armageddon

Igår såg jag ut såhär då jag lämnade Universitetet för sista gången på obestämd tid. Jag ska jobba på Gröna Lund i sommar och plugga i höst, woop woop! Sorgligt dock.

Tvingade min körskolelärare att rota fram min telefon i väskan och ta kort på ovädret, haha. HÄRLIGA TIDER!

avslutning på jobbet

Förra lördagen begav vi oss till Galärparken på Djurgården för att picknicka och dricka sanslöst mycket vin och öl i solen. Så himla härliga timmar med massa härliga människor att jag ba mös av välbehag. Så sorgligt att det var det sista jag var med på i jobbväg. Nåja, vi rullade till Gröna Lund och åkte massa karuseller och drack baileys/sambuca, nomnom. Tog vinflaskan under armen och åkte till Långholmen och Jonnas kompis båtfest, hejade på Loreen i mello och hängde. Helbra lördag!

fooooood

 
En lördagskväll för ett tag sen åt jag och Julia någon slags grekisk sallad med senapsdressing och hyrde en konstig norsk film som vi kikade på i sängen. Klämde porer och gjorde ansiktsmask, haha. Skönt att inte gå ut för första gången på evigheter. Nomnom!

En apelsin sådär på kvällskvisten, eller varför inte lite melon, yummie.

 
 
När man jobbar kvällsvecka kan man äta både fruktsallad med mango, jordgubb och hallon till middag, och rödbetssallad med fetaost till lunch ute i gräset.

friday i'm in love

En fantastisk fredag för två veckor sedan åt jag gottig frukost samt bakade bröd(!), på kvällen så åt vi middag hemma hos mig, och rullade ut i natten. En sväng via Hornstulls strand och så landade vi på Strand. Mycket kult, att en kväll kunde innehålla så många roliga händelser, två kompisar som hånglar loss bland annat, haha.

godis och minaj

En kväll lagade jag och Julle mat och åt godis. Blev även lite övertrötta/sådär knasig som man bara blir ibland och spelade in superknasiga filmer i photo booth. Haha...

hard work

Har jobbat lite de senaste helgerna, först en avslutningsbal för Danderyds gymnasium där jag var viktig i kavaj och blandade drinkar samt slängde ut 17-åringarna. Superlyckad kväll! Därefter, förra fredagen, magisterpromotion i Aula Magna. En miljon snittar och en miljon glas bubbel. Man får lite blåsor i handflatan av korkarna efter typ 30 flaskor. Superkul och mina två allra sista stora jobbkvällar på HÖRS. Buhu.

RSS 2.0