som jag missade på chatten men som jag åker på direkten till när jag landat, med resväska och allt. ♥


och egentligen älskar du inte mig, och egentligen är det okej med mig, för jag älskar ingen alls. sånt där är slöseri med tid- men då slösar vi bort våra liv.

Att sitta med en fin vän man verkligen tycker om på en balkong i norra London och äta hemmagjord tomatsoppa med fetaost för totalt 2 pund och dricka vodka cranberry från närmaste off license för några fler pund.

Att läsa inboxmail från nyfunna vänner som gör att det skär i hjärtat och man önskar man kunde ta hand om, trösta och allt det där mer än vad jag är kapabel till. Att man alltid är lite otillräcklig. Fast att vi ändå lyckas dela mycket även om vi inte spenderat mer än en h i varandras närvaro.

Att spendera 5h vandrandes i Camden och därefter i stora stadens mitt Oxford street med ett lugn i ena handen och visa-kortet i det andra. Hej skatteåterbäringen, hejdå! Men vad gör väl det, egentligen.

Att man egentligen bara vill spontan-tatuera sig varje gång man går förbi ett litet hörn med en studio. Någon gång så!

▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲▲

Nu åker jag och hälsar på den här fina tjejen i 6 dagar. London, here I come!

RSS 2.0