v. 12



- Veckan med handledarutbildning på 3 h.
- Spånat på tatueringar, man blir ju fan så sugen...
- Jobbat 14h på Nordeas årsstämma.
- Och arbetat med en manuell espressomaskin för en gångs skull. Häftigt var det!

2 6 m a r s

Var har veckan tagit vägen? Nu sitter jag här igen och det är lördag helt plötsligt. Nåja, undan med veckorna så det blir sommar bara. Ska iväg och jobba på ett mingel och är nog klar vid 17 snåret senast. Festa tills du dör #01 ikväll? Perhaps.

Lite grejer som har hänt i veckan skulle kunna vara:
* Har hittat den perfekta dejten till familjen Jansons lilla hund, en lika liten vit mjuk hund vid namn Doris. Doris och Sigge, är det inte underbart? Måste promenera ifatt hunden någon gång och sno med den.
* Gått handledarutbildningen. Vilket påminner mig om att jag måste beställa hem och skriva ut massa blanketter! Kanske kan göra det på jobbet idag då vår skrivare står och dammar i källaren.
* Jobbat på en enhet där de har en manuell espressomaskin. Så himla häftigt! Ingen knapp här inte utan det är en spak som man får mäta upp hur mycket espresso man behöver i ett plåtmått och därefter blanda i muggen. Hur coolt som helst!
* Serverat Nordea på deras årsstämma och jobbat alltså 14 timmar på en och samma dag. Livet leker!!!!
* Även haft hand om Klubben helt själv igår där det är finfin lunch och bordservering. Nervigt, JA! Men det gick fint.
Nej nu: tidsoptimisten ska klä på sig, ska gå hemifrån om 14 minuter och här sitter jag i sovtröja. CHOP CHOOOOP!

Här står det i Dagens Industri om vår mingeltallrik till Nordeas aktieägare! Kan alltså tilläggas att vi har haft hand om deras årsstämma i några år och maten är alltså känd för att vara fin! Kul att läsa. Duktik papi!

v. 11



- Veckan då jag var på Klubben för första gången, helfint ställe må jag säga.
- Onsdagsviking igen för att välkomna Joanna hem från India!
- Och sen två dagar på Jallabutiken inkl våldgästandes av Bo.
- Första middagen på torsgränd där det fanns cirka 5 möbler och 5 personer. Indisk gryta!
- Och Afternoon tea på Berwald med Sofia!!!!! Hur bra!

SÖNDAG



En BWH-söndag. Lyx med 8 personer på 300 besökare, när det brukar vara 1000 på samma personal. Så vi chillade galet i solen med kaffe och scones, jobbade dessutom med kära Sofia med tillhörande promme till Slussen efteråt. Fin dag!

XXX



I en lägenhet med cirka 5 möbler, dvs 4 stolar och ett bord, lyckades vi ändå skrapa ihop med några kastruller, låna kryddor från grannen och äta med plastbestick så fredagsmiddagen blev indisk gryta tillsammans med 4 vänner på Torsgränd. Därefter Viking och Oj oj oj, kul kväll!
Lördagen blev seeeeeg, mötte upp Fanny för att hämta mina kastruller från Torsgränd och därefter en promme och välförtjänt fika inkl deppppppp. Bagel var iaf gott! Och Waynes chaite smakar kanelbulle ungefär. Good 2 know. Nu, söndag, Berwald, Afternoon tea!

FRIDAY I'M IN LOVE

Lunchrast. Batteriet i ipoden dog igår så det blir till att lyssna på Lugna favoriter (dvs den enda kanalen där det inte sprakar av dålig mottagning) på samma kalasbra ställe som igår, Jalla. Dock är det extremt lite folk idag vilket gör mig rastlös > sugen på att prova något nytt > dricker kaffe och äter dextrosol i väntan på bättre tider. ASSÅ SÅ HIMLA PIGG. Så kommer det ingen och handlar, nähä. Åkej.

Såg även den feta råttan som cirkulerar på bakgården (fönstret från kontoret mot den) och är rädd och äcklad. Dumma äckliga feta råtta försvinn!!!!!!!

Jobbar till 17. Livet är en fest.

1 2 3 4


Möts av briljanta MO leveranser som vanligt. Etiketten "Kaffe mörkrostat fairtrade krav 6x1kg" sitter på en hink med 10kg lingonsylt. Hur tänker de då?


Har spenderat dagen här...


... med detta till sällskap.


Och när man var klart och påväg hem så var solen inte riktigt närvarande. SKÖN.......T!

+



Onsdagsviking. Tjena tjena.

2011-03-16



Jobbat med Linda på Fakultetsklubben (finklubben på SU, man kan liksom sitta i klubbrummet och äta blåmögelost... schnajsigt som man säger) hela dagen och avslutade med en champis i solen i väntan på bussen. Helt okej dag!

31 dagar



Om 31 dagar står vi och dansar i kön till Håkan Hellström och gubbarna i Västerås. Kommer bli f1.

v. 10



Supernize vecka.
- Börjar med profileringsfotograferande därefter sushimayhem och juicemayhem för att luska lite inför företagets framtida projekt, mhehe!
- Ta emot konstiga kärleksbrev från de som stavar Frescati Universitet = Fräskatti Univörsitättet (hahah).
- Hade hysteriskt kul åt Hunden & kattens dagbok a la Rix Morgonzoo.
- Även en onsdagsviking denna gången också! Hejdå Linn & Olivia som flyttar till London...
- OCH JOANNA KOM HEM <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

ONSDAGSVIKING


Det blev onsdag den här veckan med, och vi firade (sörjde) Linn och Olivia som flyttar till London om 6 dagar. Öl, öl och öl. Kul att gå upp idag, not. 4 timmars sömn är ungefär lika många för få. Nej. Usch. Jaaaaaaaaaaaaja.

H U M O R


Vi har även roat oss åt detta hela dagen lång. Att humor kan vara så enkelt ibland. Tillslut är det inte själva storyn som är rolig utan tjejens hysteriska och kontrollerbara skratt som är heeeeeeeeeeeeeeelt ur spår. Superkult!

TISDAG

Idag hände det kanske roligaste på väldigt länge. Springer ner till posten fem i tre, får med mig 99% reklam, chilikärnor från Vietman och Julia till min papsi, ett par gummistövlar och ett kärleksbrev. Skrivet med en treårings handstil, en sjuårings grammatik och stavning, men säkerligen från en vuxen människa som är nysvensk (är man korrekt om man skriver så? Ni förstår, nyligen svensk liksom). Ett hemligt brev till "Fräskatti Univörsitättet" och i det en osammanhängande lapp där vi nog utläste vem som skulle få det, samt ett till hemligt brev som vi då bads att överlämna. Spännande!



SJUNDE MARS



Har varit på spaning hela dagen med Linda. Sen fota all profilering vi har (pjuh jäkla arbete) och sen en kaffe på de - tack och adjö!

v. 9



- Veckan som efter mycket finurlande blev veckan jag bestämde mig för att ta körkort innan hösten. Hömmm.
- Veckan då vi besökte Snaps första gången för säsongen.
- Och vi firade bästa fröken Deak och den kvällen var både spårad och totaaaalkul. Kanonkult!

DAG & NATT


Lördag dag. Fika och sväng på Söders gator i jakt på vad som helst. Fannys fina läppstift som inte var så fint efter att blivit mosat.





Och på kvällen - galen födelsedagsfekke för fröken Deak. Kvällen är suddig men den var kalaskul!

SNAPS



En kväll som började hos mig, via Wollmars, Viking och som slutade på Snaps. Fredagar är i allmänhet knasiga men denna var ordentligt knas. Haha. Nåja. Ikväll firar vi fröken Deak och det kommer bli toppen! Har tryckt en trevlig middag i form av en rostmacka med ost på = stabilt. Snart så, fekke fekke!

1 MARS



Fick tillbaka bilderna från engångskameran idag. Fint fint fint.

RSS 2.0