sommarsittning

Igår var dagen kommen, dagen då vår sommarsittning skulle gå av stapeln. Jag och fröken Alhammar hade stått mitt i natten och kokat potatis till potatissalladen (som för övrigt blev sjukt god?!?! så nöjd!) och skrivit små hemliga uppdrag. När tiden var kommen slängde vi på oss våra fina sommaroutfits och kransar, traskade till Sivans och gjorde iordning där. Vi fick stor hjälp av PAX som styrde i köket, och alla ryckte verkligen in och hjälpte till när det behövdes. Jag och Sophia toastade och jag tycker det funkade fint!
 
Vi hade vårt eget bord och såhär såg det ut när vi spanade på våra gäster, vi var hela 75 personer som åt, lekte och drack och sjöng. Kanonkul!

Därefter bar det hem för ombyte och hämta lite alkohol för att bege oss till mellanfest hos Moa/Mickaela/Frida! Kanonkul också, Olle och Lina var glada iallafall. Därefter var det dans på Sivans som gällde och jag & Malin avslutade vid kvart i ett med en falafelrulle, SÅ VÄRT. Gottigott. 
 

stockholm

Likt en turist som aldrig besökt Stockholm förut hivade jag upp telefonen och förevigade kära Stadshuset, snabbt som blixten men lyckades få en och annan sne blick, ops. På kvällen fick jag äntligen mysa med mammi och vi åt skagenröra och glaaaaass, nomnom. 
 
På tisdagen var det dags för aktiviteten jag besökte Stockholm för - utbildning på Gröna Lund. I tre-fyra h satt vi inte i det fina vädret utan i ett konferensrum för att lära oss en massa saker. Hämtat ut mitt personalkort och kläder också, finemangen. Strosade runt på stan och mötte upp mamma med min väska sen, och tog tåget tillbaks. Ett trevligt dygn i huvudstaden helt enkelt! 

mors dag ♥

 
Grattis grattis världens bästa mammi på mors dag!
  

I'M HUMAN-dagen

 
Den 23e maj var dagen kommen som vi arbetat med hela våren. Vi hade ett gäng glada utställare, en medelsvår tipspromenad i jämlikhetstemat, och så bjöd Malin på ett par låtar (så duktig! kände mig som a proud mother). Vi genomförde det precis som vi hade tänkt och sörjer därför icke faktumet att det inte var total folkstorm hela dagen. Glada ändå! Dock var overallmärket på vift just denna dagen vilket suger, men de dök upp dagen efter så de ska säljas imorgon. Tänka sig att loggan jag gjort kommer pryda ett gäng overaller på campus, inte fy skam!
  

modellpojkar

Tips tips - en miniserie på 13-15 min, 6 avsnitt, svtplay! 
   

man vill ju bara åka på festival

...... no comments needed.....
 

30 minuter svett

 
Efter dagens bibblan-vistelse (8-15, snaaaark, men - bästa gruppen, allt rullar på finfint!) så gick jag hem, åt lite yoghurt med willys godaste müsli (bär och nötter, namnam! med lite extra kokos på toppen) och gick sedan, hör å häpna, till gymmet och sprang. Svetten rann men jag stod kvar i 30 minuter iallafall, sen fick det vara nog. Bra tisdag! Effektiv tisdag! Nu är jag dötrött och ska ladda inför en fullproppad morgondag, tjing tjong!
  

update

Vi gick till Sivans för någon helg sedan, Lina var såhär söt!
 
Vi gick även på alloverall-sittning med våra fräsiga KomMedia-overaller! Malin did it good, hippietema!
 
Efter en vecka med festande och mycket solsting kombinerat med tokmycket plugg så flydde jag campus och övernattade hos min syster och bebis+tvååring+man i två nätter. Så himlans mysigt! 
 
Vi åkte bland annat till Kalmar och åt en kanongod räksallad! Kanonbra helg! 

torsdagfredaglördag

Härom dagen rastade jag fröken Alhammar i skogen, och hon plockade lite blommor.... de till vänster säger vi är från Ica. Hehe.

Igår slog vi på stort och grillade till middag. Mumsigt med körv och så fick jag smarra Malins champinjonger, nomnom. Spelade sedan Med andra ord i någon h, så himla kuligt spel! Favvon.
 
Och idag blev Lina med sambo! Ikväll ska vi fira Linn & Oskars förlovning, det gör vi på bästa sätt - med massor av vin och utgång på Sivans, tjoho.
  

våffelfrulli



Idag lyrrade vi till det med våffelfrulle hos hushållet Larshammar (Larsson & Alhammar), kanongott med tusen våfflor, grädde och färska hallon tillsammans med kaffe. Kanonbra start på dagen, en sväng in till stan för lite inhandling av alkohol. Nu ska jag försöka förbereda packandet på något vis, vet inte riktigt hur det ska gå till. Var tusan börjar man när man ska packa ner sin lägenhet i lådor och flytta? Öhm. Nåja, in i dimman! Ikväll blir det korvgrillning och lite vin, och imorgon ska vi fira Linn & Oskars förlovning, shit pommes vad tiden går undan. Och snart är det sommarlov! Sinnes att vi snart har läst prick 60hp när det känns som det var nollning alldeles nyss, och här sitter vi och planerar höstens nollning. KnAsIgT.
 

söta tjejer

En uttråkad onsdagskväll slutade såhär......

laaaately

Våren har kommit till Växjö så vi äter glass mest hela dagarna och ligger på en filt i gräset. Idag lagade jag risotto för första gången, blev mycket gott och nu har jag kylen full med matlådor, namnam!

världens bästa frulli


Mina två bästa små

Mina två bästa små systerdöttrar, goooos! Tänk att jag ska få gosa i tre dagar med dem båda (och min syster och hennes man såklart!) om knappt två veckor. Ska bli SÅ mysigt!

mobilbiblioteket

En vacker dag här lyckades Växjö med en heeeel regnbåge, fick ej med andra änden men fint var det!
 
Mamma sponsrade med ett par finfina skor, mycket nöjd tjej!

Gladare tjej får man leta efter, wihooo!

Fulla å glada bruds!

Say no more


sommarlista

Mina planer för sommaren:
Jag kommer ta mitt pick och pack från Växjö hem till Stockholm runt den 10e juni, och chilla juni ut. Hela juli och fram till 11e aug blir det jobb, totalt 25 dagar eller nåt sånt, på Gröna Lund. Kanonkul ska det bli! Ska snurra sockervadd och rulla glasskulor. Efter jobbet där i augusti har jag typ 2 veckor till förfogande, kanske en sista minuten, eller vad vet jag. Köpenhamn. Berlin. London. Något kul vore ju kul! Hehe. Sen ska vi vara på plats inför nollningen och så typ den 22a augusti! 

Bästa sommarstället:
Då just min släkt ej har ett sommarställe så räknar jag mammas sambos sommarstuga som min, eller jag hyr in mig någon gång om året kan man väl säga, men mamma och T åker upp varenda helg i princip. I Dalarna ligger det och är hur fint som helst! 
 
 
Favoritblomman:
Öhm, jag gillar nejlikor, men de luktar inte speciellt mycket utan är bara fina! Annars är tulpaner en hit och även typ allt krafs som växer på ängarna vid sommarstället så det ser sådär idylliskt och fint ut.
 
Här badar jag helst:
I badkaret? Heh, nej men jag är ingen storbadare. Isåfall vid bryggan som är nedanför stugan i Dalarna, brukar vara varmare än på andra ställen.
 
Bästa sommarplågan genom tiderna:
Hejhej Monika hej på dig Monikaaaaaa hej Monika hej på dig Monikaaaa! Hälsningar Anna 13 bast.
 
Det här tittar jag på i sommar:
Åh, då jag bara läst kurslitteratur de senaste 10 månaderna och inte en endaste deckare eller annan spännande skönlitterär bok så är det precis vad jag ska göra i sommar! Längtar redaaaan!
 
Favoritdoft:
Nyklippt gräs! Aaahhhhh! Kan det finnas något bättre?!
 
Den ultimata sommardagen:
Stockholmsversionen då: Vaknar upp, äter frukost, möter upp några kompisar och går via Ica till någon gräsplätt vid något vatten, solar, äter jordgubbar, lyssnar på musik och njuter. När vi är alldeles mosiga i huvudet av solen går vi hem, duschar, möts upp igen och äter middag på något vis, för att sedan gå ut och slå klackarna i taket!

valborg & 1a maj

Efter en orkan-blåsig förmiddag och lunch så lade sig stressen och vi hade det rätt gött med grill, twister, alkohol och lite sol emellanåt. Fin valborg! Inleddes med champagnefrukost hos hushållet Larshammar vilket var mycket smaskigt och uppskattat!

1 maj bjöd på desto mindre blåsigt väder med mer sol, så vi grillade och åt marshmallows och firade herr Sidvall som fyller 24! Lina diggade kletet mitti marshmallowsen, namnam!

sista tjatet

SÅ fint!

RSS 2.0