SÖNDAGSBESTYR

Vaknade i ett kaos av täcken, klockan ringer och visar på 11.00. Har sovit 4,5 timme. Måste upp till mat med Julia, drar mig iväg till Fridhemsplan och möter upp henne och vi släpar oss till Vurma. Två bakismonster slänger i sig varma mackor och kaffekopp på kaffekopp.

Tar bussen till församlingslokalen, tittar på miniorernas konstiga lertomtar och köper lotter för att vinna fruktkorgar (vann inget). Vi köper dagens andra kopp kaffe och klämmer en kladdkaka med vispgrädde. Delade bord med skäggiga damen, tog påtår på kaffet för att vakna.

Tittade på luciatåget (man skäms och gråter om vartannat för de är så dåliga/gulliga) och gick en vända bland kläderna och prydnadssakerna. Sålde lite ljus tills stället stängde. Vi smet när det var dags att städa. Köpte julklappar på Åhléns. Och mat på Ica. Fina fisken.

Nu: How I met your mother + sommarplanering (ojdå) samt ett bad på det. Förbereda sig mentalt inför en till vecka. Hallelulja. (Ps, såg världens snyggaste skor på Åhléns idag. Tror jag faller för dem.)


Vurma.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0