Jag behöver dig mer än jag älskar dig och jag älskar dig så himla mycket

Den här boken på ungefär 100 sidor är som gråspräckliga moln och solvarm hud tillsammans. Gränslös kärlek och sprängfyllda hjärtan med alla känslor som någonsin funnits. Att vara nära men ändå så långt borta.
Fastän det inte tog mer än ½h att läsa ut den så skulle jag kunna läsa den om och om igen, den lämnar som ett mjukt ludd kvar i hjärnan. Hemskt fin bok.

Kommentarer
Postat av: Nicolas

aaaw fantastiskt, älskar den sista

2010-02-11 @ 20:51:54
URL: http://nicolasg.se
Postat av: Mimmi

Jag har tappat bort min! Jag vet inte hur, någon vän har väll mest troligt lånat den eller så är den på villovägar i någon gammal väska (för den har varit med i både frankrike och kenya) och jag dör. För den gör livet lite bättre. Finaste boken!

2010-02-12 @ 00:10:11
URL: http://pancake.devote.se
Postat av: hanna

vad heter denna fina bok? och angående skorna, de svarta juvelerna. Jag har 37 i mina och jag brukar ha 37, så det är vanliga storlekar, fungerar för mig i alla fall. Dock kan en del av dessa vara besvärliga med dragkedjan.. min vän köpte de svarta i butik och de gick sönder efter en gång, men h&m sa att de har haft problem med dem redan innan försäljning, men du får alla pengar tillbaka om de går sönder efter typ två använda gånger. :) fin fin är dem i alla fall!

2010-02-15 @ 18:17:14
URL: http://hannour.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0