gröt och julskyltning

Igår hjälpte Sofia mig att köpa lite julklappisar och sen spanade vi in NK's julskyltning. Hur bra som helst! 

Och idag blev det risgrynsgröt med russin och sirap till frukost. MUMS! Snart är det juuuul...

sunday, bloody sunday

Känns förövrigt som om det borde vara lördag idag men det var tyvärr söndag. Jobbade igår kväll så det försvann liksom en helgdag för mig. Typiskt. Nåja, superpeppen på att åka ner till Småland, baka lussebullar och mysa med lillskiten. Så fantastiskt söt unge de lyckats tillverka! Får packa ner barnet i resväskan och ta med henne hem. Kommer inte vilja åka därifrån. 



vad jag har haft för mig på sistone



För några helger sen var jag och Sofia på halloweenfest hemma hos Lisen. Hon hade fixat superbra med gröna chokladbollar och blodbål, sen dansade vi tills fötterna sved och jag kunde för mitt liv inte förstå varför alla stirrade så mycket på väg hem, tills jag väl stod hemma i badrummet, hade totalglömt att jag var helt vit i ansiktet. Nåja! Jag fick sova ut och äta världens frukost och åkte sen och klappade på Sofia (samt bakisgrabbarna Rasmus och Sam) på Berwald. Så-skönt-att-inte-jobba.



Har jobbat på som en tok med beställningar och pepparkakor, druckit kaffe och blåst 400 ballonger tillsammans med bästa cheferna! Har för övrigt fortfarande skavsårs-skorpan kvar :( Aj.



Har även haft turen (oturen) att stöta på en massa trevlig bakverk. Pepparkakor i början av november, saffran och aprikosmaracons till en beställning, kanelbullar och sen en chokladbakelse med pistage och nutella med mytlade körsbär. Muuuums!



Hänger med friendz, dricker kaffe, äter mat, åker buss, går på toa. Sånna där värdsliga saker.



Sen har jag och Julia lagat middag samt bakat hemkt fina peppisar! Åh, dör lite över att julen snart är här. Åker ner till min syster nästa helg så passade på att ta upp julstjärnan och byta gardiner idag när jag hade tid över.

PJUH. Hur lång tid tog detta då? Orkar inte ens kolla, haha. Men så var det med den saken, iallafall!

LIVSTECKEN

Har varit upptagen med livet, iPhonen, instagr.am (hehe), och en massa annat som kom ivägen. Ska lista ut hur man överför iphonebilderna till datorn också....... så blir det lite fina bilder här! 


Soluppgången imorse, fint!

RSS 2.0