torsdagfredaglördag

Åh, herregud och tack och lov att veckan äntligen är över. Vi har haft sjukligt mycket att göra och det var en fröjd att slippa ställa klockan idag. I torsdags cyklade jag och Persson in till stan och plockade upp lite mer sponsor-priser till temadagen, och lyxade till det med årets första mjukglas, mums! På kvällen våldgästade jag Markus & Joel med en försenad födelsedagstårta, gottgott. Har återupptäckt äggmackan, och njutit av dagens frukost. 
Igår hade vi seminarium från 9-16 med en lunchpaus, ser likadant ut på måndag, och därefter är det en BEFRIELSENS dag. Ska bli så skönt.
Igår gick vi förresten på After Schoolen på Sivans, italiensk pasta stod på menyn och det var mycket smaskigt, därefter rullade vi hem till Lina och spenderade fredagskvällen med kladdkakesmet, lite vin och Kejsarens nya stil. En helt vanlig fredag på campus!
Idag har jag massor att ta tag i, allt förutom plugget, då hemmet hamnat lite i skymundan under denna fullproppade vecka - storstädning på schemat! Och lite matlagning inför veckan, här ska produceras matlådor med lasagne!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0