GRÖNA LUND

Första dagen på min säsong är här! Detta år ska jag snurra sockervadd, poppa popcorn och rulla glasskulor. Blir kanonkul tror jag! Obs dock svårare än vad det ser ut, det här med sockervadd och mjukglass-strutar. Välkommen att äta upp mina failade produkter.

heido

Om några timmar åker den här bruden med sin Larsa till Zakynthos i 2 månader. KUL FÖR DOM. 
Skicka ett vykort! Tänk ej på mig, jobbandes hemma i Svea Riket. 

SKANSEN

En bättre tisdag! Spenderade dagen med Malin på Djurgården och Skansen, glass, klappa getter, spana in lodjursbebisar och björnungar och äta räksallad. Mums! Mötte upp Linnea och Markus för att sedan köpa karameller och gå ett till varv bland djuren, och därefter avsluta med att sitta och njuta till Allsångs-premiären. Finfin tisdag!

mysmåndag!

En bättre måndag igår! Bestod av mysmiddag med los brudos här ovan och avslutades med vindruvor och vinboxen på långholmen i solen. Mer sånt här till folket! Best bruds ♥

midzommar

 
Midsommaren bestod av grillpicknick på Djurgården, lite trädklättrande, kransar som dog, men ett fett avslut på Berns! Dock skall jubelpuckot som snodde Julias telefon ha en bajspåse i brevlådan. Annars var det en finfin kväll och man mådde som förtjänat på lördagen, hehe ops.
 

MAT

Maten här hemma är ju inte fy skam! Lax och broccoli till middag någon dag, och turkisk yoghurt med nötter, allbran-flingor och hallon. Namnam!
 
 Spana också in middagshjälpen, häääääääääär

frullesmoothie

 

junimåndag

Jag tillsammans med skaparna av denna braiga brud (dvs hennes föräldrar) rullade ut och hälsade på 'na igår, åt indiskt, sockerkaka, drack vin, babblade på. Fin kväll! 22 bast!
 
Påväg hem vid Stadshagen var det disco i rulltrappan, fantastiskt!
 
 

sommarlovshelg

När alla väskor var packade, tog jag dom och sista soppåsen under armen och vinkade adjö till mina 22kvm och Växjö för sommarlov i Stockholm!
 
Lyxade till det med första klass och det gav utdelning - gratis kaffe woho!
 
Första lördagen i Stockholm firades med poolparty hos Liljeblad, fantastiskt bra ordnat!
 
Fröken Lehman and myself trivdes som fisken i vattnet.
 
Avslutade sommarens första Stockholmhelg med en traditionsenlig sushi till middag. Namnam!
 
 
 

INGEN VANLIG DAG

Idag fyller min allra bästaste Andrea år! Det ska vi fira ikväll, hon är bäst.
 

12 juni

Dagen har varit.......... seg, men trevlig. Mötte upp Amanda & Anna för lite glass/fika, därefter vinkade vi adjö till Bäckman för sommaren och rullade ut till Grolls och ÖB (tänka sig vad man kan fynda på ÖB, älskart!, plus fixade med styrelsetröjor till hösten). Sen vinkade jag adjö till fröken Berglund också. Därefter har jag packat, packat och tvättat. KUUUUL.
 
Sista kvällen i Växjö innan sommarlovet börjar på riktigt och jag bosätter mig i Stockholm för en massor av veckor! Bäddat och tvättat, och äter upp lite av det sista som finns i frysen och två av de fyra sista äggen (väl tajmat till frukosten imorgon!). Har packat hela garderoben i två väskor och ser ej fram emot släpandet, dock ser jag fram emot mina 3 timmar i första klass på tåget, wohooo! Stockholm, imorgon kommer jaaaaaag!

ISEP i hela mitt huvud

Min deadline för ansökan börjar krypa allt närmre, och i ett hopp om att bli lite klokare på allt det här bänkade jag mig på bibblan i 2-3 timmar för att gå igenom ansökan ordentligt och alla de länder jag är lite sugen på, samt söka upp kurser osv. Är så fruktansväääääääääärt sugen på att åka till Afrika. Vore fett. Nu håller vi tummarna så får vi se i oktober/november var jag hamnar. Hoppas hoppas!
 
 

en måndag

Dagen började med att jag klev upp och åkte in till stan för att finna fröken Bäckman bakom en säng! Det var flyttdags och jag ställde upp med mina slappa muskler och min hjärna för att tänka ut kluriga lösningar på detta osv.
 
Medan vi tog en paus i gräset passade jag på att ligga på rygg ett slag - najs efter allt bärande å så.
 
När allt var done and done åkte vi ut till Samarkand och åt jordens godaste pizza, naaamnaaam! Råkade även köpa en tröja och en superfin tunn halsduk på Lager 157, stället kan överraska alltså och det är vi tacksamma för. Yey! Nu ska jag snart däcka i sängen, tjing tjong.
 

pumptömning

Igår tog jag på mig min prickiga klänning och mitt Aloha-läppstift från Make up store och begav mig mot sista kvällen med klackarna i taket här i Växjö.
 
Låter bilderna tala för sig själva, en bra kväll helt enkelt!
   
 

ENGÅNGSKAMERA

  
Tänka sig, senaste månaderna har jag knäppt lite bilder på allt som hänt med denna goding, 27 bilder i pappersform. HUR bra?! Peppen på att framkalla den, åker definitivt med i väskan hem till huvudstaden. Snart ska jag börja göra mig iordning, äta lite mat och bege mig mot Sivansängen där sista kvällen med alla skall firas, alkohol, musik och sol kan ju inte bli fel ihop. Sedan blir det pumptömning på kära Sivans, och nu är det verkligen sommarlov då rapporten är helt färdigfixad - har alltså överlevt 1 år på universitetet, high five till mig!
  

ops

Det har hänt mycket den senaste veckan som inte riktigt hunnits med att dokumenteras. Jag har för det första flyttat till en mindre (billigare!) lägenhet på andra sidan campus, riktigt mysigt och alldeles lagom för mig - supernöjd! En vacker dag ska jag ta lite bilder för sakens skull. När det var klart, har vi suttit inlåsta 9-16 två dagar i rad med slutseminarier för kursen, därefter en dag i solen med lite komplettering och sedan blev det visst helg igen.
Tanken var att jag och Larshammar skulle äta musslor innan vi åkte hem för sommaren, men alla möjliga fiskdiskar hade stängt och slut och fan och allt så vi lagade kungliga foliepaket med lax och allt möjligt på grillen, och så har vi hängt på uteserveringen och druckit rosé, och suttit i gräset och ätit vindruvor. SOMMARLOV.
Pumptömning i helgen och sedan fixa det sista här innan jag beger mig mot Stockholm för sommaren, 4 veckor ledigt och 6 veckor snurrandes sockervadd på Gröna Lund. Åh sommaren 2013 du är så välkommen!
 
     

RSS 2.0