FRIDAY

Äventyr stod på schemat och vi satte oss i bilen och blev körda till Västerås. En underbar dag och kväll med en mindre rolig hemresa som tog oss genom 3 bussar och tog 4 timmar innan vi var i Stockholm vid halv fyra på morgonen. Ganska konstigt när det tog mindre än en timme att åka dit i bil! Västerås ligger verkligen nära men ändå off då kommunikationerna är cirka noll mellan Stockholm. Såhär såg dygnet ut iallafall:


Först, ladda med fet frukost hos Joanna.


Pendeltåg till Kalhäll där bilskjutsen väntade. Taggade tjejer som läser om Håkan i metro!


Väl framme började vi klura på hemresan (och mitt i allt sprang Simon Ljungman in i oss där vi stod och kliade oss i huvudet på tågstationen, han tyckte vi gott kunde stanna i Uppsala på hemvägen för att José skulle spela där på lördagen. Hmm, José i all ära - men vi ville ju hemskt gärna hem) och det slutade med resan ovan och innan det en buss från Västerås till Uppsala då.


Vi drack vin i våra pappmuggar från pressbyrån och åt pastasallad på en bänk i en park. Livet!




Innan konserten började sysselsatte vi oss med att äta paj på McD, titta i skivaffärer, leta rätt på en buss som skulle ta oss till Bombardier arena samt äta världens bästa tacobuffé som var gratis om man köpte något i baren. Okejdå, sa vi och köpte en öl och vi då äta oss mätta på köpet. Bästa på dagen! Ett glas vin innan konserten är inte heller helt fel.


Sen var det ju konserten och han var fantastisk och underbar som vanligt och hade transparant t-shirt och hatt med fjäder och har slutat headbanga så mycket utan körde istället veven på vissa låtar, haha. Mannen, alltså! Minus att lokalen var så gräsligt ful att vi stod och dansade på ett gympasalsgolv med handbollsstreck och allt, nä du tack. Bokaren, tänk om!




Sen tog vi oss till busshållplatsen och började den konstiga resan hemåt. Fin tripp hursomhelst!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0