år&dar

 
Ingen har väl vid det här laget missat Jonas Gardells Torka aldrig tårar utan handskar, och där med inte missat fantastiska Adam Pålsson i rollen som Rasmus. Hur bra är det att han tydligen spelar i ett band som nu ska släppa nytt snart?! Hade ingen koll alls på detta. Trevligt svenskt plingplong iallafall, tackar man ju inte nej till. Han är även fruktansvärt fin den där Adam, tjoho.
 

prints

Hittade dessa prints på society6, tror de kan bli snygga bredvid varann på väggen. Ska finurla lite till men, det båda gott!

society6

Finns så himla mycket fina tryck och bilder på society6.com som går att få i poster-format, canvasprint och iphone-skal! Funderar på att beställa mig ett sånt faktiskt, så himla fint. God jul i efterskott mig själv!

komsi csn

H&M Home, Granit, Lagerhaus och Åhléns 
 
Komsi komsi CSN, nu ska här bli ordning och reda på torpet! Har lite mer koll nu på hur jag vill inreda, och så ska det målas kökssoffa och bytas tyg på den. Peppen!

v2

 
Två fenomenala januari-frukostar. Gröt med kanel, russin och äpple samt ägg och kaffe, eller smoothie och finn crisp med keso istället för gröten. Namnam.

 
En vacker dag fick jag för mig att göra egen müsli. MYCKET gott, skall definitivt göras om.

 
Lina har alla skruvar på rätt ställe och sådär, jajjemen.

 
Sen styrde vi en sånhär fylla igår, Sivans bjöd på pumpöppning och vi korkade upp alldeles för mycket. 

 
Kvällen blev inte sämre av att självaste Promoe dj:ade kvällen till ära. Fetttttt!

vår a la h&m


back in växjö

Jaha, så var vardagen återställd. Blandade känslor med att vara tillbaka och att inte vara i Stockholm längre. Herre vad man uppskattar Stockholm mer när man bara är där då och då nu för tiden. Bästa chompisarna är ju där också! Buu.
Landade med tåget i Växjö igår runt ett och blev upphämtad av bästa Amanda, herregud vilken tur, hade inte kunnat åka buss med mina blytunga väskor (obs plural, såg ut som en åsna). Packade upp lite småsaker och gick sen och kramade på Lina! Vi styde kosan tillsammans med Marielle mot Willys och bunkrade upp med mat för kommande år kändes det som, tunga kassor alltså. Hem och lämna av det, sen äta pannkisar med bästa sirap-kanel-citron-såsen, namnam. Därefter begav vi oss in till stan ooch hem till David för att gosa med våra bästa Växjö-favvosar. Känns inte som vi varit ifrån varann i nästan tre veckor, snarare tre dagar. Lustigt det där!
 
Amanda fick några fina (...) hjärtan i läppstift av Sophia igår..... fint.....

INSTAGRAM 2012

januari
 
februari
 
 
mars
 
 
april
 
 
maj
 
 
juni
 
 
juli
 
 
augusti
 
 
september
 
 
oktober
 
 
november
 
 
december
 

RSS 2.0